KJØP GAVEKORT FOR BEDRIFT

Få tilsendt faktura

Klikk her for Bedrifts bestilling - faktura blir tilsendt

Bedrifter som ønsker å kjøpe gavekort til ansatte m.m. som ønsker tilsendt faktura kan enkelt bestille gavekort via vår online nettbestilling.

Man får valget om å hente i butikk (ICON Markens, Markensgate 34) eller få gavekortene tilsendt. Vi anbefaler henting i butikk. Vi gjør oppmerksom på at person som henter ut bestilte gavekort må kunne fremvise gyldig legitimasjon i henhold til bestillingen. 

Gavekortene blir klargjort for henting/utsendelse så fort bestillingsskjema er mottatt. I hektiske perioder (spesielt november/desember) samt ved større bestillinger vil det kunne gå noe ekstra tid til ferdigstilling. 

Når du bestiller gavekort som bedrift kan du velge mellom å:

a) hente i butikk (ICON Markens 2.etg., Markensgate 34) 

b) få tilsendt i posten

Det raskeste og sikreste for deg er å velge alternativ for henting i butikk.

Vi gjør oppmerksom på at det tilkommer kostnader for porto for tilsending pr. post, samt at bestillinger som overstiger kr. 10 000,- må hentes i butikk dersom ikke annet avtales spesielt. Bestiller er selv ansvarlig for å oppgi korrekt adresse og sikker mottaker for forsendelser pr. post. 

Har du bestilling på over kr. 10 000,- som du ønsker tilsendt, ber vi deg om å ta kontakt på post@kvadraturen.no for spesiell avtale om levering.  

DESEMBER 🎅🏻

NB! Vi gjør oppmerksom på at i desember kan forsendelser med Posten ta opptil 6-8 dager. Vi anbefaler derfor alle ønsker gavekortene raskt, om å velge "hent i butikk". Pga stor pågang i november og desember anbefaler vi å være ute i god tid med større bestillinger. 

Fra 21.desember kan gavekort som er bestilt "hent i butikk", hentes samme dag.

HUSK!

Oppgi i bestilingen hvem som skal hente gavekort i butikk. Vedkommende må legitimere seg for å få utlevert gavekortene.