Opplev det spektakulære 3D lysshowet i Kristiansand

Se lysshowet på Domkirken - visning hver kveld fra 11. - 23. desember

I år presenterer vi et helt nytt 3D lysshow på Domkirken! 

Det spektakulære 3D lysshowet i Julebyen er en spesiell og unik opplevelse som du kun får i Kristiansand.

Hver kveld samles tusenvis av mennesker på Torvet for å få med seg denne opplevelsen. Dette er en gratis opplevelse for byens innbyggere og tilreisende - her kan alle møtes for å del en fin opplevelse i førjulstiden. 

Dette blir en forestilling som kommer til å gi både små og store publikummere litt gåsehud, overraskelser og ikke minst julestemning.

VISNINGSTID: KL. 1730 OG KL. 1830 HVER KVELD FREM TIL OG MED 23. DESEMBER. 

En gave til byens innbyggere fra byens næringsliv

Det byens næringsliv som går sammen om å gi byens innbyggere opplevelsen 3D lysshow på Domkirken.

- Vi hadde aldri fått til dette uten støtte fra byens næringsliv, sier Heidi Sørvig, daglig leder i Kvadraturforeningen. Vi er så glade for at næringslivet går sammen i et spleiselag slik at vi år etter år kan invitere byens innbyggere til tilreisende til en slik flott og magisk opplevelse i byen. 

Årets lysshow er en stor ny produksjon, og har en kostnadsramme på ca. 1,4 millioner. Det er det kristiansandsbaserte firmaet BigWig som lager lysshowet. De har noe av den fremste kompetansen i Norden på denne type 3D mapping. - Det er ekstra gøy at det er et firma i byen vi kan samarbeide med dette på, sier Sørvig. Vi bruker også et lokalt firma på selve den tekniske gjennomføringen. Her har vi et samarbeid med eventfirmaet The Event. 

Årets hovedsponsorer av årets 3D lysshow

Sparebanken Sør

Lysshowet i Julebyen er en magisk førjulstradisjon. Som landsdelens største bank og med hovedkontor midt i førjulsgryta i Kvadraturen, skal vi selvfølgelig bidra til at tradisjonen skal fortsette å leve. Det er viktig for byen, næringslivet og alle de som bruker sentrum til julehandel og huleopplevelser. - Eva Kvelland, direktør marked og kommunikasjon Sparebanken Sør

Sparebank1 SR-Bank

Vi ønsker i Sparebank1 SR-Bank å sette Julebyen Kristiansand på kartet ved å være med å sponse lysshowet. Tenner vi lys, vil mørket forsvinne, og lysshowet lyser godt i en mørketid og gir oss mulighet til at vi kan dele noen gode opplevelser sammen. - Rune Meås Nilssen, banksjef Sparebank1 SR-Bank

Torvkvartalet AS og Torvparkering AS

Vi bryr oss om Kvadraturen og er veldig opptatt av et attraktivt bysentrum. Lysshowet er et strålende eksempel på hvordan det kan gjøres. - Jon Bjørgum, styreleder Torkvartalet AS og Torvparkering AS.

Phonero

Phonero er ny hovedsponsor for 3D lysshow i Julebyen. - Som en stor og sentrumsnær bedrift er Kvadraturen og det som skjer her viktig for både oss og våre ansatte. Vi vil derfor bidra med denne førjulsgaven til alle byens innbyggere. Vi syns 3D lysshowet er et flott initiativ som samler mennesker på tvers av alle sosiale lag til én samlet og fantastisk opplevelse – enten de kommer alene, med venner eller hele familien. - Emilie Kalhovd, marketing manager i Phonero.

Large Business Sponsor 3D lysshow

Medium Business Sponsor 3D lysshow