Ut til lunsj?

Lunsjfavoritter i Kvadraturen

Fire gode lunsjtips!

Hvor skal vi ha lunsj? Vår lunchguide hjelper deg til å ta valget, enten om du skal ha en rask matbit, en boblende lørdagsbrunsj eller hyggestund med familien!

 

Slakter Sørensen
Byens steakhouse, som ligger midt i indrefileten av Markens! En sen helgelunsj på langbord med gode venner, bobler i glasset og godt på tallerkenen er en perfekt lørdagsaktivitet for gjengen! Husk å bestille bord i forkant!

Bønder i byen
Byens beste kyllingsalat? Vel, se deg rundt hva de andre spiser, for hos Bønder i byen på Øvre Torv er bordene fulle til lunsj - ukedag som helg; Beder, bondekost og sesongens supper - og kyllingsalaten da selvagt, med nybakt brød og nydelig pisket smør.

Kjøkkenskapet
Lunsj i farta eller på kontoret? En fersk og nysmurt sandwich med skikkelig godt pålegg, en kvalitetskaffe og kanskje et lunt bakverk? Kjøkkenskapet innerst i Lillemarkens er svaret! 

Andre gode lunsjsteder i Kvadraturen

Spiren Kafé

Et grønnere lunsjsted med stort utvalg i smakfull vegetar - og plantebasert mat! Avocadotoasten er en publikumsfavoritt!

Cafe Rasmus

Det nærmeste du kommer Teatercaféen i Oslo! Ærverdig, stilfult og velsmakende lunsj samt afternoon tea på lørdager!

Mye nam hos Saigon Nam Nam

Fra Markens, ned Gyldenløvesgate - og vipps er du i Vietnam! Nydelige sommerruller, vietnamesiske spesialteter som Phó, samt sushi og wok! Nam nam!

Royal Angkor Khmer Kitchen

Kambodsjansk spisested med signatur-retter som Red Curry, Kuytiaw, Biff Loklak og deres ferske baguette fylt med svinekjøtt og syltede grønnsaker!