Kvadraturforeningen markedsfører, selger og administrerer Kvadraturens gavekort.

Gavekortet kan brukes på over 250 steder i sentrum.

Som del av medlemskapet i Kvadraturforeningen gis du mulighet til å bli med i gavekortordningen.

Vi selger årlig for ca. 22 millioner i Kvadraturen gavekort - noe som er med å gjøre dette til et av de største sentrumsgavekortene i Norge. 

Høsten 2023 lanseres et digital versjon av Kvadraturen gavekort (i tillegg til det fysiske gavekortet). Det betyr at virksomheter som benytter andre betalingsløsninger enn NETS også har mulighet til å bli tilknyttet ordningen.

Kvadraturforeningen benytter gavekortløsningen til iGive.   

Betingelser for Kvadraturen Gavekort

  • Kvadraturen gavekort er forbeholdt medlemsbedrifter i Kvadraturforeningen 
  • Det koster ikke noe ekstra for virksomhetene å bli med i Kvadraturen Gavekort. 
  • Det trekkes en fast provisjon på kr. 5,- pr. transaksjon. Dette trekkes automatisk fra i oppgjør: eks. virksomhet omsetter for kr. 1000,- betalt med Kvadraturen gavekort -> virksomheten får utbetalt kr. 995,. 
  • Gavekortoppgjør overføres automatisk hver uke* til oppgitt oppgjørskonto.
  • Virksomheten plikter å til enhver tid sørge for at Kvadraturforeningen har riktige opplysninger betalingsterminal (BAX nummer) og oppgjørskonto. Endringer (bytte betalingsterminal / BAX nummer) sendes til Kvadraturforeningen asap for registrering. Dette sendes til post (@) kvadraturen.no  

 

*påfølgende dag for omsetning fysiske gavekort, første påfølgende virkedag for digitale gavekort for når overgang ny leverandør iGive er på plass.