Ut på by'n?

Kvadraturen; Bypuls hele døgnet! Hva rører seg på utelivsfronten, nattklubbene og barene i byen? Kvadraturen er full av spennende tilbud til langt på natt!

Minami

Byens største og mest elegante disco for unge voksne! Her danser du til trendy beats, nyter de fine loungene eller har et eget bord på VIP-området. Har du Byliv-appen kommer du gratis inn på lørdager før midnatt! Aldersgrense 25. år

Heidi's Bier Bar

Eneste stedet du får lov å danse på bordet uten at vakten ber deg gå ned; Velkommen til Heidi's! Her er det afterski-stemning hele året, krydret med temakvelder, konserter og eventer! På med selebuksa - skia trenger du ikke og stemning blir det uansett!

Javel Pub

Gysla god stemning; En av byens mest populære og trivelige puber; Javel har holdt det gående siden 1985, og er still going strong! Sosial pub med leskende drikke, spill, dart og karaoke! Ta singstar-karrieren din ut av hus, og prøv deg på Javel!

Club 21

Byens beste utsikt, fortreffelige cocktails og trendy beats! En kveld på byens skybar, Club 21 med herlige lounger og chill stemning gir storbyfølelsen du trenger! Du finner stemningen i 13. etasje i Caledonien Hotel.

SE DET Pianobar!

Garantert allsang, godstemning og et kokende dansegulv! Stemningen og atmosfæren er alltid glimrende på SE DET Pianobar! En kveld hvor du kan kose deg, synge, danse og nyte!