En smak av verden

En smak av verden - midt i Kvadraturen!

Smaker og mat fra alle verdenshjørner; Spis deg fra vårt eget hjemland, via Europa, over til Amerika - og videre til Asia! I Kvadraturen får du en smak av verden! Velkommen til bords!

Royal Angkor Khmer Kitchen

Kambodsjansk mat er influert av både Laos, Thailand og Vietnam, men med sin helt egen signatur når det kommer til krydder og signatur-retter. Et lunsjbesøk hos Royal Angkor Khmer Kitchen i Lillemarkens anbefales!

Monsoon

Monsoon er mye mer enn bare digg sushi; Vi elsker den varmede ramensuppa, bentoboksen og til middag anbefales det en crazy duck med kinesiske pannekaker, vårløk og hoisinsaus!

Skagen Pub

Det er deilig å være norsk - på Skagen! Stor matmeny, hyggelige priser og godt vertskap! Skagen Pub er et perfekt bekjentskap i Kvadraturen, med null sjøsyke-garanti!

The Royal Corner

Meze; Midtøstens svar på tapas! Hos The Royal Corner i Dronningensgate får du kanskje byens aller beste meze, sammen med ferskt brød! Skikkelig godt og perfekt delemat sammen med noe godt i glasset!

Mother India!

Institusjonen Mother India - som år etter år blir trukket frem som en av norges aller beste indiske restauranter! Chef Sarita har utviklet sitt helt eget indiske skattekammer fra kjøkkenet i Markensgate 5! Hva med hennes bestselger Butter Chicken, eller en av de nyere publikumsfavorittene Gost Champaign - grillet lammecarre med tandorisaus og krydret ris.

Le Monde Tapas

Vi har hverken middelhav eller spanske bakgater i Kvadraturen, men vi har smakene fra ekte deilig spansk tapas hos Le Monde i Markensgate! Menyen bugner over av deilige småretter, perfekt for deling og sosial hygge! Den nyåpnende andre etasjen er virkelig verdt et besøk; Storby-vibes og herlig loungestemning!

La Famiglia

Velkommen til familien; La Famiglia! Hos André og teamet i Børsparken, nyter du gode italienske favoritter, akkopagnert av gode italienere i glasset! Visste du at stedet også har vunnet kåringen "Byens beste Pizza?" Lun stemning og bøttevis med god atomsfære! Bravo bravissimo!