Shopping

Clas Ohlson
Clas Ohlson
X
Clas Ohlson
Clas Ohlson
Jernvare, Elektro
Sandens, Tollbodgata 14
4611 Kristiansand
En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
Hansen & Co
Hansen & Co
X
Hansen & Co
Hansen & Co
Skippergata 14 - 16
4612 Kristiansand
Tlf: 38 02 11 41
www.hansenco.no
Nordisk interiørdesign, gode følelser og en unik historie. Vår unike historie gjennom fire generasjoner har utviklet vår kunnskap og lidenskap for interiør og design. I dag er Hansen & Co en av Nordens ledende møteplasser og inspirasjonskilde for nordisk interiørdesign. Våre mange og nøye utvalgte merkevarer er presentert over 500m2 i en tradisjonsrik trebygning. Vi har et ønske om å dele gode og inspirerende opplevelser med deg. Gjerne den gode følelsen som følger en nydelig gave i lekkert gavepapir.Velkommen, hilsen damene hos Hansen & Co.
Jernia Torjesen AS
Jernia Torjesen AS
X
Jernia Torjesen AS
Jernia Torjesen AS
weber, eva solo, rosendahl, menu, bosch, jotun, gressklipper, maling, lås
Skippergata 4 / Lillemarkens
Pb 67, 4661 Kristiansand
Tlf: 37178787
Jernia Torjesen har det meste som trengs av ting og tang til hus og hjem. Hvis du skal pusse opp eller bare trenger å fornye innholdet i kjøkkenskapene, vil Jernia Torjesen være det naturlige stedet å begynne. Vi har stort utvalg i verktøy og utstyr til både amatører og proffe. Vår kjøkkenavdeling inneholder det meste av det som trengs for å utstyre et moderne kjøkken. Velkommen til oss!
Kitchn Markens
Kitchn Markens
X
Kitchn Markens
Kitchn Markens
Nespresso, kjøkken, utstyr
Markensgate 38
4611 Kristiansand
Sentralt i Markens finner du din lokale Kitchn butikk! Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Aid, Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, Stelton, Victorinox m.flere. Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, glass til kaffebarer, spesielle elektriske artikler til kjøkkenet m.m.
Reiersen VVS
Reiersen VVS
X
Reiersen VVS
Reiersen VVS
VVS, Interiør
Kirkegata 28
4612 Kristiansand
Velkommen til vår flotte butikk i Kirkegata 28! Vi har vært byens rørlegger i over 30 år og hos oss får du god og faglig hjelp. Går du med planer om å pusse opp badet, vil du finne inspirasjon og gode ideer i våre utstillinger av møbler, dusjløsninger, klosetter, servantkraner, kjøkkenkraner og masse baderoms tilbehør. Husk at våre rørleggere kan montere alt vi selger! Vi er moderniseringsspesialisten og kan tegne drømmebadet ditt og styre hele prosjektet – alt til fast pris og avtalt tid!
Bransjeoversikt
Alfabetisk oversikt
A-D
  • A - Dykk
  • X
    A - Dykk
    Dykking, Utstyr
    Gyldenløvesgate 31
    4614 Kristiansand S
    Tlf: 380 99 555
    http://www.kdykk.no/
    A Dykk Kristiansand AS er et komplett senter for sportsdykkere og ligger plassert i Gyldenløvesgate i Kristiansand sentrum. Senteret ble startet i februar 2004. Vi driver med salg og service av utstyr, utleie, luftfylling, dykkekurs og turer.
  • A - Salong
  • X
    A - Salong
    A - Salong
    Frisør
    Sandens, Tollbodgata 16
    4611 Kristiansand S
    Tlf: 38 10 00 53
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Ad Undas
  • X
    Ad Undas
    Ad Undas
    Markensgate 46
    4610 Kristiansand
    AD UNDAS er en kjedeuavhengig klesbutikk for damer som ligger i Markensgate 46 i Kristiansand. Vi har stor Samsøe & Samsøe "shop-in-shop" og fører merker som Maison Scotch, Selected Femme, Becksøndergaard, Mac, Part Two, Siri Brodersen m.m.
  • Anne Margrethes Dame & herrefrisør
  • X
    Anne Margrethes Dame & herrefrisør
    Anne Margrethes Dame & herrefrisør
    Frisør
    Markens gate 24
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 33 00
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Apotek 1
  • X
    Apotek 1
    Apotek 1
    Torvkvartalet - Markensgate 16
    4611 Kristiansand
    Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede med kunnskapsrike medarbeidere og gode produkter. Kjeden har også landets største nettapotek med over 5000 legemidler og andre apotekvarer. Bestiller du noe på apotek1.no, kan varen hentes uten ekstra leveringskostnader hos Apotek 1 i Torvkvartalet.
  • Apotek 1 Løven
  • X
    Apotek 1 Løven
    Apotek 1 Løven
    Apotek
    Lillemarkens, Skippergata 6
    4611 Kristiansand
    Apotek 1's hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Vi har et bredt utvalg av produkter til egenomsorg og velvære. Vi hjelper deg å finne de produktene som er rett for deg og dine behov. I tillegg har vi kontinuerlig svært gode kampanjer, hvor du får et stort utvalg av produkter til sterkt reduserte priser. Følg med, - den 15. hver måned lanserer vi nye tilbud!
  • Aquarama
  • X
    Aquarama
    Aquarama
    badeland, aquarama, svømming, barn, moro, hva skjer,
    Tangen 1
    PB 2513, 4678 Kristiansand
    I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, svømmebasseng, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Åpent for alle!
  • Ark Markens
  • X
    Ark Markens
    Markensgate 31
    4611 Kristiansand
    Ark Bokhandel AS består av 101 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Ark er en moderne og aktiv bokhandelkjede som først og fremst har fokus på kundenes behov. Medarbeiderne elsker bøker og ønsker å formidle denne kjærligheten. Hos oss skal du finne de bøkene som selger best og er mest aktuelle, samtidig som du skal få et mangfold av inspirasjon, tips og ideer.
  • Artisjokken Helsekost
  • X
    Artisjokken Helsekost
    Artisjokken Helsekost
    Skippergata 12
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 72 79
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Asena Salong
  • X
    Asena Salong
    Asena Salong
    Henrik Wergelandsgate 21
    4612 Kristiansand
    Tlf: 922 56 343
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Atelier Ribe
  • X
    Atelier Ribe
    Atelier Ribe
    Kirkegata 20
    4612 Kristiansand
    Tlf: 91536318
    www.atelierribe.com
    Besøk vår spennende interiørbutikk i Kirkegata. Design store in Kristiansand. Brands : Menu, &tradition, Carlhansen&søn, Fredericia, Aesop, Bang & Olufsen, Lala Berlin, Skultuna, Klong, Stoff, m.mMed hilsen Camilla og Richard Ribe.
  • Aud´s lile hudpleie
  • X
    Aud´s lile hudpleie
    Aud´s lile hudpleie
    Lillemarkens - inngang fra Markens
    Vi har 4 salonger i Kristiansand. Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger. Et bredt utvalg av nye apparater brukes enten alene, eller for å forsterke de tradisjonelle behan dlingene. Bransjen er i konstant forandring, og for hele tiden å være oppdatert, reiser vi stadig på kurs i inn- og utland. Vi er også alle utdannet på Cidesco-godkjente skoler, så du er alltid i gode hender. Om du behøver hjelp med problemhud, ønsker å utsette hudens aldring, eller ganske enkelt vil bevilge deg en behandling for ren nytelse!
  • Auds hudpleie
  • X
    Auds hudpleie
    Auds hudpleie
    Velvære, Hudpleie
    Markens gate 24
    4611 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • b.young
  • X
    b.young
    b.young
    b.young,ichi,sisters,sorbet,floyd,A&C,maya-skjerf,trailer jeans,marc lauge,intex
    Hos b.young får du mye for pengene. Vi har gode priser på moteklær. Kundegruppen er fra 12-90år, men hovedtyngden ligger fra 20-60 år. Vi er opptatt av å yte god service til våre kunder, og hjelper gjerne å sette sammen antrekk. Jentene har gode produkt kunnskaper, og oppdateres hele tiden på de siste trendene. Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen inn til oss. Hilsen fra b.young-jentene.
  • Babycare
  • X
    Babycare
    Babycare
    baby, barn, bilstol, barnevogn, utstyr
    Tordenskjoldsgt. 9
    4612 Kristiansand
    Velkommen til Babycare Kristiansand.Vi er Kristiansands nye faghandel i barneutstyr og klær så trenger du råd og veiledning er du velkommen til å besøke butikken vår! Vår butikk har stort utvalg i barneutstyr og barneklær, våre fagfolk vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for dere. Du finner butikken vår på Slottet øverst i Markensgate (2.etg) i Kristiansand. Velkommen til din lokale faghandel!
  • Babylon Esigarett
  • X
    Babylon Esigarett
    Babylon Esigarett
    Markensgt. 45
    4612 Kristiansand
    Siden vår oppstart i 2014, har vi skaffet de beste produktene innen e-sigaretter. Siden vår oppstart har vi prøvd ut nye merker, og nye smaker, til vår varebeholdning. For å gi deg det beste fra esigarett bransjen. Våre produkter er genuint ekte, og vår garanti er din rett til å reklamere/heve kjøpet hvis dette viser seg å ikke stemme.Som vanlig forholder vi oss til kjøpsloven, som gir deg 2 års reklamasjonsrett på det du kjøper her, bortsett fra forbruksvarer som evæske og coiler.Velkommen til vår butikk i Kristiansand sentrum:Babylon Esigarett Kristiansand, Vestre strandgate 42, Kristiansand
  • BAGORAMA SANDENS
  • X
    BAGORAMA SANDENS
    BAGORAMA SANDENS
    Kofferter Samsonite Travel Gear Vesker Reisetilbehør
    MARKENSGT.10
    BAGORAMA SANDENS
    Ny fin butikk, faghandel i reiseeffekter og vesker.
  • Bandagisten Norengros
  • X
    Bandagisten Norengros
    Bandagisten Norengros
    Østre Strandgate 12
    PB 4043, 4689 Kristiansand
    Bandagisten Norengros ligger på hjørnet av Markens gate og Østre Strandgate i Kristiansand, og er en spesialforretning innenfor sykepleieartikler og medisinske forbruksvarer. Her finner du også et stort utvalg av produkter som dekkes på blå resept. Som kunde hos oss får du nødvendig veiledning av sykepleiere og fagpersoner med lang erfaring innenfor ulike fagområder og produktgrupper. Våre lokaler er tilbasset funksjonshemmede og her finnes også et samtalerom/prøverom. Diskresjon er viktig for oss. Vi hjelper også med hjemkjøring av varer dersom ønskelig.
  • Barberer'n AS
  • X
    Barberer'n AS
    Barberer'n AS
    Herreklipp, Herrefrisør
    Rådhusgaten 5, Kristiansand
    Postboks 60, 4661 KRS
    Herrefrisør, Grooming-senter kun for menn. Klipp, moteklipp, farging, struktur, barbering med kniv, ansiktsmassasje.
  • Berge Libris
  • X
    Berge Libris
    Berge Libris
    bok, kart, sjøkart, barnebok, dvd, lydbok, kontorrekvisita, spill, kort, souvenir
    Markens gate 21
    4666 Kristiansand
    Tlf: 38 12 52 30
    www.libris.no
    Vi er sørlandets eldste bokhandel, etablert i 1860. Butikken har et meget bredt bokutvalg og er i 3.etg. I kjelleren har vi en egen stor barneavdeling. 1. etg har vi godt utvalg av pocket bøker, kart og reisgudier. 2.etg. har vi sjøkart, kontorrekvisita og en stor bokavdeling.
  • Berg-Hansen Reisebureau
  • X
    Berg-Hansen Reisebureau
    Reise, Ferie
    Rådhusgata 3, 4611 Kristiansand
    Pb. 789, 4666 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen
  • Best Marin Navigare
  • X
    Best Marin Navigare
    Best Marin Navigare
    Båt, Utstyr
    Elvegata 4
    4608 Kristiansand
    Kvalitet, kunnskap og enormt vareutvalg på ett sted. Navigare Båt & Fritid AS driver forretning i Reinhardtbygget (Elvegata 4) i Kristiansand. Vi er i dag en av landets største båtutstyrsforretninger med alt du trenger av utstyr til båt og båtliv. I tillegg har vi et stort vareutvalg inne fiskeutstyr. Vi er forhandler av Yanmar marine motorer.
  • Bianco Footwear
  • X
    Bianco Footwear
    Bianco Footwear
    Sko, Mote
    Markens gate 32
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 04 25 00
    Du finner din Bianco butikk midt i Markens i Markensgate 32. Vi har et stort utvalg fra det spennende sortimentet til Bianco både for herrer og damer. Ta en tur innom da! Bianco Footwear was established in 1987 in Denmark and is wellknown for fashion shoes as well as for spectacular ad campaigns. The chain counts more than 165 shops in 8 European markets selling entirely Bianco shoes and Bianco Gear - a line of trendy accessories. Sexy stillettos, beautiful ballerinas, sofisticated sandals and cool boots for the girls and supertrendy sneakers and handmade Italian leather shoes for the guys. At Bianco Footwear new styles are put on the shelves every week. Get updated on the newest trends in the shop and on www.bianco.com where you can also check out locations of all Bianco shops
  • Bik Bok, avd.Sandens
  • X
    Bik Bok, avd.Sandens
    Bik Bok, avd.Sandens
    Tollbodgaten 14 / Markensgate
    4611 Kristiansand
    Bik Bok er kjeden for alle moteglade jenter som er opptatt av trender og endringer i motebildet.Vi har derfor alltid oppdaterte kolleksjoner og nyheter hver uke. Vi tør å gå egne veier. Dette preger ikke bare klærne, men også butikkenes visuelle profil. Bik Boks image bygges av entusiastiske medarbeidere, kule butikker og en unik kolleksjon utviklet av Bik Boks egne designere.
  • Blikkbox
  • X
    Blikkbox
    Blikkbox
    Markensgate 39
    4610 Kristiansand
    Tlf: 38 04 91 03
    www.blikkbox.no
    Blikkbox har en lang historie og har gjennom hele vår levetid skilt oss ut blant våre konkurrenter. I Kvadraturen finner du vår butikk i Markensgate 39 - rett ved siden av Joe & The Juice. Blikkbox ble etablert i 1991. Vi er i vekst, og en av årsakene tror vi er at vi ikke er tilknyttet en bestemt kjede, og med det som utgangspunkt står vi fritt til å ta inn de produktene kundene ønsker. Vi har et stort utvalg av merkevarer og et variert sortiment.BlikkBox selger merkevarer til alle aldre over de minste barnestørrelsene. Er man mellom 10 år og livets oppløp vil man garantert finne produkter hos oss som kan glede deg eller dine nærmeste.
  • BliVakker Markens
  • X
    BliVakker Markens
    BliVakker Markens
    Markensgate 19
    4611, Kristiansand
    BliVakker har åpnet sin første fysiske butikk i Norge. Butikken ligger midt i Markens i Kristiansand, en av Norges mest kjente handlegater. Lokalet er på over 300 kvadratmeter, men det er simpelthen ikke plass til alt. Blivakker har i dag over 10.000 ulike produkter, og dermed blir det umulig å kunne tilby alle produktene i denne fysiske butikken.Men fortvil ikke!Alle produktene blivakker tilbyr kan kjøpes i butikken i Markens, bare på en litt annerledes måte.Her møtes nettbutikk og fysisk butikk på en hyggelig måte, du kan sitte i ro og mak med en kaffe kopp og lese om alle produktene som er i butikken og som tilbys via blivakker sine hjemmesider.Våre dyktige ansatte hjelper dere med ekspertise og veiledning til å finne frem til de rette produktene.
  • Bobbos Blomster AS
  • X
    Bobbos Blomster AS
    Bobbos Blomster AS
    Koselig blomsterbutikk med serviceinnstilt betjening - i Skippergada
  • Bohem AS
  • X
    Bohem AS
    Bohem AS
    Skippergata 18
    4611 Kristiansand
    En flott butikk for den moderne kvinne. Hos oss finner du spennende merker innen klær, sko og accessorises.
  • BR- Leker
  • X
    BR- Leker
    BR- Leker
    Barn, Leker
    Sandens, Tollbodgata 14
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 70 66 10
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Brilleland Sandens Senter
  • X
    Brilleland Sandens Senter
    Brilleland Sandens Senter
    briller, linser, synsprøve, moods of norway, ray ban
    Tollbodgaten 14
    4611 Kristiansand
    Butikken ligger i Sandens Senter, inngang Tollbodgaten/Kirkegaten i 1.etg
  • Buksesmekken
  • X
    Buksesmekken
    Mote, Klær, Dameklær
    Markens gate 44
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 07 16 30
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Camillas blomsterdesign
  • X
    Camillas blomsterdesign
    Camillas blomsterdesign
    interflora, bukett, dekorasjon, brud, brudebukett, krans, plante, bårebukett, roser, oppsats
    Camillas blomsterdesign er en butikk som satser på godt håndtverk til alle anledninger. Vi bringer i hele stor Kr.sand og er medlem av interflora.
  • Camillas blomsterdesign Sandens
  • X
    Camillas blomsterdesign Sandens
    Camillas blomsterdesign Sandens
    Markensgate 10
    4610 Kristiansand
    Camillas Blomsterdesign har startet opp et nytt spennende butikkkonsept på SANDENS i Kvadraturen.Camillas blomsterdesign startet opp i 2000 og har siden den gang vært en trivelig blomsterbutikk lokalisert i Henrik Wergelandsgate. De ansatte har fagbrev innen blomsterdekorering og har en rekke utmerkelser fra mesterskap i blomsterdekorering. Daglig leder Camilla Dversnes vant nylig distriktsmesterskap i blomsterdekorering og skal nå delta i NM.Nå finner du Camillas blomsterdesign 2 plasser i Kvadraturen.
  • Camillo Bastrup
  • X
    Camillo Bastrup
    Kaffe Shop, Cafe
    Markensgate 53
    4664 Kristiansand, Pb. 376
    Tlf: 93 00 25 58
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Carlings, avd. Sandens
  • X
    Carlings, avd. Sandens
    Tollbodgata 14
    4614 Kristiansand
    Tlf: 38023091
    www.carlings.no
    Carlings er radikal og opprørsk. Moten er personlig, musikkinspirert og på tenåringens side. Målgruppen er jenter og gutter i alderen 15-30 år. Butikkene og klærne som selges er på de unges side og passer bedre til studenter enn til forretningsfolk. I tillegg til sine egne jeansmerker har Carlings et bredt utvalg jeans fra verdensledende navn som Levi’s, Diesel, Lee, Nudie og Fornarina.
  • Centrum Sko AS
  • X
    Centrum Sko AS
    Centrum Sko AS
    sko, støvletter
    Henrik Wergelandsgate 4
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38025116
    E-post:
    Centrum sko har stort utvalg i sko og klær til damer.Vi fører blant annet følgende merker: Hippi Grace. Tommy Hilfiger, Gustav, Rieker, Angel Infantes, Birkenstock, Kendall & Kylie, Anemone, Högl, Karen By Simonsen, Billi Bi, KMB Shoes, Tif Tiffy, Shabbies, Bukela, Gabor m.m.
  • Change of Scandinavia
  • X
    Change of Scandinavia
    Change of Scandinavia
    Undertøy, Dame, Mote
    Markens gate 40
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 09 66 30
    CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, strømper og nattøy for dame. CHANGE Lingerie har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme bh og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året. CHANGE Lingerie er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH størrelser; over 100 totalt. Vi har BH fra A-M cup.CHANGE Lingerie har utdannet personale som gir deg den hjelpen du behøver for tilpassing av BH. I tillegg til CHANGE og CHANGE Basic så har vi to andre kolleksjoner for enhver smak:- The Intimate by Change er en leken og ungdommelig kolleksjon med både undertøy og nattøy. - Charade er undertøyet for de som setter høye krav og vil ha «det lille ekstra». Denne kolleksjonen er den mest eksklusive av CHANGE Lingeries sortimentVårt motto er at du alltid skal få litt mer enn du betaler for. Som kunde hos CHANGE Lingerie er du også velkommen til å bli Club Changemedlem, og få fordelen av bonus på hele 10%.
  • Christiania Belysning
  • X
    Christiania Belysning
    Christiania Belysning
    Lamper, Lyspærer, Belysning, Interiør
    Henrik Wergelandsgate 26
    4612 Kristiansand
    Salg av alt innenfor belysning, samt lyskilder / el-materiell og møbler/småvarer.
  • Claire
  • X
    Claire
    Claire
    Mote, Klær
    Markens gate 20
    N-4611 Kristiansand
    Claire i Markensgate har våren 2014 pusset opp butikken, og fremstår nå med et tidsriktig og lyst interiør. Claire Group er et internasjonalt motehus med danske røtter. Firmaet ble grunnlagt i 1975 av den tidligere bankmann og fotballspiller Anders Hust.Siden starten har Claire Group vært en stor aktør på det danske motemarkedet. Vi har fokus på god kvalitet, value for money og hands? on, hvilket gjør at hvert eneste ledd i design- og produksjonsprosessen er optimalisert. Med dette i tankene oppbygde Anders Hust produksjonsfasiliteter og kontorer i Hong Kong, Kina og India.Claire Groups kolleksjoner er splittet i to; et komplett konsept rettet mot den motebevisste kvinne og et annet dedikert til barn med en aktiv livstil.
  • Clarion Hotel Ernst
  • X
    Clarion Hotel Ernst
    Clarion Hotel Ernst
    catering, hotell, kurs, konferanse, restaurant, bar, hotel, overnatting, choice, clarion,
    Rådhusgaten 2
    Postboks 459
    Tlf: +47 38 12 86 00
    www.clarionernst.no
    Clarion Hotel Ernst ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand og er hotell for den reisende som ønsker noe litt utenom det vanlige.Internasjonalt interiørdesign og spennende samtidskunst er blandet med byggets tradisjonsrike arkitektur og resultatet er noe du ikke har sett tidligere. Velkommen til Sørlandets råeste hotell!
  • Clas Ohlson
  • X
    Clas Ohlson
    Clas Ohlson
    Jernvare, Elektro
    Sandens, Tollbodgata 14
    4611 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • CMYK accessories
  • X
    CMYK accessories
    CMYK accessories
    CMYK
    Tollbodgata 10
    Tollbodgata 14, 4611 Kristiansand
    CMYK er landets mest hurtigvoksende kjede innenfor accessories. Vi har spennende butikker med ett bredt utvalg i trendy tilbehør for ung og voksen dame. Hos oss finner du det lekreste innenfor vesker, belter, smykker, hårpynt og klokker. Vi har også småsøtt til jentene i vår Mini CMYK kolleksjon.
  • Color Line
  • X
    Color Line
    Color Line
    Ferge, Transport
    Fergeterminalen
    4665 Kristiansand, Pb. 82
    Tlf: 38 07 88 00
    Raskt og enkelt Kristiansand - Hirtshals - hele året!Color Line AS er Norges største, og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Selskapets flåte på seks skip transporterer mer enn fire millioner passasjerer, nærmere 900 000 personbiler og over 170 000 trailere (12 m ekvivalenter) hvert år.Mellom Kristiansand og Hirtshals benytter vi de helt moderne hurtigfergene Superspeed, som sikrer deg en rask og komfortabel overfart til herlige Danmark og resten av Europa.
  • Coop Extra
  • X
    Coop Extra
    Coop Extra
    Dagligvare
    Vestre Strandgate 36
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 02 20 50
    Mai 2014 åpnet Ny Coop Extra i byen. Med Coop Extra som våpen rykker Coop nå fremover i lavprismarkedet. Det er Mega i Vestre Strandgate som nå er pusset opp og omprofilert til Coop Extra. Da med et langt større utvalg og lavere priser. Det loves lave priser på 5500 varer – hver dag, hele året. Prix- og Mega-butikkene som er omprofilerte har så langt i år en salgsøkning på 20 prosent, mens eksisterende Extra-butikker (butikk målt mot butikk) har hatt en omsetningsøkning på rundt 7,5 prosent, så langt i år, forteller Jensen i Coop. Butikken har åpent kl 8 - 22 (20)
  • Cubus
  • X
    Cubus
    Cubus
    jeans, mote, barneklær, barnetøy, triumph, herreklær, dameklær, undertøy, trend, kosmetikk
    Markensgate, 4611 Kristiansand
    Gyldenløvesgt. 4, 4611 Kristiansand
    Tlf: 38 146 310
    Cubus er en av Skandinavias største klesskjeder med trendy design og god kvalitet til fornuftige priser til barn, dame og herre. Spennende nyheter kommer inn hver uke slik at vi alltid er oppdatert. Vi fører også et bredt utvalg bijouteri og tilbehør som gir deg det lille ekstra. I tillegg finner du en innholdsrik kosmetikkavdeling med kjente merkevarer. Kom innom og la deg friste!
  • Cubus Sandens
  • X
    Cubus Sandens
    Cubus Sandens
    Tollbodgt.8
    4611 Kristiansand
    Klesbutikken for kvinner, hvor du kan finne moteriktige klær, og et bredt utvalg undertøy. Hjertelig velkommen til oss! :) instagram: cubussandens
  • Cutters Sandens
  • X
    Cutters Sandens
    Cutters Sandens
    Markensgate 10
    4611 Kristiansand
    Du finner CUTTERS på Sandens. SLIK FUNGERER DET-å få klippet håret sitt har aldri vært lettereDrop InFinn nærmeste salong og se live ventetid på vår nettside www.cutters.no. Vi har bare drop inPris 299,-Fast pris på hårklipp uavhengig av kjønn og type klippKlipp15 minutters klipp til høy kvalitet
  • Diamanthuset
  • X
    Diamanthuset
    Diamanthuset
    Markensgate 29
    4610 Kristiansand S
    Vi er en tradisjonell gullsmed og urmaker som fører et bredt utvalg av ringer, smykker, klokker i ulike prisklasser. Vi har alt fra en enkel hverdagsgave til de mer eksklusive produktene. Hos oss finner alle noe som kan skape glede i hverdagen. Vi kjøper også ditt gull og utfører reperasjoner. Diamanthuset er autorisert forhandler av kjente merkevarer som bl.a. Casio, Certina, Calvin Klein og Seiko.
  • Dna
  • X
    Dna
    Dna
    Sko
    Sandens, Tollbodgata 14
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 52 50
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • DNB
  • X
    DNB
    DNB
    Bank. Finans, Eiendom
    Markens gate 19
    4611 Kristiansand
    DNB åpnet i nye og fine lokaliteter i Markensgate 19 i år 2014. DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr vi blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.Gjennom bankkontorer over hele Norge, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er.Nytt er at DNB satser på lørdagsåpent 10-16, og at banken også utvider åpningstidene på ettermiddagen til klokka 18.
  • DRESSMANN
  • X
    DRESSMANN
    DRESSMANN
    Markens gt 23
    Pb 134. 4662 Kristiansand
    Du finner oss midt i Markens! Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær / fritid / dresser fra størrelser slimline og opp til 3XL.
E-K
  • EiendomsMegler 1
  • X
    EiendomsMegler 1
    EiendomsMegler 1
    Megler
    Markens gate 8, 4611 Kristiansand
    Pb. 196, 4662 Kristiansand
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Elegant AS
  • X
    Elegant AS
    Elegant AS
    Mote, Selskap, Brud
    Gyldenløvesgate 1, inngang v/Lillemarkens
    4610 Kristiansand
    Tlf: 47 77 04 444
    www.elegant-mote.no
    ELEGANT ASMOTE - SELSKAP - BRUDVi er en flott nisjebutikk for kvinner med et godt utvalg. Røffe, stilfulle jakker og skjørt med utmerket passform fra Airfield. Etterspurte Cambio bukser som passer ung og voksen. Bukser som er godt kjent for sin gode passform samt stort utvalg i diverse stiler. Lekre skjerf fra Mala Alisha og klassiske bluser fra Stenstøms. I tillegg har vi et godt utvalg fra flotte merker som Ilse Jacobsen og Riccovero.Elegant har også byens største utvalg i brud og selskapskjoler. Velkjente merker som St.Patrick: La sposa og White one, Morilee by Madelene Gardner og Modeca.Instagram: elegant_mote.nofacebook: elegant as
  • EliteFoto Kjøstvedt
  • X
    EliteFoto Kjøstvedt
    EliteFoto Kjøstvedt
    digitale bilder, designkort,takkekort,fotokalender,rammer,album,foto,bilder,fotografering,fotobok
    Markensgt 35
    4611 Kristiansand
    Midt i Markens finner du gågatas eneste fotobutikk - en kvalitetsbevisst og nytenkende spesialforretning. Butikken er medlem av Norges største fotokjede. Hver dag produserer vi 1000-vis av bilder og div. fotoprodukter. I butikkens underetasje har vi fotostudio - barnefotografering er blitt vår spesialitet. Besøk vår hjemmeside kjostvedtfoto.no Hos oss får du god gammeldags service - velkommen
  • Enklere Liv
  • X
    Enklere Liv
    Enklere Liv
    Markensgate 38
    4610 Kristiansand
    Selskapet Enklere Liv er først i Norge med et virkelig bredt utvalg av produkter for å gjøre hverdagen enklere. Vi starter nå opp med ny butikk i sentrum med et stort produktutvalg innen bolig, helse, fritid og gaver over hele 2 etasjer i Markensgate 38. Vårt mål er å ha Norges beste utvalg av produkter som gjør livet enklere. Velkommen til oss!
  • Entré - Interiør og Klær
  • X
    Entré - Interiør og Klær
    Entré - Interiør og Klær
    Rådhusgaten 8, 4611 Kr.sand S
    Postboks 51, 4661 Kr.sand S.
    Tlf: 477 55 300
    Spesialbutikk for gaver, interiør og klær. Vår profil er utpreget service og individuell kundebehandling. Entre er butikken med høye kvalitetskrav og et variert prodututvalg.Det gode gamle Entré - navnet er nå tilbake i butikken i Rådhusgaten 8.I en periode har eier Grete Almedal drevet butikken under navnet Biba, men har nå pusset opp butikken, utvidet vareutvalget innen klær, gaver og interiør, og samtidig endret tilbake til det opprinnelig navnet Entré som har en god klang blant mange av byens kunder.
  • Euro Sko
  • X
    Euro Sko
    Euro Sko
    Sko, Mote
    Sandens, Tollbodgata 14
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 55 60
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Eva Sko Euro Sko
  • X
    Eva Sko Euro Sko
    Sko, Mote
    Markens gate 25 B
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 64 43
    www.eurosko.no
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • FAM
  • X
    FAM
    FAM
    Lillemarkens
    Markensgt. 25b, 4611 Kristiansand
    Motebutikken FAM ligger i kjøpesenteret Lillemarkens midt i Markens i Kristiansand. FAM er en flott nisjebutikk for damer som er ute etter det lille ekstra. FAM fører klær fra følgende merker:Tommy Hilfiger / Elle & il / Stella Nova / Faithful the brand / Dear Dharma / Rains / 120% Lino / Lee / RodebjerStenströms / Catwalk Junkie / Bella Balou / Notes du Nord / Dante 6 / Gaimo / Sibin Linnebjerg / Blanche
  • Fin
  • X
    Fin
    Fin
    Skippergata 22
    4611 Kristiansand
    Tlf: 95557944
    FIN er en koselig klesbutikk i Skippergata Kristiansand. Vi setter fokus på fine hverdagsklær og flott tilbehør. Vi fører: byTiMo, Line of Oslo, InWear, Diesel, Katrin Uri, Close to My Heart, Stand, CosBag. Anne og Eirin ønsker velkommen til en hyggelig og avslappet handel. Hos oss får du god service!
  • Fiskeeksperten Lillemarkens
  • X
    Fiskeeksperten Lillemarkens
    Fiskeeksperten Lillemarkens
    Fiskeutsalg
    Lillemarkens
    4610 Kristiansand
    Tlf: 38 12 24 40
    www.fiskeeksperten.no
    Lillemarkens er en fisk-og delikatessebutikk med god personlig service og hvor vi tilbyr alt fra den enkle fiskemiddag til det beste gourmetmåltid.Vi har alltid det gode tilbehøret på lager! Hos oss får du fersk fisk og skalldyr hver eneste dag. (vær- og fangstforbehold). Vi har et stort utvalg av Husets ferdigretter og sauser, Husets hjemmerøkte laks og et bra utvalg lokale råvarer! Vi har også eksklusivt viltkjøtt fra alle verdensdeler i vårt sortiment. Velkommen innom til en hyggelig matprat, råd og tips!
  • Floriss Markensgate
  • X
    Floriss Markensgate
    Blomster, buketter, sorgbinderi,
    Markensgate 35
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 027 255
    floriss.no
    Vi velger å tro at vi er den blomsterbutikken i kvadraturen med størt utvalg av potteplanter og buketter til fine priser.
  • Floyd
  • X
    Floyd
    Floyd
    Dameklær, Klær, Mote
    Sandens, Tollbodgata 14
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 09 19 73
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Flying Tiger Copenhagen
  • X
    Flying Tiger Copenhagen
    Flying Tiger Copenhagen
    Markensgate 30
    4610 Kristiansand
    Vi har endret navnet vårt fra Tiger/TGR til Flying Tiger Copenhagen i hele verden og samtidig gitt logoen vår en ny, sprek design. Men du kan ta det helt rolig. Inni oss er vi fremdeles den samme lekne tigeren. Butikkene våre er fremdeles fulle av finurlig dansk design og et stadig skiftende utvalg av morsomme og annerledes ting i egen design til overkommelige priser. Og som alltid gleder vi oss selvfølgelig til å se deg.
  • FreeQuent
  • X
    FreeQuent
    FreeQuent
    FreeQuent Kristiansand ligger i 2.etasje i Sandens Kjøpesenter i Markens. FreeQuent er en egen brandstore som fører et bredt utvalg av Freequent kolleksjonen.
  • Fædrelandsvennen AS
  • X
    Fædrelandsvennen AS
    Fædrelandsvennen AS
    Nyheter, kultur, byredaksjon, abonnement, annonser, rubrikk, fordelskortet, ukens fordeler, billetter, bilder
    Rådhusgata 16
    4610 Kristiansand
    Tlf: 3811
    www.fvn.no
    Hos oss kan du bestille og endre på ditt abonnement samt bestille små og store annonser. Har du et nyhetstips? Eller ønsker du å bestille et bilde som har stått på trykk i avisen eller på FVN.no? Våre abonnenter kan også kjøpe billetter til mange kulturarrangementer på Sørlandet her. Hjertelig velkommen inn til oss på Øvre Torv!
  • G.Nordby AS
  • X
    G.Nordby AS
    G.Nordby AS
    sykkel, sykkelverksted, verksted, hjelm, barn, voksen
    Henriks Wergelandsgate 9
    4612 Kristiansand
    G. Nordbys Sykkelforretning ble etablert i 1917, og har lange tradisjoner og god erfaring med vårt fag, sykler! Med eget verksted i butikken kan vi yte den beste service for våre kunder! Kom inn for en hyggelig handel!
  • Galleri BI-Z
  • X
    Galleri BI-Z
    Galleri BI-Z
    Dronningensgate 39
    4611 Kristiansand
    Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i et eget hus i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.Galleriet har moderne innredet lokaler på over 350 m² i 1. etasje og kjeller. I andre etasje har galleriet egen rammeavdeling. Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 6-8 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling og en stor juleutstilling.Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.
  • GameStop
  • X
    GameStop
    Markens gate 22
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 17 82 70
  • Gina Tricot
  • X
    Gina Tricot
    Gina Tricot
    Dameklær, Mote, Klær
    Sandens, Markens gate 10
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 04 61 03
    www.ginatricot.com
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Gofoten & Kristiansand Hudpleie AS
  • X
    Gofoten & Kristiansand Hudpleie AS
    Gofoten & Kristiansand Hudpleie AS
    Skippergaden 39
    4611 Kristiansand
    Tlf: 981 20 950
    www.gofoten.as
    Vi tilbyr en rekke behandlinger innen pleie og velvære for dine føtter, som f.eks:TornerFotvorterNegleskaderHard hud og sprekkerNedgrodde neglerRåd og veiledning om egenpleieUtfører også farging av vipper og bryn, samt voksbehandling.Åpningstider: Mandag - fredag 09.00 - 16.00 (Tirsdag og torsdag kveld: Etter avtale). Hos oss er både menn og kvinner hjertelig velkommen – store og små – ung og gammel.
  • Grønberg Sport
  • X
    Grønberg Sport
    Grønberg Sport
    sportsfiske, fiskekort, stang, snelle, sluker, sene, fiskeutstyr
    Vestre Strandgt.24
    4611 Kristiansand
    Grønberg Sport er en av Norges største spesialforretninger innen sportsfiske. Med 30 års erfaring i bransjen, kjenner vi markedet.
  • G-Sport Kristiansand AS
  • X
    G-Sport Kristiansand AS
    G-Sport Kristiansand AS
    sport, sykkel, ski, løpesko, nike, adidas, g-sport, innebandy, fotball, fotballsko
    Tollbodgata 14
    4611 Kristiansand
    G-Sport Kristiansand har lange tradisjoner i Kristiansand. Nå har vi flyttet inn i nye lokaler i underetasjen på Sandens. Her finner du byens flotteste sportsbutikk med et rikt utvalg på sport og fritid.
  • Gullfunn
  • X
    Gullfunn
    Gullfunn
    gull, sølv, klokker, diamanter, gifteringer, dåpsgaver, motesmykker, smykker, smukkeskrin
    Markensgate 10, 4610 Kristiansand
    Tollbodgaten 14, 4610 Kristiansand
    Tlf: 94020535
    " I Gullfunn skal vi hele tiden leve opp til vårt ordspråk ""REN GLEDE"". Dette innebærer at du som kunde, alltid skal ha en god opplevelse hos Gullfunn - uansett hvilken av våre butikker du besøker. Du vil til enhver tid, finne spennende varer til gunstige priser! Gullfunn har gode garantiordninger som gir trygghet for gode kjøp."Gullfunn finner du på Sandens kjøpesenter i Markens/Tollbodgt.
  • Gullsmed Berglihn
  • X
    Gullsmed Berglihn
    Gullsmed Berglihn
    Gullsmed
    Gyldenløvesgate 11
    4633 Kristiansand, Pb. 180
    Tlf: 38 02 38 78
    www.berglihn.no
    I over 40 år har vi vært "Gullsmeden ved parken". Hos oss finner du alt fra sølvbestikk, gaveartikler og gaver til barn til moteriktige smykker og merkenavn som Sandberg, Cecilie Melli, Camilla Prytz, Tom Wood og Rikke Harsheim. Vi har et rikt utvalg av diamantsmykker i alle prisklasser, fra klassiske modeller til spennende og tidløst design. Skal du gifte deg? Vi har elegante og unike frierringer, forlovelsesringer, gifteringer og morgengaver til de som planlegger å gifte seg. Vi har spesialisert oss på håndlaget bunadsølv til Aust-Agder, Vest-Agder, Telemark og Setesdalsbunader, samt at vi har et stor utvalg av tilbehør som slirekniver, lommeur, silkeskjerf og sko. Våre åpningstider er: Man-fre: kl 09.00-18.00, Torsdager: kl 09.00-19.00 og Lørdager: kl 10.00-16.00
  • Handelsbanken
  • X
    Handelsbanken
    Bank, Finans
    Henrik Wergelandsgate 5, 4612 Kristiansand
    4665 Kristiansand, Pb. 575
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Hans J. Nilsen
  • X
    Hans J. Nilsen
    Hans J. Nilsen
    Urmaker, Optikk
    Markens gate 48
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 02 45 08
    Urmaker og Optiker Hans J. Nilsen er medlem av Alliance Optikk. Vi vil gjerne være din faste rådgiver innen øyehelse og øyekomfort. Som kunde hos oss vil du kun forholde deg til en fast optiker som kjenner deg og din historikk, som har som mål å gi de beste rådene tilpasset akkurat ditt behov. I tillegg får du tilgang til unike forsikringsløsninger, enkle betalingsløsninger og mange andre fordeler.
  • Hansen & Co
  • X
    Hansen & Co
    Hansen & Co
    Skippergata 14 - 16
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 02 11 41
    www.hansenco.no
    Nordisk interiørdesign, gode følelser og en unik historie. Vår unike historie gjennom fire generasjoner har utviklet vår kunnskap og lidenskap for interiør og design. I dag er Hansen & Co en av Nordens ledende møteplasser og inspirasjonskilde for nordisk interiørdesign. Våre mange og nøye utvalgte merkevarer er presentert over 500m2 i en tradisjonsrik trebygning. Vi har et ønske om å dele gode og inspirerende opplevelser med deg. Gjerne den gode følelsen som følger en nydelig gave i lekkert gavepapir.Velkommen, hilsen damene hos Hansen & Co.
  • Hennes & Mauritz
  • X
    Hennes & Mauritz
    Hennes & Mauritz
    Barneklær, Tilbehør, Dameklær, Herreklær, Mote, Klær
    Slottet, Tordenskjoldsgate 9
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 00 61 80
    Hennes & Mauritz har fullsortiment på Slottet med konseptene HERRE, DAME, BARN og HOME
  • Hennes & Mauritz (1)
  • X
    Hennes & Mauritz
    Dameklær, Barneklær, Herreklær, Mote, Klær, Tilbehør
    Sandens, Markens gate 10
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 12 33 70
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Henriks Herre
  • X
    Henriks Herre
    Henriks Herre
    Armani, Corneliani, Polo Ralph Lauren, Hansen & Jacob, John Smedley og Brax.
    Dronningensgate 12
    4610 Kristiansand
    Vi selger kvalitetsklær til herre fra noen av verdens største motehus. Alt ifra fritidsklær til konfeksjon fra merker som Polo Ralph Lauren, Corneliani, Moncler, Armani, Hansen & Jacob, PT01, Hackett og John Smedley. Velkommen til Dronningensgate i byen!
  • Hi-Fi Klubben Kristiansand
  • X
    Hi-Fi Klubben Kristiansand
    Hi-Fi Klubben Kristiansand
    Samsung, NAD, Denon, Dali, Panasonics, stereo, TV, flatskjerm, surround, hjemmekino, projektor
    Kirkegaten 9
    Kirkegaten 9
    Tlf: Tlf:38024120 Fax:38024122
    www.hifiklubben.no
    Hi-Fi Klubben er Nordens største lyd og bildebutikk kjede. I tillegg til markedets mest konkurransedyktige priser, kan vi også tilby entusiasme, rådgiving, service og trygghet i særklasse. I Kristiansand har vi en dyktig stab med entusiaster som brenner for å gi deg de beste opplevelser på lyd og bilde. Du finner oss i Kirkegaten 9 (Sandens bygget).
  • HM Home
  • X
    HM Home
    HM Home
    HM Home åpnet på Slottet i oktober 2013. Dette er Hennes & Mauritz kjedens satsing innen interiør og hjemmeartikler. Velkommen.
  • Hopeful
  • X
    Hopeful
    Hopeful
    Kirkegata 20 B
    4612 Kristiansand
    Tlf: 91 87 34 72
    www.hopeful.no
    Hopeful gir arbeidstrening og er til for å skape håp om nye muligheter for unge som sliter med å finne dette på egenhånd. Hopeful søker å oppnå formålet, gjennom å utvikle og drive med ulike aktiviteter for unge i vår målgruppe. Målet er å gjøre de unge til gode samfunnsborgere som bidrar til fellesskapet og som bruker energien sin på en samfunnsnyttig måte. Vi har skapt en mestringsarena i Hopeful butikken hvor vi har:· KUNST· GAVEARTIKLER· KAFE VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL I KIRKEGATEN 20B
  • Hotel Norge
  • X
    Hotel Norge
    Hotel Norge
    Hotell, Overnatting
    Dronningensgate 5, 4611 Kristiansand
    4662 Kristiansand, Pb. 729
    Lykke er å bo godt på Hotel Norge. Her kan du nyte en god nattesøvn på Jensen Ambassadør madrasser i rolige omgivelser. Hotel Norge er et førsteklasses hotell med varm atmosfære. Våre 172 rom er av høy kvalitet med original kunst av kjente kunstnere, aircondition, minibar og kabel tv. Hotellet er kåret til beste frokost i region sør 6. året på rad. Nystekte bakervarer fra eget bakeri hver dag.
  • Husfliden Kristiansand
  • X
    Husfliden Kristiansand
    Husfliden Kristiansand
    bunad Vest-Agder,røros,oleana haugland,
    Gyldenløvesgate 6A
    Kristiansand
    Husfliden Kristiansand har lange tradisjoner i byen. I vår butikk finner du et stort utvalg av varer som er håndplukket av oss – enten du leter etter en gave, klær, smykker, typiske husflidsprodukter eller noe nytt til hjemmet ditt. Vi ønsker å tilby produkter av høy kvalitet som varer lenge – og gjerne norskprodusert. Noen av våre leverandører: Oleana - Morild - Røros Tweed - Bunadspleddene - Funky Doris - Freemover - Växbo Lin - Ekelund - Huldresølv - Hillestad - Kazuri - Dale of Norway - Rauma tradisjonsstrikk - Tova - Du Store Alpakka - Sandnesgarn - Rauma Ullvarefabrikk. I vår bunadsavdeling har vi et godt utvalg av sko, silkeskjerf, bunadssølv og annet tilbehør til bunaden. Her kan se alle variantene og valgmulighetene du har når det gjelder Vest-Agder-bunaden. Har du behov for å justere bunaden din? Hver enkelt jobb er unik så vi ber deg om å ta med bunaden til oss så vi kan vurdere jobben og gi et prisoverslag. Vi hjelper deg gjerne - ta kontakt for timebestilling.
  • Hæla i taket
  • X
    Hæla i taket
    Hæla i taket
    Tordenskjoldsgt. 9
    4611 Kristiansand
    Hæla i taket; En annerledes skobutikk som fører sko til herre, dame og barn. Det er 4 butikker i regionen, byens utsalg finner du på Slottet Shopping øverst i Markens. Fører følgende merker; Birkenstock, Picolinos, Unisa, Campers, Diesel, Krio, Ilse Jacobsen, Dr Martens, Sorell, Toms, Thimberland, Ecco,Palladium, Lola Ramona, Blackstone, Viking, Helly Hansen, GO, Bisgaard, Replay, m.m Følg oss på facebook: https://www.facebook.com/haelasko/Eller Instagram: @haelaitaket
  • Høyer
  • X
    Høyer
    Høyer
    Tordenskjoldsgt.9
    4611 Kristiansand
    Flott butikk for damer og herrer i Slottet. Historien bak: Huset Høyer ble startet av Ørnulf Høyer i 2003. Ørnulf har tidligere bygget opp SAND i Norge og har i dag stor suksess med flere merker som By Malene Birger, SAND, NN07 og DAY. I Mai 2005 åpnet han sin første Høyerbutikk på Sjølyst i Oslo, og i 2013 består kjeden av 21 butikkvirksomheter, bestående av Høyer-butikker og Concept Stores. Høyer finner du i Kvadraturen i kjøpesenteret Slottet, Øverst i Markensgate.
  • I Say
  • X
    I Say
    Dameklær, Tilbehør, Mote, Klær
    Markens gate 50
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 02 44 50
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Image
  • X
    Image
    Image
    Mote, Klær, Dameklær, Herreklær
    Sandens, Markens gate 10
    4611 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Intersport Skippergt
  • X
    Intersport Skippergt
    Intersport Skippergt
    Intersport,Sykkelverksted,Skiverksted,
    Skippergt 13-17
    4611 Kristiansand
    2 etasjes sportsbutikk i Skippergt med stort utvalg av kjente merkevarer og med hovedvekt på sykkel/sykkelutstyr og treningstøy/mote
  • J. Sørensen Sko
  • X
    J. Sørensen Sko
    J. Sørensen Sko
    sko
    Skippergata 35
    Tlf: 38021661
    J Sørensen sko. Byens eldste skobutikk - startet i 1911. Her finner du moteriktige kjente merkevarer med god passform og kvalitet til fornuftige priser. Vi fører vesker, dame- og herresko samt et stort utvalg i skopleiemidler. Kvalitet og service er vårt motto. Du finner oss på hjørnet skippergt/ Kirkegt. Åpningstider :man, tirs, ons, fre kl 10-17, torsd kl 10-18, lør kl 10-16.
  • Japan Photo
  • X
    Japan Photo
    Foto, Kamera, Utstyr
    Markens gate 42
    4612 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Jernia Torjesen AS
  • X
    Jernia Torjesen AS
    Jernia Torjesen AS
    weber, eva solo, rosendahl, menu, bosch, jotun, gressklipper, maling, lås
    Skippergata 4 / Lillemarkens
    Pb 67, 4661 Kristiansand
    Tlf: 37178787
    Jernia Torjesen har det meste som trengs av ting og tang til hus og hjem. Hvis du skal pusse opp eller bare trenger å fornye innholdet i kjøkkenskapene, vil Jernia Torjesen være det naturlige stedet å begynne. Vi har stort utvalg i verktøy og utstyr til både amatører og proffe. Vår kjøkkenavdeling inneholder det meste av det som trengs for å utstyre et moderne kjøkken. Velkommen til oss!
  • Kaffe & Pasta
  • X
    Kaffe & Pasta
    Kaffe & Pasta
    Kaffe,pasta,lòccitane,spode,bodum, kusmi te, figgjo,postkort,servietter
    skippergt 35
    4611
    Vi er byens spesialforretning. Hos oss finner du italiensk pasta i en mengde smaksvarianter, farger og fasonger. Olivenolje,balsamico og eddik hører også med. Vi har også kaffe med de utsøkte smaker og aromaer,og vi fører dessuten det du trenger av kjøkkentilbehør for å lage god kaffe og pasta.Velkommen innom. Hilsen Else og Eli
  • Kenneth Barnetøy
  • X
    Kenneth Barnetøy
    Barn, Leker, Utstyr
    Markens gate 45
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 02 43 94
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Kicks Parfymeri
  • X
    Kicks Parfymeri
    Kicks Parfymeri
    guerlain,dior,chanel,lancome,shiseido,dr.brandt,nuxe,clinique,fusion beauty,artdeco
    Markensgt 10 - Inngangs Sandens
    4611 Kristiansand
    I vårt nye parfymeri på Sandens finner du et stort utvalg av eksklusive dufter, make-up og hudpleie.
  • Kicks Parfymeri Markensgate
  • X
    Kicks Parfymeri Markensgate
    Kicks Parfymeri Markensgate
    Markensgate 20 A
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 07 19 30
    www.kicks.no
    Velkommen til et flott og innholdsrikt parfymeri, sentralt plassert i Markensgate. Vi har stor faglig dyktighet og tilbyr et rikt utvalg innen følgende merker:A Agent Provocateur, Anastasia, Ardell B bareMinerals, Biotherm, Biotherm Homme, Bliss , Britney Spears, Bulldog, Burberry, Burt's Bees C Calvin Klein, Carven, Chanel, Chloé, Ciaté, Clarins, Clarins Men, Clean, Clinique, Coloran D Davidoff, Depend, Diesel, Dior, DKNY, Dolce & Gabbana E Elie Saab , Elizabeth Arden, Emma S, Eos, Escada, Estée Lauder, Estelle & Thild F Fiberwig G Giorgio Armani, Gucci H Hand Soap & Lotion, Honoré des Prés, Hugo Boss I Issey Miyake J James Bond , Jean Paul Gaultier, Jimmy Choo, Juicy Couture, Justin Bieber K KICKS L La Prairie , Lacoste, Lagerfeld, Lancaster, Lancôme M Marc Jacobs, Michael Kors, Miracle Nails N Narciso Rodriguez, Nicki Minaj, Nina Ricci, Nouriche by RevitaLash O O.P.I, One Direction, Origins P Paco Rabanne, Piz Buin R Ralph Lauren, Rituals S Scratch Nails, Seche, Sensai, Smashbox, St.Tropez T Taylor Swift, Tools & Accessories, Tweezerman V Versace, Viktor & Rolf, Vitry Y Yves Saint Laurent Z Zlatan
  • Kid interiør
  • X
    Kid interiør
    Interiør, Sengetøy, Gaver
    Lillemarkens, Skippergata 4
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 58 33
    www.kid.no
    Du finner oss i Lillemarkens! Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Kid Interiør har mer enn 125 heleide butikker over hele landet, en samlet omsetning på ca 1 milliard kroner og 900 dedikerte medarbeidere som har som mål å fornye det norske hjem. Det er hyggelig med noe nytt, og det skal være enkelt å få til. Vår visjon er å inspirere deg til fornyelse. Vårt ønske er at du skal få det fint!
  • Kitchn Markens
  • X
    Kitchn Markens
    Kitchn Markens
    Nespresso, kjøkken, utstyr
    Markensgate 38
    4611 Kristiansand
    Sentralt i Markens finner du din lokale Kitchn butikk! Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Aid, Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, Stelton, Victorinox m.flere. Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, glass til kaffebarer, spesielle elektriske artikler til kjøkkenet m.m.
  • Kiwi Markens
  • X
    Kiwi Markens
    Kiwi Markens
    Daglivare,post i butikk
    Markensgate
    Postboks 3001 4672 Kristiansand
    Daglivarebutikk med lave priser.
  • Kiwi Torvet
  • X
    Kiwi Torvet
    Kiwi Torvet
    Kirkegata 14
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 63 52
    www.kiwi.no
    Dagligvarebutikk med lave priser.
  • Klinikk Nina
  • X
    Klinikk Nina
    Klinikk Nina
    Skippergt.36
    4611 Kristiansand
    Tlf: Tlf 40 53 04 94
    www.klinikknina.no
    Helse, skjønnhet og velvære. Nina TharaldsenHud- og kroppsterapaut MNFHK.Nina har 12 års erfaring som hud og kroppsterapeut. Nina utfører ansiktsbehandlinger med og uten massasje, kjemisk peelinger, farging av vipper og bryn,hårfjerning med voks,make up, vippeextension, vippebøy. Nina er også autorisert eximia terapeut med 8 års erfaring. Jobber også med kosthold, trening og ernæring.
  • Kremmerhuset AS - ting og sånt
  • X
    Kremmerhuset AS - ting og sånt
    Kremmerhuset AS - ting og sånt
    Markensgate 37
    4612 Kristiansand
    Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Det bugner av ting som gjør deg glad, ting som inspirerer og kanskje overrasker. Vi ønsker å gjøre ditt hjem vakkert, og det uten at du må spise havregrøt resten av måneden. Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke. Våre herlige innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne fine varer.
  • Kristiansand Damputstyr
  • X
    Kristiansand Damputstyr
    Kristiansand Damputstyr
    Dronningensgate 55
    4612 Kristiansand
    Vår butikk Kristiansand Damputstyr ønsker å hjelpe deg, eller noen du kjenner, til å slutte å røyke. Vi har startsett, viderekommende produkter og produkter for dem som tar dampingen steget videre. Meld deg inn i Kristiansand Dampklubb når du kommer i butikken og du vil få tilgang til vår flotte kjeller. Deilige sofa-er, Lp`spiller og herlige mennesker venter deg!
  • Kristiansand Parkeringsselskap
  • X
    Kristiansand Parkeringsselskap
    Kristiansand Parkeringsselskap
    Parkering
    Festningsgata 40, 4614 Kristiansand
    Serviceboks 417, 4604 Kristiansand
    Tlf: 38 12 97 00
    http://www.kripark.no/
    Kristiansand parkeringsselskap ble opprettet i 1973 og var i en årrekke en kommunal bedrift. I 2002 ble virksomheten omorganisert til et kommunalt foretak. Ut i fra formålet vil parkeringsselskapet arbeide for: a) At fremkommeligheten for alle trafikantgrupper fungerer, b) God tilgjengelighet til parkeringsplasser c) At trafikksikkerhet og miljø ivaretas, d) Gode livsvilkår for næringslivet.
  • Kvadraturen i Kristiansand AS
  • X
    Kvadraturen i Kristiansand AS
    Kvadraturen i Kristiansand AS
    Kvadraturen, Gavekort, Kvadraturens gavekort, Markedsføring, Internett, Nettbutikk, Elektronisk gavekort, Shopping, Kristiansand, Sentrum
    Rådhusgaten 6, 4610 Kristiansand
    PB 141, 4662 Kristiansand
    Tlf: 38024411
    Kvadraturen i Kristiansand AS (Kvadraturforeningen) er handelsstandsforeningen i Kristiansand. Vi har nærmere 400 medlemmer og representerer over 90 % av butikkdriverne innenfor Kvadraturen, samt de fleste cafeer, restauranter og hoteller mot media, investorer, poltikere og andre interessegrupper. Kvadraturforeningen markedsfører sentrum mot forbruker og er ansvarlig for Kvadraturens gavekort.
L-R
  • La Scarpa
  • X
    La Scarpa
    La Scarpa
    Sko, Dameklær, Mote, Klær
    Dronningens gate 20
    4610 Kristiansand
    Tlf: 380 25 385
    Hos La Scarpa finner du klær og sko som vi er alene om i byen. Hos oss får du som kunde personlig service. Vi kler deg opp fra tå til topp. vi fører merker som Via Vai, Billi Bi, Camper, Manas, K+S, Liza Tucci, Høgel, Ed Hardy, Bruno Premi, Epilogue, Nicowa, Rene Derhy Velkommen!
  • Lars Langfeldt Garn
  • X
    Lars Langfeldt Garn
    Lars Langfeldt Garn
    Kvalitetsgarn, garn, Rowan forhandler, Dale ferdigstrikk, Tyrihans silkeskjerf, Flora serviset, Dame festdrakt, Herre festdrakt, Souvernirs
    Henrik Wergelandsgate 21
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38022029
    Spesialbutikk i håndstrikkegarn. En av byens eldste butikker, som har lange tradisjoner og ekspertise i faget. I tillegg fører vi souvenirs, ferdigstrikk, festdrakter, bunad, Vi satser på kvalitet og god service. Vi er Rowan forhandleren i byen, og er medlem av organisasjonen Fagstrikk. Hver måned inviterer vi til strikkekafé på Kjerstis Kjøkken i Skippergata. Følg oss gjerne på FB for å få gode tilbud og informasjon om arrangement som strikkekafé m.m.Åpen for alle som vil lære og inspirere hverandre!
  • Lauvland Øyeoptikk
  • X
    Lauvland Øyeoptikk
    Optikk, Briller
    Henrik Wergelands gate 10
    4612 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Lekia
  • X
    Lekia
    Lekia
    Lillemarkens (inngang Markensgate)
    4611 Kristiansand
    Tlf: 957 10 125
    http://www.lekia.no/
    Hos oss i Lekia finner du et spennende utvalg leketøy til alle barn. Vi har et stort utvalg kjente merkevarer i tillegg til alle våre spennende eksklusive Lekia-varer. Velkommen til din nærmeste Lekiabutikk.
  • Lillemarkens
  • X
    Lillemarkens
    Lillemarkens
    Kjøpesenter
    Markens gate 25 B, 4611 Kristiansand
    Pb. 684, 4666 Kristiansand
    Lillemarkens kjøpesenter. Vi ligger midt i Kvadraturen i Kristiansand, i det mest attraktive området av Kristiansands gågate, Markensgaten, og byr på 30 butikker i en god miks av nisjebutikker og tyngre kjeder. Her handler du i en hyggelig atmosfære i all slags vær og slapper av med en smakfull lunch eller tar en varmrett med deg hjem. Eget parkeringshus.
  • Lindex A/S
  • X
    Lindex A/S
    Triumph,Swegmark,Abecita,FIX,Tretorn,Økologisk,Bamse,amme-bh,ull undertøy,
    Henrik Wergelands gt. 16-20
    4612 Kristiansand
    Lindex tilbyr en inspirerende og prisgunstig mote. Vi har et bredt og variert utvalg av undertøy til dame. Barneklær med god passform, som lar barn være barn. Lindex har produkter i alle avdelinger som er framstilt av økologisk bomull.
  • Lyspunktet interiør
  • X
    Lyspunktet interiør
    Lyspunktet interiør
    Interiør
    Skippergata 49
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 23 10
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Løplabbet
  • X
    Løplabbet
    Løplabbet
    joggesko,løpesko,piggsko,aerobicsko,gåsko,barnesko,treningstøy,nike,pulsklokker,sportsbh
    Markensgate 17 (inngang Tollbodgaten)
    Postboks 656, 4610 Kristiansand
    Tlf: 38071810
    Løplabbet er landest eneste spesialistkjede for løpere. Den høyeste kompetansen, det beste og mest komplette utvalget og ikke minst-testen på speilkasse og tredemølle-er tre elementer som må fungere sammen. Vi fører også gåsko-barnesko og treningssko for innebruk,og funksjonellt treningstøy. Våren 2014 flyttet vi noen meter, og åpnet enda større butikk i Kvadraturen. Daglig leder Jack Bjørnsen ønsker velkommen til en butikk med god fagkompentanse og stappfull av sesongens nyheter. I tillegg har man investert i en ny tredemølle.
  • Majas Drop in
  • X
    Majas Drop in
    Majas Drop in
    Redken,styling,drop in, klipp, hårklipp,herreklipp,barneklipp,dameklipp,farge,moteklipp
    Markensgate
    4610 Kristiansand
    Tlf: 38023403
    Er du impulsiv? Vil du klippe,farge eller stripe håret ditt akkurat nå? eller kanskje det er på tide med krøller igjen? Majas drop in baserer seg kun på drop in-kunder. Dette betyr at du kan være impulsiv og besøke oss akkurat når det passer deg!Er det vanskelig å forutsi pga jobben? Vi kommer gjerne med forslag til hva som passer best til akkurat deg. Alle er velkommen til Majas Drop in
  • Match
  • X
    Match
    Match
    Herreklær, Dameklær, Mote, Klær, Jean Paul, Henrik Choice, Redford, State of art, Vavitte, Donna
    Skippergata 13
    4611 Kristiansand
    ”Vi vet hva som skal til for at du skal se bra ut”. Dette er Match løfte til våre kunder. Med fokus på kombinasjoner og antrekk til livets mange ulike situasjoner, skal kvinner og menn i 20 til 50 årene alltid kunne finne gode løsninger, og føle seg komfortable med de valg og den veiledning de får hos oss.
  • MC senteret
  • X
    MC senteret
    MC
    Dronningens gate 59
    4610 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Meglerhuset Sædberg
  • X
    Meglerhuset Sædberg
    Meglerhuset Sædberg
    Eiendom
    Markens gate 4 B, 4610 Kristiansand
    Pb. 238, 4663 Kristiansand
    Meglerhuset Sædberg ble grunnlagt av eiendomsmegler Gustav J. Sædberg i 1960 og hadde som formål å drive eiendomsmegling, regnskap- og revisjonskontor, samt forsikringsagentur.I 1998 skjedde det et generasjonsskifte i firmaet da grunnlegger Gustav J. Sædberg trakk seg tilbake. Hans fire barn overtok som eiere og disse driver fremdeles firmaet videre. Firmaet har vært sterkt engasjert i noen av leilighetsprosjektene som man har hatt i Kristiansand de siste år – herunder Kjøita Park, Tordenskjolds Hus, Kuholmsveien Terrasse og Promenadebygget Kjøita.Meglerhuset Sædberg er også medeier i firmaet Næringsmegleren Sædberg og Hodne som tilbyr høy kompetanse for salg eller utleie av næringseiendommer.Våre 7 verdiene er: Grundighet - Kompetanse - Lokalkunnskap - Erfaring - Høflighet - Tillit - EntusiasmeTa kontakt, og vi hjelper deg med riktig løsning!
  • Mellomstor/Manamana leker-barnerom-klær
  • X
    Mellomstor/Manamana leker-barnerom-klær
    Mellomstor/Manamana leker-barnerom-klær
    Henrik Wergelandsgt. 11a
    4611 Kristiansand
    Mellomstor/Manaman selger leker, barneinteriør, festartikler, hobby og en haug av annet gøy!Fører merker som Gullkorn Design, Prikken over ién, Djeco, Liewood, Trybike, Blafre, Petit Monkey, A Little Lovely Company, Mini Rodini, WAWA Cph og mye mer. Dette er butikken for deg som ønsker det lille ekstra, morsomme og fine kvalitetsleker og utstyr som du ikke finner alle andre steder.
  • Meny Torvet
  • X
    Meny Torvet
    Meny Torvet
    Torvkvartalet - Markensgate 16
    4611 Kristiansand
    Byens flotteste kolonialforretning ligger i Torvkvartalet og kan skilte med Kvadraturens største dagligvareutvalg samt 25 meter med ferskvaredisker. Profesjonelle kokker og slaktere hjelper deg gjerne med å finne svaret på verdens vanskeligste spørsmål; hva skal vi ha til middag i dag? Vil du lage mat fra bunnen av, så får du tips om retter, tilbehør og tilberedning.Vil du ha noe lettvint, finnes det en egen Take Away-avdeling og disk med Heat and Eat. Og er du i det ekstra sunne hjørnet, kan du kjøpe dagsferske salater eller mikse din egen variant i salatbaren.Sørlandets råeste ferskvarebutikk finner du midt i Kvadraturen, i underetasjen i det nye Torvkvartalet midt i Markens. Parkerer du i Torvparkeringen, så kan du gå direkte fra parkeringshuset og inn i vår store MENY butikk!
  • Mester Grønn
  • X
    Mester Grønn
    Mester Grønn
    Slottet, Tordenskjoldsgate 9
    4612 Kristiansand
    Velkommen til Mester Grønn! Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med nærmere 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Velkommen til Mester Grønn i Slottet, øvert i Markens. www.mestergronn.no
  • Mestergull Hodne AS
  • X
    Mestergull Hodne AS
    Mestergull Hodne AS
    Gull, diamant, sølv, forlovelsesringer, gravering, ring, smykke, Mestergull, Georg Jensen, smykkeskrin
    Markensgaten 27, 4611 Kristiansand
    Postboks 192, 4662 Kristiansand
    Byens ledende gullsmed, etablert i 1887. Drives i dag av 4. og 5. generasjon gullsmedmestere. Vi har eget verksted, tilbyr gravering og utøver takstarbeid. Butikken ligger midt i Markens ved inngangen til Lillemarkens.Fører merker som Georg Jensen, Huldresølv, Calvin Klein, Hillestad, Susanne Friis Bjørner, Lily and Rose og Drakenberg Sjölin. Stort utvalg av diamantsmykker, gifteringer, bunadssølv og dåpsartikler.Velkommen til en hyggelig handel!
  • Miabell Hudpleiesalong
  • X
    Miabell Hudpleiesalong
    Miabell Hudpleiesalong
    Velvære, Negler, Hud, Parfymeri
    Torvkvartalet - Markensgate 16
    4611 Kristiansand
    I andre etasje i Torvkvartalet finner du Miabell hudpleie. Trenger du pleie av ansikt, kropp, negler og bryn – eller litt hjelp til ei gjenstridig sinnarynke – står de erfarne hudpleierne på Miabell alltid parat til å hjelpe. Merker de fører inkluderer Elixir, bareMinerals og Elisabeth Arden Pro.
  • Miabell Undertøysalong AS
  • X
    Miabell Undertøysalong AS
    Undertøy,badetøy, Damella, Primadonna, Patricia, Fantasi, Triumph, Freya.,
    Lillemarkens
    Lillemarkens
    Vi er en spesialbutikk som fører undertøy og badetøy i alle størrelser. Spesielt godt utvalg i store størrelser. Vi satser på god personlig service.
  • Milla Interiør
  • X
    Milla Interiør
    Milla Interiør
    interiør, klær
    Skippergata
    4612 Kristiansand
    Milla Interiør er en unik butikk med det siste innen interiør og klær. På Milla finner du mye kule merker som Tolix, TineK Home, Day Home, Bleu Nature, Louise Roe, By Nord, Lisbeth Dahl, East of India, Himla osv. I tillegg finner du en liten Dayshop, med mye fine klær fra DAY Birger et Mikkelsen.
  • Morris
  • X
    Morris
    Morris
    Vesker, skjerf, kofferter, handsker, luer, vanter, lommebøker, solbriller,bagger, accessoarer.
    Gyldenløvesgt. 6
    Postboks 796 4666 Kristiansand.
    Morris tilbyr et variert reise og veskesortiment av god kvalitet. Hos Morris finner du alt fra firehjulskofferter i lakk til motevesker i skinn. Sortimentet henvender seg til både kvinner og menn som vil ha den rette vesken i alle anledninger.
  • Narvesen, Sandens
  • X
    Narvesen, Sandens
    Narvesen, Sandens
    Kiosk
    Sandens, Tollbodgata 16
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 83 08
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • NAV Kristiansand
  • X
    NAV Kristiansand
    NAV Kristiansand
    Gyldenløvesgate 23
    PB 502 Lundsiden, 4605 Kristiansand
    Tlf: 55553333
    www.nav.no
    NAV Vest-Agder har egne markedsrådgivere som bistår din bedrift med å finne kompetansen dere har behov for. Vi kjenner til lokale forhold og kan gi individuelt tilpassede tjenester, alle kostnadsfrie. NAV kan bistå deg med å rekruttere kandidater lokalt, regionalt og nasjonalt til ulike bransjer, avklarer aktuelle kandidater, kan inngå samarbeidsavtale med din virksomhet/bedrift, kan bistå med å rekruttere arbeidskraft fra Europa, når det ikke er kvalifisert arbeidskraft i Norge. Vi arrangerer jevnlig jobbmesser og kan tilrettelegge spesielt for din bedrift hvis du har større rekrutteringsbehov.Er du arbeidssøkende, så finner du all informasjon på våre nettsider: Nav.no
  • Newbie
  • X
    Newbie
    Butikken for de alle minste består av myke, nydelige klesplagg i bærekraftige materialer som er snille både mot barnas sensitive hud og mot miljøet. Bomullsplaggene består av 100% økologisk bomull, og størrelsene går fra 44-128.
  • Nille
  • X
    Nille
    Nille
    Interiør, Gaver
    Markensgate
    4611 Kristiansand
    Tlf: 974 68 290
    www.nille.no
    Gode kjøp til hyggelige anledninger. Velkommen inn til oss. Følg oss på våres blogg http://blogg.nille.no/ Facebook på http://www.facebook.com/nillenorge
  • Nille Sandens
  • X
    Nille Sandens
    Nille Sandens
    Tollbodgaten 14 / Markensgate
    4611 Kristiansand
    Tlf: 902 82 422
    www.nille.no
    Nille er en ledende norsk lavpriskjede, som tilbyr gode kjøp til hyggelige anledninger. Butikkonseptet har fokus på utvalgte produktkategorier og sesongvarer. Nille følger året - er det farsdag, morsdag, karneval, valentine, midtsommer, skolestart eller Halloween, har Nille det som trengs for å skape den rette stemningen. Høysesonger er advent, jul og påske.
  • no.1 gave&interiør
  • X
    no.1 gave&interiør
    no.1 gave&interiør
    Skippergata 37
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 023 110
    Nisjebutikk innenfor:InteriørprodukterSmåmøblerLamperTekstiler/pleddLys og servietter Baderomsartikler/håndklærKjøkkenartiklerServiserPosters fra Pictureit og Tove FrankVi har et unikt sortiment med hyppig utskifting slik at du alltid vil oppleve butikken som ny og spennende! Vi er alene om mange brands i Kristiansand som for eksempel:- Willow Tree- Pip Studio serviset- Coming Home- Hübsch- Bahne- PR home (lamper)- Zack (kjøkken)- Enjoy design (kjøkken)Vi er levende opptatt av å gi deg den beste kundeopplevelsen og servicen du fortjener!Vår visjon er at vi skal inspirere, glede og at du forlater oss med en lykkefølelse, enten med eller uten pose!Velkommen!
  • Nomi Trend
  • X
    Nomi Trend
    Kirkegata 7b
    4610 Kristiansand
    Nomi Trend er en selvstendig nisjebutikk som fører klær og mote for trendbevisste damer og jenter. Inngang i Dronningensgate 24 (selv om adressen er Kirkegaten) Vi fører følgende merker:2nd Day - American Vintage - ASFVLT Sneakers - ATP Atelier - BRGN - byTiMo - Caprice - Ciesse Piumini- Enamel Copenhagen - Gestuz -JimRickey - LeSpecs - Lois - Maud - Miss Mathiesen - Neo Noir - OlajensOne&Other - WOUFBesøk også vår nettbutikk.
  • Nordea
  • X
    Nordea
    Nordea
    Bank, Finans
    Markens gate 16, 4611 Kristiansand
    Pb. 202, 4662 Kristiansand
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Norli
  • X
    Norli
    Norli
    bok,bøker,kart,papir,dvd,kort,fagbøker,spill,album,penn
    Markensgate 34
    4611 Kristiansand
    Tlf: 48899210
    Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har 111 bokhandler spredt rundt i hele landet og i våre butikker finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.I Kristiansand finner du oss midt i Markens, på adresse: Markensgate 34. Vi har til enhver tid mange tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier. I tillegg til skjønnlitteratur, fakta og barnebøker finner du i flere av våre butikker et stort utvalg av skolebøker, fagbøker og bøker til høyere utdanning.Hos Norli finner du alltid det som gjelder akkurat nå. Våre anbefalinger får du i butikken, enten markert på bøkene, eller fra en av våre mange serviceinnstilte kolleger. Vi er klare for å hjelpe deg.Norli har alltid et stort utvalg av bøker på tilbud. Her velger vi ut det vi vet mange vil like, hos oss finner du de beste bøkene på tilbud. Et spesielt tilbud er «månedens bok hos Norli». Her kjøper vi inn i stort volum og kan dermed tilby deg et ekstra godt tilbud på en ekstra god bok – hver måned!I tillegg til bøkene finner du også stort utvalg i kontorvarer, spill, datarekvisita, reisetilbehør, studiemateriell, skolesekker, kort og sesongprodukter.
  • Normal
  • X
    Normal
    Normal
    Markensgate 30
    4610 Kristiansand
    Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene.
  • Næringsmegleren Sædberg & Hodne
  • X
    Næringsmegleren Sædberg & Hodne
    Næringsmegleren Sædberg & Hodne
    Eiendom
    Tollbodgata 8, 4611 Kristiansand
    Pb. 629, 4665 Kristiansand
    Næringsmegleren Sædberg & Hodne AS ble etablert i 2001 og består av åtte fremoverlente og høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi er Sørlandets eneste eiendomsmegler som utelukkende fokuserer på nærings-eiendommer. Kontoret ligger i Kristiansand, men vårt geografiske nedslagsfelt er hele Agder. Næringsmeglerens visjon er å inspirere og bidra til verdiskapning på Sørlandet. Det oppnår vi blant annet ved å være et naturlig møtested for virksomheter som skal kjøpe, selge, leie eller leie ut næringseiendom. Spør oss om næringseiendom på Sørlandet – vår kompetanse, erfaring og brede kontaktnett er din garanti for en grundig, ryddig og lønnsom eiendomshandel. Næringsmegleren er riktig adresse for gode forretninger.
  • Odderøya Museumshavn
  • X
    Odderøya Museumshavn
    Odderøya Museumshavn
    museum, Kristiansand, Kvadraturen, opplevelse, ting å gjøre i Kristiansand
    Nodeviga 38
    Odderøyveien 21
    Odderøya museumshavn ligger i Nodeviga bare et steinkast fra Markens. Museet har fokus på maritime aktiviteter, og spesielt plastbåtens historie og småbåtlivet etter 2.verdenskrig. Museet har en mengde aktiviter tilrettelagt for barn. Om sommeren kan barna låne robåt, bruke vannkikkert, lage krabbesnører og barkebåter og spille på verdens eneste "dobbofon". Kafe med salg av vafler, kaffe og kioskvarer. Bak Aktivitetshuset er det egen lekeplass som kan benyttes hele året.
  • Olivias Hus
  • X
    Olivias Hus
    Olivias Hus
    Tordenskjoldsgt. 9
    4611 Kristiansand
    Olivias Hus finner du på Slottet i 2.etg. Vi er en livsstilsbutikk etablert i 2004. Vi fører ledende merkevarer blandet med unik vintage innen interiør, møbler, klær, sko, kaffe & te. Olivias Hus er en kilde til inspirasjon og fornyelse av deg og din bolig, hos oss kan vi tilby våre kunder en avslappende handleopplevelse og god gammeldags service.
  • Oliviers & Co Kristiansand
  • X
    Oliviers & Co Kristiansand
    Oliviers & Co Kristiansand
    Oliviers & Co (O&CO) er spesialister på olivenolje og kulinariske spesialiteter fra Middelhavslandene.Følg oss gjerne på FB for å få med deg nyheter arrangement og annet som skjer hos oss gjennom året. Velkommen til vår koselige butikk i Skippergata 30.
  • ONLY
  • X
    ONLY
    ONLY
    only,pieces,jeans,leggings,tights,topper,jakker,cardigan,genser,skjorte
    Markensgate 37
    4611 Kristiansand
    " Only er en koselig butikk i Markensgate. Her finner du kule klær og tilbehør,både til unge og voksne damer. Vår filosofi er: ""ONLY wants to create a denim revolution, spreading the true jeans-attitude to everybody. Our aim is to transform the everyday life from grey and monotonous to fun, colourful and creatively eventful"""
  • Parko A/S
  • X
    Parko A/S
    Parko A/S
    Parkering, parkeringshus, bensinstasjon , døgnåpent, tilhenger, tilhengerutleie, dekk , bilvask, polering , service
    Vestre strandgate 13
    4610 Kristiansand
    Tlf: 38 04 99 00
    www.parko.no
    Døgnåpen bensinstasjon med matservering hele døgnet.Video overvåket parkeringshus,vaskehall med selvvask og vaskemaskin. Verksted åpent 08:00 - 16:00. Vi tilbyr: Dekkservice, bilpleie,oljeskift,bilbatterier og annet.
  • Paula AS
  • X
    Paula AS
    Paula AS
    Skippergata 19
    4611 Kristiansand
    Paula er en koselig klesbutikk i Skippergaten, Kr.sand som selger barneklær og dameklær. Vår visjon er kvalitet, fashion og kjempegod service til folket.
  • PIP Stormote
  • X
    PIP Stormote
    PIP Stormote
    Mote, Klær, Stormote
    Henriks Wergelandsgate 4
    4612 Kristiansand
    Våre nisjebutikker selger moteklær til deg med former og som ønsker å følge med på moten. Vi har merker som plukker opp det siste i farger og styles,- med riktig passform som framhever det beste ved din fasong. God hjelp, stort utvalg gjør at det skal være kjekt å handle hos oss! Fra str. 42 til 56.
  • Polarn O. Pyret
  • X
    Polarn O. Pyret
    Polarn O. Pyret
    Barnetøy, Klær, Mote
    Markens gate 51
    4612 Kristiansand
    Velkommen til oss! Kvalitetsklær til barn 0-12 år. Polarn” betyr din beste kompis, og “Pyret” er det lille nurket. Her finner du alt av funksjonelle klær til barn, fra sokker, pysjer og ullklær, til luer, jakker og parkdresser. Våre klær er designet for å la barn være barn. De er vanntette, vindtette, bevegelige, fargerike og i mønster som barna elsker. Klærne til Polarn O. Pyret er av høy kvalitet, og skapt for å gå i arv. “PO.P+” er Polarn O. Pyrets smarte kundeklubb. Polarn O. Pyret har “Smarte klær for all slags vær”
  • Princess
  • X
    Princess
    Princess
    Interiør, Gaver
    Henrik Wergelands gate 26
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 02 00 14
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Rasmus Tallaksen
  • X
    Rasmus Tallaksen
    Rasmus Tallaksen
    Carla F., GP, Mirage, Masai, Gerry Weber, Triumph, Chantelle, Wolford, Oroblu, Panos
    Markensgt. 22
    postboks 279., 4663 Kristiansand
    Rasmus Tallaksen ble etablert i 1908, og drives fremdeles av samme familie, nå fjerde generasjon. Vi eier og driver i dag 4 butikker i Agder, og har ambisjoner om å være den ledende lokale aktør i vårt distrikt. Vi tilbyr mote og kvalitetsklær til den voksne kvinne. I vår hovedbutikk i Kvadraturen har vi i tillegg landsdelens største utvalg i undertøy, badetøy og strømper. Vi har i dag 30 ansatte.
  • Regntøyspesialisten
  • X
    Regntøyspesialisten
    Regntøyspesialisten
    Regntøy, Klær
    Markensgaten 25, 4611 Kristiansand
    4611 Kristiansand
    Velkommen til en hyggelig handel hos oss!Regntøyspesialisten selger klær og sko til tur og fritid. Vi fører merker som Helly Hansen, FjällRäven, Viking, Norrøna, Bergans, , Napapijri, Björn Borg, Didriksons, Blæst, med flere!Du finner oss midt i Markensgate, like ved inngangspartiet til Lillemarkens!
  • Reiersen VVS
  • X
    Reiersen VVS
    Reiersen VVS
    VVS, Interiør
    Kirkegata 28
    4612 Kristiansand
    Velkommen til vår flotte butikk i Kirkegata 28! Vi har vært byens rørlegger i over 30 år og hos oss får du god og faglig hjelp. Går du med planer om å pusse opp badet, vil du finne inspirasjon og gode ideer i våre utstillinger av møbler, dusjløsninger, klosetter, servantkraner, kjøkkenkraner og masse baderoms tilbehør. Husk at våre rørleggere kan montere alt vi selger! Vi er moderniseringsspesialisten og kan tegne drømmebadet ditt og styre hele prosjektet – alt til fast pris og avtalt tid!
  • Reinhartsen as
  • X
    Reinhartsen as
    fisk, sjømat,delikatesser,vilt,spesialiteter,catering,kjøtt,mat,skalldyr
    Gravane 8
    4610 KRISTIANSAND
    Våre Åpningstider er mandag til fredag kl 0700 - 1700, lørdag kl 0700 - 1600.(Torvet 0900 - 1700/1500)Stort utvalg innen sjømat,vilt og spesialprodukter,samt catering og ferdigretter.Flere produkter kåret som Norges Beste. Eget Røykeri,fiskematproduksjon og andre delikatesser.Vi har 2 utsalg et på Fiskebrygga og et på Torvet. Vi har alltid smaksprøver.Helt benfrie fileter. Spør om råd.Velkommen.
  • Reisemagasinet A/S
  • X
    Reisemagasinet A/S
    Reisemagasinet A/S
    Koffertspesialisten,Samsonite,Bjørn Borg,Veskespesialisten,Converse,Guess,
    Tordenskjoldsgt. 17
    4612 Kristiansand S
    Meget stort vare utvalg. Høy fagkompetanse. Fører ledende merker som Samsonite, Bjørn Borg, Guess, Converse mm. Butikken ligger i 1.etasje i kjøpesenteret Slottet, Tordenskjoldsgt. 17, med gode parkeringsfasiliteter.
  • Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
  • X
    Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
    Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
    Tollbodgaten 14 / Markensgate
    4611 Kristiansand
    Tlf: 380 25 090
    Vi ønsker deg velkommen til vårt siste tilskudd - Renates Hud & Make up.Vi har samme fokus som alltid: FORNØYDE KUNDER.Dette er et ungt, kreativt og aktivt sted, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Kom og besøk oss i 2 etg på Sandens.
  • Retro
  • X
    Retro
    Retro
    Mote, Klær, Herreklær, Dameklær
    Torvkvartalet - Markensgate 16
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 10 86 25
    www.retro.no/
    Motebutikken Retro har avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand. På Retro finner du klær, sko, vesker og tilbehør til både herre og dame. Merker inkluderer blant annet Acne Studios, Holsweiler, Dagmar, Filippa K, Tiger of Sweden.
  • Rett fra Rio
  • X
    Rett fra Rio
    Rett fra Rio
    Skippergata 36
    4611 Kristiansand
    Velkommen til Rett fra RioVi kan tilby varierte behandlinger innen voksing, manikyr, pedikyr, formingarging av bryn og tannbleking. Enkelte spesielle behandlinger blir utført i samarbeid med tannhelsepersonell. Vi kan også tilby råd og veiledning om hvordan du virkelig skal ta vare på din glatte hud, bli kvitt inngrodde hår, røde nupper og betente hårsekker.
  • Rituals
  • X
    Rituals
    Rituals
    Tollbodgaten 14 / Markensgate
    4611 Kristiansand
    Med den unike kombinasjonen av hudpleie, kroppsprodukter og hjemmeprodukter blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner ritualer fra fjerne Østen. Rituals lifestyle konsept sikrer deg deilige, milde produktene med naturlige dufter. Ta turen til Rituals og få skreddersydd dine ritualer. "Glede kan finnes i de minste ting. Det er vår lidenskap å forvandle dine daglige rutiner til mer meningsfylte ritualer."
  • Rolfs Elektro
  • X
    Rolfs Elektro
    Rolfs Elektro
    hvitevarer brunevarer tv parabol vaskemaskin tørketrommel oppvaskmaskin parabol kjøleskap fryseboks fryseskap komfyr
    Øvre fergested 8
    4614 Kristiansand S
    Rolfs Elektro selger hvite og brunevarer,vi har gratis hjemkjøring og vår velkjente service får du på kjøpet. Sjekk prisen hos Rolfs før du handler!
S-Å
  • Sacha Beauty - salong og butikk
  • X
    Sacha Beauty - salong og butikk
    Sacha Beauty - salong og butikk
    Henrik Wergleandsgt. 4
    Henrik Wergelandsgt. 4
    Sacha Beauty ligger sentralt i Henrik Wergelandsgate like ved der bussene stopper. Sacha ble etablert i 2008 midt i hjertet av Kristiansand. Dette er en hudpleisalong og butikk med varer og produkter fra en rekke spennende leverandører. Salongen har stort fokus på anti age og har ulike behandlinger som hud og fotpleie ,negledesign, massasje, make up tattoo, microblading, botox og restylane. Sacha fører kvalitetsmerker fra danske og norske designere som: Blusbar, Steeam be Inspired, ByBasic m.m.Forhandler av Babor. Sertifiserte behandlere for Restylane, microblading m.m.
  • SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK
  • X
    SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK
    føflekk, laser, kjemisk peeling, hudpleie, esthederm, laserklinikk, hypnose,
    Skippergate 3 , 4 etg
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38072044
    www.saits.no
    Ansvarlig lege dr. Pedro Sait Vi tilbyr flere typer av behandlinger, bredt utvalg innen kosmetikk, medisinsk behandling og hudpleie. Se vår hjemmeside. Har lasere til hårfjerning, sprengte blodkar , peelinger, sjokkbølge for senebetennelser, kjemiske peelinger , hypnoseterapi, med mer.
  • Sandens
  • X
    Sandens
    Sandens
    Kjøpesenter, shopping, café, parkering, gavekort, klesbutikker, optiker, gullsmed, apotek,
    Markensgate 10
    Postboks 173, 4610 Kristiansand
    Tlf: 90 55 39 36
    www.sandens.no
    Sandens er motehuset i Markens. Vi ligger lett tilgjengelig midt i Kristiansand sentrum, med inngang fra Markensgate 10 og Kirkegata 13. Med sine 35 butikker, fordelt på 3 etasjer, er Sandens det største kjøpesenteret i Kvadraturen. I tillegg til mange flotte butikker innen mote og klær, så har vi minibank, apotek, gullsmed, optiker, leketøysbutikk, sportsbutikk og Clas Ohlsson, samt spisesteder. På Sandens får du den beste shoppingopplevelsen og byen på kjøpet!
  • Sans & Smak
  • X
    Sans & Smak
    Sans & Smak
    spennende butikk, gode lukter og masse gode smaker. Godt at sans & smak finns, for det er vel økologisk som gjelder nå?
    Markensgt. 25 B, Lillemarkens
    4611 Kristiansand
    sans & smak er en økologisk daglig-varebutikk. Her finner du alt av mat, i økologisk kvalitet og smak. Butikken har også et godt utvalg i økologisk hud- & hårpleieprodukter, samt miljø- & hudvennlige vaske- og rengjøringsprodukter, godt for deg & miljøet. Sagt av kunder
  • Scandic Kristiansand Bystranda
  • X
    Scandic Kristiansand Bystranda
    Scandic Kristiansand Bystranda
    Østre Strandgate 74
    4608 Kristiansand
    Scandic Kristiansand Bystranda ligger midt på idylliske "Bystranda” i Kristiansand. Fra stranden er det kun noen minutters gange til byens hovedgate. Fra hotellet vil man ha en fantastisk utsikt over den norske skjærgården, både fra hotellets rom og restaurant.Scandic Kristiansand Bystranda er et hotell som har noe for alle. Hotellet ligger vegg-i-vegg med Aquarama, som blant annet har et badeland, treningssenter og spa. Scandic Kristiansand Bystranda har 229 rom, 814 senger og en konferanseavdeling for opptil 300 personer.
  • Securitas
  • X
    Securitas
    Vaktselskap
    Vigeveien 46
    4633 Kristiansand
    Tlf: 38 00 22 00
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Selected Femme/Homme Kristiansand
  • X
    Selected Femme/Homme Kristiansand
    Selected Femme/Homme Kristiansand
    Markensgt. 30
    Markensgt. 30
    Selected Femme/Homme i Markens har herre og dameklær i klassisk snitt. De blander klassiske stiler med de nyeste trendene, og er enkle, men dristigeSelected Homme er kjent for god design og passform for herre. Selected Femme en skandinavisk eleganse og en sofistikert, men feminin stil. Selected kjeden er representert i 25 land rundt i verden, og åpnet sin butikk midt i Markens i september 2018.
  • Shalam
  • X
    Shalam
    Shalam
    Dronningensgt 16 og 70
    Tlf: 38122900
    www.shalam.no
    Byens desidert største 2.hand butikk!Shalam har butikk/utsalg både i Dronningsgt. 16 og 70. Et skattekammer med 2.hand klær, sko, møbler, interiør m.m. Velkommen til en god handel!
  • Skotique
  • X
    Skotique
    Skotique
    Sko, Mote
    Skippergata 20
    4611 Kristiansand
    Nisjebutikken Skotique ligger i den hyggelige handlegaten Skippergata i Kvadraturen i Kristiansand. Skotique en butikk som først og fremst er spesialisert på sko, men fører også klær og tilbehør for deg som er ute etter kvalitet og det "lille ekstra" som man ikke finner alle andre steder. Skotique fører følgende merker: UNISA - LAURA BELLARIVA -ARCHE - A.S 98 - MJUS - GANT - BLUNDSTONE -POMMEDO`R - OPENCLOSEDSHOES - ALBERVILLE - BLACKSTONE -CARMELA - DEPECHE - KATARINA LORETTA - BÆLTEKOMPANIET
  • Slottet
  • X
    Slottet
    Slottet
    Tordenskjoldsgt.9
    4612 kristiansand
    Tlf: 93 24 37 02
    slottetshopping.no
    Slottet Shopping; Et spennende magasin øverst i byens handlegate bestående av 10 butikker, kombinert med nisje og kjedebutikker. Her finner du et godt utvalg av kjente merkevarer innen mote og interiør.Butikker: HØYER, Olivias Hus, Babycare, Hæla i taket, Mester Grønn, H&M, Torgrim Hansen bakeri, Auds Hudpleie, Reisemagasinet og Vita.Våre åpningstider: hverdager 9-19, lørdager 10-17.Tilknyttet P-hus, døgnåpent.
  • Småting
  • X
    Småting
    Småting
    Torvkvartalet - Markensgate 16
    4611 Kristiansand
    Småting er et konsept med flotte barneprodukter som treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, småmøbler og trehjulssykler med mer.
  • Snadderkiosken Tangen AS
  • X
    Snadderkiosken Tangen AS
    Snadderkiosken Tangen AS
    Tangenburger, Milkshake, Pølser, Middagsretter, Pizza
    Tangen 1
    4610 Kristiansand
    Tlf: 38 02 90 29
    Snadderkiosken er byens eldste gatekjøkken, som raskt nærmer seg 60 år. Hele veien har vi jobbet for at våre kunder skal få rask og hyggelig betjening og produkter av høy kvalitet, i rene og trivelige omgivelser. Vi har en stor og variert meny, med alt fra kjøttkaker, fisk og lever i fløtesaus til pølser, pizza og hamburgere.Det som skiller oss mest fra andre gatekjøkken, er at vi ikke har frityr.
  • Sparebanken Sør
  • X
    Sparebanken Sør
    Sparebanken Sør
    Bank, penger, verdier, kort, minibank, IK Start, fotball, sport, Markens
    Nedre Torv
    Postboks 577
    Tlf: 38123333
    Sørlandets største sparebank. Hovedsponsor til Sørlandets stolthet, IK Start. Hvis du mener at Når hjertet banker for Sørlandet er noe du mener er viktig, da er vi banken for deg. Vi tilbyr alle kjente banktjenester, forsikring av liv og helse, og selvfølgelig skadeforsikring. God betingelser og lett tilgjengelig for alle som ønsker er bank som er opptatt av dine verdier.
  • Strømmestiftelsen
  • X
    Strømmestiftelsen
    Foreninger
    Skippergata 5, 4611 Kristiansand
    Pb. 414, 4664 Kristiansand
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Sunkost Markens
  • X
    Sunkost Markens
    Helsekost
    Markensgate 31, 1 etg
    Markensgate 31, 4611 Kristiansand
    I Sunkost er vi opptatt av å ha kunden i fokus og vi gir deg gjerne råd om hvilke produkter som passer best for deg. Produktene våre strekker seg fra naturlige hudpleieprodukter til barn og voksne, til treningsprodukter til alle som vil holde seg i form og få maksimalt treningsutbytte, økologisk og naturlig mat og drikke,slankeprodukter og mange ulike kosttilskudd. Velkommen innom!
  • Sykkelguttane
  • X
    Sykkelguttane
    Sykkelguttane
    Gyldenløves gate 10
    4611 Kristiansand
    Hva gjør sykkelguttane?-Salg av sykler og el-sykler -Service på alle typer sykler og sykkelmerker fra kun 299,- inkl lett vask-Hurtigservice på timen eller samme dag ,ta kontakt-Bestill henting og levering av din sykkel på 48041483-Sykkelhotell og DekkhotellNYHET! Du kan Levere sykkel til service Kl 05-09 hver dag, ta kontakt med oss for nærmere info!-Bestill Leveringsdag på nett.-Ved kjøp av sykkel hos oss får du LIVSTIDSSERVICE!
  • Sykkelpikene
  • X
    Sykkelpikene
    Sykkelpikene
    butikk: Skippergata 6 / Markens
    Kvadraturen
    Sykkelpikene ønsker sykkelglade i alle aldre velkommen inn i vår butikk i Kvadraturen. Vårt ønske er å gjøre dine sykkelturer enda bedre og tryggere. Vi kan friste med flotte bysykler og sykkelutstyr som gjør at du kan sykle med stil!Du finner butikken i "Det hvite hus" - på hjørnet Markensgate / Skippergata, i et flott kjellerlokale. (tidl.Rockline).
  • Synsam
  • X
    Synsam
    Synsam
    Lillemarkens (inngang Gyldenløvesgate)
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38871700
    www.synsam.no
    Hos Synsam i Gyldenløvesgate møter du hyggelige medarbeidere med høy kompetanse, som hjelper deg å finne den beste løsningen blant vårt kvalitetssortiment av briller, kontaktlinser og solbriller.
  • Sønnik klær for menn as
  • X
    Sønnik klær for menn as
    dresser,marlboro classics,utleie,state of art,giovani,meyer,fritidstøy,alberto bukser
    Kristian Iv`s gt 19
    Postboks97 4662 Kristiansand
    Tlf: 38090600
    butikk med klær for menn.Vår målgruppe er 30+. Vi har godt utvalg av dresser og fritidstøy.Våre merker:Meyer bukser,Marlboro classics,state of art,giovani,digel,cavaliere,signal(vår2010),alberto bukser+mye mer. Vi leier ut festantrekk til menn
  • T.Lynn
  • X
    T.Lynn
    T.Lynn
    Dronningensgate 12
    4610 Kristiansand
    Tlf: 38 02 22 42
    www.tlynn.no
    T.LYNNEksklusiv nisjebutikk i Kristiansand sentrum. T.Lynn er en motebutikk i Kristiansand sentrum. Varene på T. Lynn tas inn i små volum for å kunne tilby kundene eksklusivitet. Varesortimentet er i sin helhet er rettet mot en kjøpegruppe med sans for flotte kvaliteter, gode snitt, flott design, men også fornuftige priser! T. Lynn tilbyr det lille ekstra til den som er ute etter noe spesielt...
  • Tango Carmasi frisør
  • X
    Tango Carmasi frisør
    Frisør, Velvære
    Markens gate 2
    4610 Kristiansand
    Tlf: 38 02 44 21
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Taxi sør
  • X
    Taxi sør
    Taxi, Transport
    Kartheia 5
    4626 Kristiansand
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Tea & Coffee shop
  • X
    Tea & Coffee shop
    Nisje, Te, Kaffe
    Markens gate 39
    4612 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • TeamQuest Kristiansand
  • X
    TeamQuest Kristiansand
    TeamQuest Kristiansand
    Tollbodgt. 6
    Tollbodgt. 6
    Spennende opplevelse og utfordring midt i Kristiansand sentrum: TeamQuest har Escape Rooms og Adventure Rooms hvor du og gruppen din får i oppgave å løse nervepirrende oppgaver og mysterier innen 60 minutter. Opplegg for alle typer grupper (privat/bedrift, store/små grupper, ulik alder) Husk å forhåndsbestille. Ligger i 2.etg. i Tollbodgt. 2, inngang rett ved Cuba Libre Kaffebar.
  • Teknikmagasinet
  • X
    Teknikmagasinet
    Teknikmagasinet
    Tele, Mobil
    Sandens, Markens gate 10
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 02 33 80
    Teknikmagasinet har tusenvis av varer som vil gi deg en bedre og nyttigere hverdag. Ta turen innom oss for å se det store utvalget!
  • Telia, avd. Sandens
  • X
    Telia, avd. Sandens
    Telia, avd. Sandens
    Tollbodgaten 8 / Markensgate
    Tlf: 38 09 52 63
    www.telia.no
    Vi i Telia-butikken tilbyr deg mobiltelefoner, mobilabonnement og -tjenester, mobilt bredbånd og tilleggsutstyr. Vi selger abonnement og tjenester fra Telia. Av mobiltelefoner og -utstyr selger vi alle kjente merkenavn: Nokia, Sony, HTC, Doro, LG og Apple (iPhone).Hos Telia finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta en tur innom oss, og våre serviceinnstilte medarbeidere hjelper deg med et smil om munnen.
  • The Body shop
  • X
    The Body shop
    The Body shop
    Kosmetikk, Velvære
    Rådhusgata 7 /9
    4611 Kristiansand
    Alle våre produkter er laget med kjærlighet til livet, med individualitet, samfunnsengasjement og etisk handel.
  • Tilbords Lillemarkens
  • X
    Tilbords Lillemarkens
    Tilbords Lillemarkens
    Serviser, Glass , Bestikk , Hardanger , Wedgwood, Rosendahl ,Kosta Boda, Magnor, Gaveartikler, Kjøkenutstyr
    Markensgate 25B
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38024880
    " Et morderne Glassmagasin med alt for hjemmet og det ""dekkede bord"". Godt utvalg i Serviser, Glass, Bestikk og Kjøkkenutstyr samt Gaver, Lys og Servietter. Vi har Ønskelisteservice til Bryllup og Jubileum. Vi har Tilbords Gavekort."
  • Ting
  • X
    Ting
    Ting
    Torvkvartalet - Markensgate 16
    4611 Kristiansand
    Ting er et moderne butikkonsept som byr på et variert utvalg av kjente designmerkevarer, spesielt skandinaviske, innen forskjellige kategorier og prisklasser. Ting har egenproduserte varer, samt produkter fra merker som Normann Copenhagen, Muuto, Menu, House Doctor og Anne Black.Småting er et konsept med flotte barneprodukter som treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, småmøbler og trehjulssykler med mer.Ting har over 140 flotte merker, og vi legger stadig til flere! Følg oss gjerne på Instagram (@tingbutikkene) og Facebook (Ting) og sjekk ut nyhetskategorien her i nettbutikken for oppdateringer og nyheter. Vi har et stort utvalg av interiør, gaver og kule ting, og hos oss finner du alltid noe du trenger til deg selv, hjemmet ditt eller noen du er glad i.
  • Tvedt Optikk
  • X
    Tvedt Optikk
    Tvedt Optikk
    Markensgate / Tollbodgaten 8
    4610 Kristiansand
    Tvedt Optikk er en privat optiker midt i hjertet av Kristiansand. Vi er fem optikere og to butikkmedarbeidere, klare for å hjelpe deg på veien mot en bedre synshverdag. Velkommen innom for en hyggelig handel.
  • Tønnesen 1937
  • X
    Tønnesen 1937
    Tønnesen 1937
    Torvkvartalet
    Markensgate
    Tønnesen Sko AS i Torvkvartalet består av 600 kvm med sko, mote, interiør og tilbehør fra mange populære merker. Konseptet T37 er en ren sneakersbutikk i butikken, og fører bl.a. sneakers fra New Balance, Superga, Adidas, Vans, Veja, Common Projects og Puma.
  • Upstairs AS
  • X
    Upstairs AS
    Upstairs AS
    Lys, Servietter, Gaver, Interiør, Spennende, Opplevelse, Lave priser, Hyggelig
    Markensgate 20
    4616 Kristiansand
    Tlf: 38021058
    Upstairs er butikken som har tatt Sørlandet med storm, og er blitt meget populær på de 13 årene den har eksistert. Butikken er satt opp som en labyrint, og på din vei rundt vil du få masse opplevelser, inspirasjon og ideer til ditt hjem. Dette kombinert med en hyggelig betjening og lave priser, gjør dette til en butikk vel verdt å besøke. Hver eneste uke finner du nye spennende varer, samt et stor.
  • Urban
  • X
    Urban
    Urban
    Sko, Mote, Klær, Dameklær, Herreklær
    Sandens
    4611 Kristiansand
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Urmaker Askeland A/S
  • X
    Urmaker Askeland A/S
    Urmaker Askeland A/S
    ROLEX,OMEGA,TAG-HEUER,RADO
    Markensgate 20
    4611 Kristiansand
    Tlf: 95429034
    Vi fører merker som,ROLEX,OMEGA,TAG-HEUER,RADO.RAYMOND WEIL,TECHNOMARINE,VICTORINOX,CERTINA,TISSOT,SEIKO,GUESS,D&G,POLICE,CASIO OG MONT BLANC.
  • Vero Moda
  • X
    Vero Moda
    Vero Moda
    Mote, Klær, Dameklær
    Markens gate 30
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38 02 15 50
    E-post:
    www.veromoda.no
    " VERO MODA - ""Powered by fashion people"". This is VERO MODA's vision. These words represent a persistent effort to improve and develop the efficiency of the entire brand - every department, every function - at all times. Du finner oss i store nye lokaler i Markensgate 30! Velkommen"
  • VIA Travel
  • X
    VIA Travel
    Reisebyrå, Reise
    Markensgate 25
    Pb. 11, 4661 Kristiansand
    Tlf: 38 12 56 10
    www.viatravel.no
    En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
  • Vic Markens
  • X
    Vic Markens
    Vic Markens
    Fritidsklær,Konfeksjon,Boss,Corneliani,Ricco Vero,Gant,Marlboro,Jean paul,levis,Napapijri
    Markensgate 34
    4612 Kristiansand
    Tlf: 38024172
    www.vic.no
    Moteklær for menn i alle alder. Vi har fokus på kvalitet i alle prisklasser, og tilbyr mange kjente varemerker uavhengig om du er på jakt etter et røft antrekk eller en utsøkt dress. Vårt personalet er kjent for å yte en meget god service og vi hjelper deg til å finne det antrekket som gjør din dag bedre. Velkommen.
  • Vinmonopolet
  • X
    Vinmonopolet
    Vinmonopolet
    vin, sterkøl, alkohol, alkoholfritt, champagne, fest
    Markensgate 25 b
    4611 Kristiansand
    Byens Vinmonopol finner du i Lillemarkens. Vi har store flotte lokaler med et rikt produktutvalg og høy faglig kompetanse. Spør oss om riktig drikke til maten. Vi fører drikke både med og uten alkohol.
  • Vita
  • X
    Vita
    Diverse
    Slottet, Tordenskjoldsgate 9
    4612 Kristiansand
    Tlf: 380 72 581
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Vitensenter Sørlandet
  • X
    Vitensenter Sørlandet
    Vitensenter Sørlandet
    Markensgate 21a
    4611 Kristiansand
    Tlf: 37 00 67 68 / 919 15 519
    http://www.vitensor.no
    Mini-vitensenteret i Kristiansand ligger midt i Markens, med inngang ved Kiwi (trapp opp til 2.etasje).Her er det aktiviteter for hele familien, og det er alltid flere verksteder som man kan delta på.Vi har også en liten interaktiv utstilling med tankenøtter og installasjoner. Ukedagene er forbeholdt forhåndsbestilte grupper og undervisning, men lørdag, søndag og i skoleferiene har vi åpent for publikum. Se vårt program for hvilke aktiviteter vi har til enhver tid.
  • VitusApotek Elefanten
  • X
    VitusApotek Elefanten
    Apotek
    Gyldenløvesgate 13
    Pb. 88, 4662 Kristiansand
    Tlf: 38 12 58 80
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Vitusapotek Sandens
  • X
    Vitusapotek Sandens
    Vitusapotek Sandens
    apotek, legemiddel, medisin, hudpleie, kosttilskudd, tabletter
    Tollbodgata 16
    4611 Kristiansand
    Stor selvvalgsavdeling med utvidet hudpleiesortiment. Hyggelig betjening som hjelper å finne det du trenger. Rask ekspedering av reseptmedisin. Svært godt utvalg i julegaver.Velkommen inn til en hyggelig handel!
  • Vivo Bokhandel
  • X
    Vivo Bokhandel
    Vivo Bokhandel
    Markensgate 9
    Velkommen til en hyggelig handel. Vivo Kristiansand er landets største og mest velassorterte kristne bokhandel. Vi har en stort utvalg av barnebøker og en leketøysavdeling. Vi har egen garnavdeling og stort utvalg i strikkebøker. Åpningstider hverdager 10-18, lørdag 10-16. Velkommen inn for en hyggelig handel, og slå deg gjerne ned i lesekroken vår.
  • Volt
  • X
    Volt
    Volt
    Herreklær, Klær, Mote
    Sandens, Tollbodgata 14
    4611 Kristiansand
    Tlf: 38 09 91 91
    En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
  • Will I juice
  • X
    Will I juice
    Will I juice
    Gyldenløvesgate 11
    4611 Kristiansand
    Har du prøvd will.i.juice? I byen din, nærmere bestemt i gyldenløvesgate 11, Kristiansand, er det vokst frem et rendyrket konsept i form av en juice & smoothie kafe som tilbyr velsmakende og næringsrik mat & drikke. På will.i.juice får du som gjest fersk juice, smoothie, sandwicher, salater, wraps, nytraktet kaffe (v60) og et bredt utvalg te basert på råvarer av høy kvalitet. Hjertelig velkommen :)
  • ZAP Man & Woman
  • X
    ZAP Man & Woman
    ZAP Man & Woman
    Markensgate 41
    Postboks 373, 4664 KRISTIANSAND
    Zap ble etablert i 2001, og er en eksklusiv motebutikk for herre og dame. Vårt varemerke er personlig service og en brennende interesse for klær, og vi våger å påstå at vi har byens beste dressavdeling.Vi fører følgende merker: DSQUARED2, DOLCE&GABBANA, MARC JACOBS, TIGER, ACNE, FILIPPA K, DIESEL, J.LINDEBERG,VANESSA BRUNO, MALENE BIRGER, BRUUNS BAZAAR, ETON, JUICY COUTURE, HUNTER, PARAJUMPERS, TOMMY HILFIGER, BJØRN BORG
  • ZARA
  • X
    ZARA
    ZARA
    Torvkvartalet - Markensgate 16
    4611 Kristiansand
    Hele 2000 m2 flott motebutikk med ZARA finner du i Torvkvartalet.