Bakgårdshygge og trendy interiør- og motebutikker

Det er ofte i sidegatene du finner de mest spennende butikkene. I Skippergata og Kirkegata ligger nisjebutikkene på rekke og rad.

Her finner du trendy design- og interiørbutikker, skikkelig fine motebutikker og og noen spisesteder som absolutt er verdt en avstikker fra Markens.

Byens studenthus "BARE" ligger på hjørnet av Skippergata og Kirkegata. 

Byens hyggeligste bakgårder og byens beste pizza?

Hopeful - butikk, kafé og galleri

En skjult perle i byen! Hopeful i Kirkegata har en av byens hyggeligste bakgårdskafeer. I butikken finner du design, interiør og klær fra spennende leverandører. Besøk også galleriet på loftet og vegg-i-vegg.

Flua Pizza - byens beste pizza?

I et av byens eldste bygg finner du Flua Pizza. Dette stedet er en "snakkis" i byen, og ikke uten grunn. Her serverer de nemlig en surdeigspizza som får selv den mest ihuga pizzafantasten til å slå om seg med superlativer.

Will.I.Juice - frokost og lunsjbar på sitt beste

Stedet for deg som digger god smoothiebowl, avokadotoast, pokebowls og annet snadder! En favorittplass for mange som du finner i Kirkegata. Kjent for sine velsmakende og grøntinspirert spesialiteter.

Drømmeplassen

Kafé og bakeri på hjørnet av Skippergata og Kirkegata. Her får du ferskt bakverk, smurte leiver, velsmakende salater og masse annet snadder. Populært treffsted både for frokost, lunsj og "mellommat".