En smak av verden

En smak av verden - midt i Kvadraturen!

Smaker og mat fra alle verdenshjørner; Spis deg fra vårt eget hjemland, via Europa, over til Amerika - og videre til Asia! I Kvadraturen får du en smak av verden! Velkommen til bords!

Monsoon

Monsoon er mye mer enn bare digg sushi; Vi elsker den varmede ramensuppa, bentoboksen og til middag anbefales det en crazy duck med kinesiske pannekaker, vårløk og hoisinsaus!

Skagen Pub

Det er deilig å være norsk - på Skagen! Stor matmeny, hyggelige priser og godt vertskap! Skagen Pub er et perfekt bekjentskap i Kvadraturen, med null sjøsyke-garanti!

The Royal Corner

Meze; Midtøstens svar på tapas! Hos The Royal Corner i Dronningensgate får du kanskje byens aller beste meze, sammen med ferskt brød! Skikkelig godt og perfekt delemat sammen med noe godt i glasset!

Mother India!

Institusjonen Mother India - som år etter år blir trukket frem som en av norges aller beste indiske restauranter! Chef Sarita har utviklet sitt helt eget indiske skattekammer fra kjøkkenet i Markensgate 5! Hva med hennes bestselger Butter Chicken, eller en av de nyere publikumsfavorittene Gost Champaign - grillet lammecarre med tandorisaus og krydret ris.

Le Monde Tapas

Vi har hverken middelhav eller spanske bakgater i Kvadraturen, men vi har smakene fra ekte deilig spansk tapas hos Le Monde i Markensgate! Menyen bugner over av deilige småretter, perfekt for deling og sosial hygge! Den nyåpnende andre etasjen er virkelig verdt et besøk; Storby-vibes og herlig loungestemning!

La Famiglia

Velkommen til familien; La Famiglia! Hos André og teamet i Børsparken, nyter du gode italienske favoritter, akkopagnert av gode italienere i glasset! Visste du at stedet også har vunnet kåringen "Byens beste Pizza?" Lun stemning og bøttevis med god atomsfære! Bravo bravissimo!