Bærekraftig Black Friday i byen - er det mulig?

Kan handleturen på Black Friday bli både lønnsom og bærekraftig?

Black Friday er den store internasjonale salgsdagen siste fredag i november. 

Da er det mulig å gjøre noen skikkelig gode kupp - spesielt for deg som vet hva du vil ha. Det er lurt å kjøpe noe du ønsker deg eller trenger. Om du i tillegg velger å handle i byen denne dagen, er du også med å bidrar til å opprettholde lokale arbeidsplasser og et levende byliv. Vinn-vinn der altså ☺️

 

Når du handler i byen på Black Friday skal det være bra både for lommeboka og hjertet

BLACK FRIDAY I BYEN - både lønnsom og bærekraftig ❤️

Fredag er det Black Friday, den store internasjonale salgsdagen. I byen får du mange gode tilbud denne dagen. Her kan du gjøre skikkelig god handel på både elektronikk, sport, klær og annet utstyr. 

Black Friday konseptet passer for mange, men ikke alle. Driver man en liten lokaleid spesial- eller nisjebutikk er det ikke nødvendigvis bærekraftig eller lønnsomt å være med på Black Friday. Flere av byens butikker har gått sammen om initiativet "Blue Friday - dagen vi deler". Som kunde får du ikke tilbud når du handler denne dagen, men du er med å samle inn penger til kjøp av matkasser som deles ut av Blå Kors. Butikkene som er med på "Blue Friday" gir 10 % av dagens omsetning uavkortet til kjøp av matkasser

Grønn fredag hos DNT Sør 

DNT Sør i Gyldenløvesgate inviterer til "Grønn fredag" 24. november. Dette er en dag hvor du både kan kjøpe, selge og bytte brukt turutstyr og turtøy. 

Blue Friday - dagen vi deler

Dersom du handler i byen 24. november hos butikkene som er med på Blue Friday, er du med å hjelpe noen som trenger litt ekstra. 10 % av dagens omsetning går uavkortet til innsamling matkasser i samarbeid med Blå Kors. 

Grønn fredag hos DNT Sør

Bli med på en salg, kjøp og byttedag for brukt turtøy og turutstyr hos DNT Sør fredag 24. november