Dobbel cortado eller ei tolvøres?

Jatakk, begge deler! Cafékosen finner du i byen!

Byliv og caféliv går hånd i hånd; Hva er mer hyggelig enn å sette seg ned, nyte en god kopp kaffe, mens bylivet suser forbi på utsiden? Om du liker people-watching, eller er mer typen som hygger deg med en god bok så finner du alltid gode steder i Kvadraturen.

 

Tiara Kaffebrenneri

Her får du kaffe lagd med hjertet og med brennende kunnskap for kaffefaget! Kaffen brennes og lages direkte i cafeen i Rådhusgata - og lukter himmelsk! Har du forresten smakt deres legendarisk gode baskiske ostekake? Du finner Tiara Kaffebrenneri både i Rådhusgata og i Markens!

 

Camillo Bastrup
Lynda har vært i kaffebransjen i en kvinns-alder og øverst i Markens er stedet for deg som setter stor pris på kvalitetskaffe og litt egentid, mens bylivet suser forbi på utsiden! Smak gjerne på sjokoladefrappé; En favoritt blant stamgjestene!

 

Edgars Bakeri
Altså...om du klarer å styre unna kaneldrømmen til Edgars, ja da skal du jammen ha vilje av stål! Beliggende midt i Markens, med nydelig bakverk, kaffe og digge sandwicher! Kanskje du vil ha med deg et nybakt godt brød hjem? Vår favoritt er salt & pepper - brødet, perfekt for å lage sandwich hjemme!

 

Flere trivelige steder for kaffehygge!

Alltid et smil hos Jordbærpikene!

God atmosfære, vennlige mennesker, hjemmebakte kaker og stort utvalg i kaffedrikker!

The Odd Bakery

Surdeigsbakeriet i Posebyhaven! Ørjan og teamet, byr på fantastiske brød, fersk bakst og deilig kaffe! Nyt gjerne maten i den koselige byhaven i sommerhalvåret!

Nord Café - Bagelshimmelen!

Elsker du bagels? Nord Café har garanert en eller flere favoritter du vil elske!