Shopping

Aquarama
Aquarama
X
Aquarama
Aquarama
badeland, aquarama, svømming, barn, moro, hva skjer,
Tangen 1
PB 2513, 4678 Kristiansand
I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, svømmebasseng, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Åpent for alle!
Aud´s lile hudpleie
Aud´s lile hudpleie
X
Aud´s lile hudpleie
Aud´s lile hudpleie
Lillemarkens - inngang fra Markens
Vi har 4 salonger i Kristiansand. Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger. Et bredt utvalg av nye apparater brukes enten alene, eller for å forsterke de tradisjonelle behan dlingene. Bransjen er i konstant forandring, og for hele tiden å være oppdatert, reiser vi stadig på kurs i inn- og utland. Vi er også alle utdannet på Cidesco-godkjente skoler, så du er alltid i gode hender. Om du behøver hjelp med problemhud, ønsker å utsette hudens aldring, eller ganske enkelt vil bevilge deg en behandling for ren nytelse!
Auds hudpleie
Auds hudpleie
X
Auds hudpleie
Auds hudpleie
Velvære, Hudpleie
Markens gate 24
4611 Kristiansand
En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
Barberer'n AS
Barberer'n AS
X
Barberer'n AS
Barberer'n AS
Herreklipp, Herrefrisør
Rådhusgaten 5, Kristiansand
Postboks 60, 4661 KRS
Herrefrisør, Grooming-senter kun for menn. Klipp, moteklipp, farging, struktur, barbering med kniv, ansiktsmassasje.
BF Concept Store
BF Concept Store
X
BF Concept Store
BF Concept Store
Sandens Kjøpesenter
Tollbodgt. 14
Tlf: 984 85 078

BF Concept Store er en nytenkende bedrift som blander varehandel og tjenester. Her får du nye klær, kunst og blekk på kroppen.

Vi tilbyr en blanding av Street wear og high fashion moteklær. Accessories, og custom tattoos.
Vi verdsetter god kvalitet, og rettferig handel. Alle Våre produkter stiller seg bak disse to verdiene og vii er stolte av å levere noe unikt!

Før vi tatoverer, snakker vi og tegner opp motiv ved siden av kunden, slik at våre kunder alltid går ut herfra fornøyd med sin nye tatovering. For bestilling av time, kontakt oss igjennom Facebook, mobil, eller kom innom for en prat!


Alle er hjertelig velkommen inn til oss her i BF Concept store!

BliVakker Markens
BliVakker Markens
X
BliVakker Markens
BliVakker Markens
Markensgate 19
4611, Kristiansand
BliVakker har åpnet sin første fysiske butikk i Norge. Butikken ligger midt i Markens i Kristiansand, en av Norges mest kjente handlegater. Lokalet er på over 300 kvadratmeter, men det er simpelthen ikke plass til alt. Blivakker har i dag over 10.000 ulike produkter, og dermed blir det umulig å kunne tilby alle produktene i denne fysiske butikken.Men fortvil ikke!Alle produktene blivakker tilbyr kan kjøpes i butikken i Markens, bare på en litt annerledes måte.Her møtes nettbutikk og fysisk butikk på en hyggelig måte, du kan sitte i ro og mak med en kaffe kopp og lese om alle produktene som er i butikken og som tilbys via blivakker sine hjemmesider.Våre dyktige ansatte hjelper dere med ekspertise og veiledning til å finne frem til de rette produktene.
Change of Scandinavia
Change of Scandinavia
X
Change of Scandinavia
Change of Scandinavia
Undertøy, Dame, Mote
Markens gate 40
4612 Kristiansand
Tlf: 38 09 66 30
CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, og nattøy for dame. CHANGE Lingerie har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme-BH, stømper og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året. CHANGE er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH-størrelser; 88 totalt, fra A-M cup! CHANGE har utdannet personale som gir deg den hjelpen du trenger for tilpassing av BH. I tillegg til CHANGE og CHANGE Classic så har vi to andre kolleksjoner for enhver smak. Intimate by Change er en leken og ungdommelig kolleksjon med både undertøy og nattøy. Charade er undertøyet for de som setter høye krav, og vil ha «det lille ekstra». Denne kolleksjonen er den mest eksklusive i CHANGE-sortimentet. Som kunde hos Change er du også velkommen til å bli Club Change-medlem hvor du blant annet får fordelen av 3 sett for prisen av 2.
Clinic Quist
Clinic Quist
X
Clinic Quist
Clinic Quist
Skippergata 34
Skippergata 34

Clinic Quist drives av dermatologisk sykepleier Lene Quist.

Hun er en av syv kliniske spesialister i Norge innen estetiske injeksjonsbehandlinger, blant annet med filler og botox, og hun har mange års erfaring innen kosmetisk/medisinsk behandling. I tillegg er Quist også utdannet psykiatrisk sykepleier, og har lang erfaring som sykehusansatt innen blant annet psykiatri og akuttmedisin. Hun underviser også blant annet i både etikk og avansert injeksjonsbehandling ved Sørlandets Hudpleieskole.

Din velvære og ditt selvbilde kan vi bidra til - og dette er vår motivasjon for å være i bransjen. Du skal kjenne deg ivaretatt av våre profesjonelle og høyt utdannede behandlere. Din trygghet er vesentlig når du bestiller en behandling, derfor driver vi etter etiske og medisinske prinsipper, og utfører etterkontroller. Som kunde kan du alltid kontakte oss på telefon før og etter behandling.

Klinikken er Restylane-sertifisert, og har 20-årsgrense på medisinske behandlinger.

Fredrik & Louisa
Fredrik & Louisa
X
Fredrik & Louisa
Fredrik & Louisa
Markensgate 32
Markensgate 32
Tlf: 38 02 21 21
www.fredrikoglouisa.no

Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av et stort antall merkevarer innen hudpleie, makeup og parfyme – og vi har bestandig gode tilbud i butikk.

Besøk oss for å alltid være oppdatert på det siste innen skjønnhet.

Kicks Parfymeri
Kicks Parfymeri
X
Kicks Parfymeri
Kicks Parfymeri
guerlain,dior,chanel,lancome,shiseido,dr.brandt,nuxe,clinique,fusion beauty,artdeco
Markensgt 10 - Inngangs Sandens
4611 Kristiansand
I vårt nye parfymeri på Sandens finner du et stort utvalg av eksklusive dufter, make-up og hudpleie.
Linjer Hudpleie
Linjer Hudpleie
X
Linjer Hudpleie
Linjer Hudpleie
Tordenskjoldsgt. 17
4616 Kristiansand
LINJER Hudpleie tilbyr ulike behandlinger innen ulike områder: medisinsk injeksjon fillers PRP (Platelet Rich Plasma) / Vampire treatment Medisinsk hudpleie Microneedling Plasmalift Medical Plasmapen 2 Sklerosering Volum extensions Klassisk extensions Negl design Farging av vipper og bryn Microblading Permanent make up
Majas Drop in
Majas Drop in
X
Majas Drop in
Majas Drop in
Redken,styling,drop in, klipp, hårklipp,herreklipp,barneklipp,dameklipp,farge,moteklipp
Markensgate
4610 Kristiansand
Tlf: 38023403
Er du impulsiv? Vil du klippe,farge eller stripe håret ditt akkurat nå? eller kanskje det er på tide med krøller igjen? Majas drop in baserer seg kun på drop in-kunder. Dette betyr at du kan være impulsiv og besøke oss akkurat når det passer deg!Er det vanskelig å forutsi pga jobben? Vi kommer gjerne med forslag til hva som passer best til akkurat deg. Alle er velkommen til Majas Drop in
Miabell Hudpleiesalong
Miabell Hudpleiesalong
X
Miabell Hudpleiesalong
Miabell Hudpleiesalong
Velvære, Negler, Hud, Parfymeri
Torvkvartalet - Markensgate 16
4611 Kristiansand
I andre etasje i Torvkvartalet finner du Miabell hudpleie. Trenger du pleie av ansikt, kropp, negler og bryn – eller litt hjelp til ei gjenstridig sinnarynke – står de erfarne hudpleierne på Miabell alltid parat til å hjelpe. Merker de fører inkluderer Elixir, bareMinerals og Elisabeth Arden Pro.
Normal
Normal
X
Normal
Normal
Markensgate 30
4610 Kristiansand
Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene.
Renates Dag Spa AS
Renates Dag Spa AS
X
Renates Dag Spa AS
Renates Dag Spa AS
Spa, massasje, fotpleie,hudpleie,long time liner,Dermalogica, Babor, Carita, Glo minerals,botox,restylane.
Markensgt.2
4610 Kristiansand
Tlf: 38 02 50 90
E-post:
http://www.renatesdagspa.no

Renates Dag Spa har siden 1988 levert et stort utvalg av behandlinger og produkter. 

Vi har over 20 dyktige hud-, fot-, kropp- og massasjeterapeuter. Vi tilstreber å til enhver tid være oppdatert på det nyeste og beste innen hudpleie og spa. 

Renates Dag Spa har beliggenhet sentralt nederst i Markens. Vi har også en drop-in salong i andre etasje på Sandens Kjøpesenter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en annerledes opplevelse.

Ferie for kropp og sjel det finner du hos oss :). 

Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
X
Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
Tollbodgaten 14 / Markensgate
4611 Kristiansand
Tlf: 380 25 090
Vi ønsker deg velkommen til vårt siste tilskudd - Renates Hud & Make up.Vi har samme fokus som alltid: FORNØYDE KUNDER.Dette er et ungt, kreativt og aktivt sted, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Kom og besøk oss i 2 etg på Sandens.
Rett fra Rio
Rett fra Rio
X
Rett fra Rio
Rett fra Rio
Skippergata 36

Vi er en flott salong som ligger midt i eksklusive Skippergata i Kristiansand. Her tilbyr vi voksbehandlinger for kvinner og menn, vipper og bryn, vippeløft, hudpleie, tannbleiking, fotpleie og massasje. Alt på ett og samme sted. Velkommen til oss!

Rituals
Rituals
X
Rituals
Rituals
Tollbodgaten 14 / Markensgate
4611 Kristiansand
Med den unike kombinasjonen av hudpleie, kroppsprodukter og hjemmeprodukter blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner ritualer fra fjerne Østen. Rituals lifestyle konsept sikrer deg deilige, milde produktene med naturlige dufter. Ta turen til Rituals og få skreddersydd dine ritualer. "Glede kan finnes i de minste ting. Det er vår lidenskap å forvandle dine daglige rutiner til mer meningsfylte ritualer."
Sacha Beauty - salong og butikk
Sacha Beauty - salong og butikk
X
Sacha Beauty - salong og butikk
Sacha Beauty - salong og butikk
Henrik Wergleandsgt. 4
Henrik Wergelandsgt. 4
Sacha Beauty ligger sentralt i Henrik Wergelandsgate like ved der bussene stopper. Sacha ble etablert i 2008 midt i hjertet av Kristiansand. Dette er en hudpleisalong og butikk med varer og produkter fra en rekke spennende leverandører. Salongen har stort fokus på anti age og har ulike behandlinger som hud og fotpleie ,negledesign, massasje, make up tattoo, microblading, botox og restylane. Sacha fører kvalitetsmerker fra danske og norske designere som: Blusbar, Steeam be Inspired, ByBasic m.m.Forhandler av Babor. Sertifiserte behandlere for Restylane, microblading m.m.
SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK
X
SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK
føflekk, laser, kjemisk peeling, hudpleie, esthederm, laserklinikk, hypnose,
Skippergate 3 , 4 etg
4611 Kristiansand
Tlf: 38072044
www.saits.no
Ansvarlig lege dr. Pedro Sait Vi tilbyr flere typer av behandlinger, bredt utvalg innen kosmetikk, medisinsk behandling og hudpleie. Se vår hjemmeside. Har lasere til hårfjerning, sprengte blodkar , peelinger, sjokkbølge for senebetennelser, kjemiske peelinger , hypnoseterapi, med mer.
Sunkost Markens
X
Sunkost Markens
Helsekost
Markensgate 31, 1 etg
Markensgate 31, 4611 Kristiansand
I Sunkost er vi opptatt av å ha kunden i fokus og vi gir deg gjerne råd om hvilke produkter som passer best for deg. Produktene våre strekker seg fra naturlige hudpleieprodukter til barn og voksne, til treningsprodukter til alle som vil holde seg i form og få maksimalt treningsutbytte, økologisk og naturlig mat og drikke,slankeprodukter og mange ulike kosttilskudd. Velkommen innom!
Tango Carmasi frisør
X
Tango Carmasi frisør
Frisør, Velvære
Markens gate 2
4610 Kristiansand
Tlf: 38 02 44 21
En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
The Body shop
The Body shop
X
The Body shop
The Body shop
Kosmetikk, Velvære
Rådhusgata 7 /9
4611 Kristiansand

Fabelaktige, innovative og velduftende produkter som gjør akkurat det de sier de skal gjøre! Alle The Body Shops produkter er laget med kjærlighet til livet, respekt for naturen, lidenskap for mennesker og med en tro på at etiske skjønnhetsprodukter er den eneste retningen å gå.

Bransjeoversikt
Alfabetisk oversikt
A-D
 • A - Salong
 • X
  A - Salong
  A - Salong
  Frisør
  Sandens, Tollbodgata 16
  4611 Kristiansand S
  Tlf: 38 10 00 53
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Ad Undas
 • X
  Ad Undas
  Ad Undas
  Markensgate 46
  4610 Kristiansand

  AD UNDAS er en kjedeuavhengig klesbutikk for damer som ligger i Markensgate 46 i Kristiansand.

  Vi har stor Samsøe & Samsøe "shop-in-shop" og fører merker som Maison Scotch, Selected Femme, Becksøndergaard, Mac, Part Two, Siri Brodersen m.m.

 • Anne Margrethes Dame & herrefrisør
 • X
  Anne Margrethes Dame & herrefrisør
  Anne Margrethes Dame & herrefrisør
  Frisør
  Markens gate 24
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 33 00
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Apotek 1
 • X
  Apotek 1
  Apotek 1
  Torvkvartalet - Markensgate 16
  4611 Kristiansand
  Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede med kunnskapsrike medarbeidere og gode produkter. Kjeden har også landets største nettapotek med over 5000 legemidler og andre apotekvarer. Bestiller du noe på apotek1.no, kan varen hentes uten ekstra leveringskostnader hos Apotek 1 i Torvkvartalet.
 • Apotek 1 Løven
 • X
  Apotek 1 Løven
  Apotek 1 Løven
  Apotek
  Lillemarkens, Skippergata 6
  4611 Kristiansand
  Apotek 1's hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Vi har et bredt utvalg av produkter til egenomsorg og velvære. Vi hjelper deg å finne de produktene som er rett for deg og dine behov. I tillegg har vi kontinuerlig svært gode kampanjer, hvor du får et stort utvalg av produkter til sterkt reduserte priser. Følg med, - den 15. hver måned lanserer vi nye tilbud!
 • Aquarama
 • X
  Aquarama
  Aquarama
  badeland, aquarama, svømming, barn, moro, hva skjer,
  Tangen 1
  PB 2513, 4678 Kristiansand
  I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, svømmebasseng, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse. Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Åpent for alle!
 • Ark Markens
 • X
  Ark Markens
  Markensgate 31
  4611 Kristiansand
  Ark Bokhandel AS består av 101 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Ark er en moderne og aktiv bokhandelkjede som først og fremst har fokus på kundenes behov. Medarbeiderne elsker bøker og ønsker å formidle denne kjærligheten. Hos oss skal du finne de bøkene som selger best og er mest aktuelle, samtidig som du skal få et mangfold av inspirasjon, tips og ideer.
 • Artisjokken Helsekost
 • X
  Artisjokken Helsekost
  Artisjokken Helsekost
  Skippergata 12
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 72 79
  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
 • Atelier Ribe
 • X
  Atelier Ribe
  Atelier Ribe
  Kirkegata 20
  4612 Kristiansand
  Tlf: 91536318
  www.atelierribe.com
  Besøk vår spennende interiørbutikk i Kirkegata. Design store in Kristiansand. Brands : Menu, &tradition, Carlhansen&søn, Fredericia, Aesop, Bang & Olufsen, Lala Berlin, Skultuna, Klong, Stoff, m.mMed hilsen Camilla og Richard Ribe.
 • Aud´s lile hudpleie
 • X
  Aud´s lile hudpleie
  Aud´s lile hudpleie
  Lillemarkens - inngang fra Markens
  Vi har 4 salonger i Kristiansand. Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger. Et bredt utvalg av nye apparater brukes enten alene, eller for å forsterke de tradisjonelle behan dlingene. Bransjen er i konstant forandring, og for hele tiden å være oppdatert, reiser vi stadig på kurs i inn- og utland. Vi er også alle utdannet på Cidesco-godkjente skoler, så du er alltid i gode hender. Om du behøver hjelp med problemhud, ønsker å utsette hudens aldring, eller ganske enkelt vil bevilge deg en behandling for ren nytelse!
 • Auds hudpleie
 • X
  Auds hudpleie
  Auds hudpleie
  Velvære, Hudpleie
  Markens gate 24
  4611 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • b.young
 • X
  b.young
  b.young
  b.young,ichi,sisters,sorbet,floyd,A&C,maya-skjerf,trailer jeans,marc lauge,intex

  Hos b.young får du mye for pengene. Vi har gode priser på moteklær. Kundegruppen er fra 12-90år, men hovedtyngden ligger fra 20-60 år. Vi er opptatt av å yte god service til våre kunder, og hjelper gjerne å sette sammen antrekk. Jentene har gode produkt kunnskaper, og oppdateres hele tiden på de siste trendene. Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen inn til oss. Hilsen fra b.young-jentene.

 • Babycare
 • X
  Babycare
  Babycare
  baby, barn, bilstol, barnevogn, utstyr
  Tordenskjoldsgt. 9
  4612 Kristiansand
  Velkommen til Babycare Kristiansand.Vi er Kristiansands nye faghandel i barneutstyr og klær så trenger du råd og veiledning er du velkommen til å besøke butikken vår! Vår butikk har stort utvalg i barneutstyr og barneklær, våre fagfolk vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for dere. Du finner butikken vår på Slottet øverst i Markensgate (2.etg) i Kristiansand. Velkommen til din lokale faghandel!
 • Barberer'n AS
 • X
  Barberer'n AS
  Barberer'n AS
  Herreklipp, Herrefrisør
  Rådhusgaten 5, Kristiansand
  Postboks 60, 4661 KRS
  Herrefrisør, Grooming-senter kun for menn. Klipp, moteklipp, farging, struktur, barbering med kniv, ansiktsmassasje.
 • Berges Bokhandel
 • X
  Berges Bokhandel
  Berges Bokhandel
  bok, kart, sjøkart, barnebok, dvd, lydbok, kontorrekvisita, spill, kort, souvenir
  Markens gate 21
  4666 Kristiansand

  Vi er sørlandets eldste bokhandel, etablert i 1860. Butikken har et meget bredt bokutvalg og er i 3.etg. I kjelleren har vi en egen stor barneavdeling. 1. etg har vi godt utvalg av pocket bøker, kart og reisgudier. 2.etg. har vi sjøkart, kontorrekvisita og en stor bokavdeling.

 • Berg-Hansen Reisebureau
 • X
  Berg-Hansen Reisebureau
  Reise, Ferie
  Rådhusgata 3, 4611 Kristiansand
  Pb. 789, 4666 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen
 • Best Marin Navigare
 • X
  Best Marin Navigare
  Best Marin Navigare
  Båt, Utstyr
  Elvegata 4
  4608 Kristiansand
  Kvalitet, kunnskap og enormt vareutvalg på ett sted. Navigare Båt & Fritid AS driver forretning i Reinhardtbygget (Elvegata 4) i Kristiansand. Vi er i dag en av landets største båtutstyrsforretninger med alt du trenger av utstyr til båt og båtliv. I tillegg har vi et stort vareutvalg inne fiskeutstyr. Vi er forhandler av Yanmar marine motorer.
 • BF Concept Store
 • X
  BF Concept Store
  BF Concept Store
  Sandens Kjøpesenter
  Tollbodgt. 14
  Tlf: 984 85 078

  BF Concept Store er en nytenkende bedrift som blander varehandel og tjenester. Her får du nye klær, kunst og blekk på kroppen.

  Vi tilbyr en blanding av Street wear og high fashion moteklær. Accessories, og custom tattoos.
  Vi verdsetter god kvalitet, og rettferig handel. Alle Våre produkter stiller seg bak disse to verdiene og vii er stolte av å levere noe unikt!

  Før vi tatoverer, snakker vi og tegner opp motiv ved siden av kunden, slik at våre kunder alltid går ut herfra fornøyd med sin nye tatovering. For bestilling av time, kontakt oss igjennom Facebook, mobil, eller kom innom for en prat!


  Alle er hjertelig velkommen inn til oss her i BF Concept store!

 • Bik Bok, avd.Sandens
 • X
  Bik Bok, avd.Sandens
  Bik Bok, avd.Sandens
  Tollbodgaten 14 / Markensgate
  4611 Kristiansand
  Bik Bok er kjeden for alle moteglade jenter som er opptatt av trender og endringer i motebildet.Vi har derfor alltid oppdaterte kolleksjoner og nyheter hver uke. Vi tør å gå egne veier. Dette preger ikke bare klærne, men også butikkenes visuelle profil. Bik Boks image bygges av entusiastiske medarbeidere, kule butikker og en unik kolleksjon utviklet av Bik Boks egne designere.
 • Blikkbox
 • X
  Blikkbox
  Blikkbox
  Markensgate 39
  4610 Kristiansand
  Tlf: 38 04 91 03
  www.blikkbox.no

  Blikkbox ligger midt i Markens. Vi har et stort utvalg av merkevarer og et variert sortiment. BlikkBox selger merkevarer til alle aldre, og har også merkeklær til de minste.

  Vi fører følgende merker:
  Superdry (dame/herre), Levis (dame/herre), Levis KIDS (gutt/jente), Elesse (dame/herre), Floyd (dame), ieces (dame), Vila (dame), Noisy May ,dame), Sister´s Point (dame), Only (dame), Only Kids (jente 6-14 år), Jack & Jones (herre), Jack & Jones junior (gutt 8 - 16), Selected (menn)

 • BliVakker Markens
 • X
  BliVakker Markens
  BliVakker Markens
  Markensgate 19
  4611, Kristiansand
  BliVakker har åpnet sin første fysiske butikk i Norge. Butikken ligger midt i Markens i Kristiansand, en av Norges mest kjente handlegater. Lokalet er på over 300 kvadratmeter, men det er simpelthen ikke plass til alt. Blivakker har i dag over 10.000 ulike produkter, og dermed blir det umulig å kunne tilby alle produktene i denne fysiske butikken.Men fortvil ikke!Alle produktene blivakker tilbyr kan kjøpes i butikken i Markens, bare på en litt annerledes måte.Her møtes nettbutikk og fysisk butikk på en hyggelig måte, du kan sitte i ro og mak med en kaffe kopp og lese om alle produktene som er i butikken og som tilbys via blivakker sine hjemmesider.Våre dyktige ansatte hjelper dere med ekspertise og veiledning til å finne frem til de rette produktene.
 • Bobbos Blomster AS
 • X
  Bobbos Blomster AS
  Bobbos Blomster AS

  Velkommen til Bobbos Blomster i Bryggebakken!

  Vi ligger i krysset Rådhusgata - Markens, og er en koselig blomsterbutikk med service og "det lille ekstra". Vi er ikke del av noen kjede, noe som gjør at vi selv kan velge ut akkurat det vi har lyst til å ha i butikken. Du får med andre ord blomster, planter og ikke minst potter som ikke alle andre har.

  Velkommen til Bobbos! 

 • Boklageret
 • X
  Boklageret Markens
  Boklageret Markens
  Markensgate 39
  4612 Kristiansand
  Tlf: 46422616
  Hos Boklageret i Markens finner du bøker, spill, leker og mye mye mer. For oss er det viktig å gjøre gode bøker og leseopplevelser tilgjengelig for så mange som mulig. Vi mener at lavere priser gjør at flere leser, og ikke minst at flere leser mer.
 • Brilleland Sandens Senter
 • X
  Brilleland Sandens Senter
  Brilleland Sandens Senter
  briller, linser, synsprøve, moods of norway, ray ban
  Tollbodgaten 14
  4611 Kristiansand
  Butikken ligger i Sandens Senter, inngang Tollbodgaten/Kirkegaten i 1.etg
 • Buksesmekken
 • X
  Buksesmekken
  Mote, Klær, Dameklær
  Markens gate 44
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 07 16 30
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Camillas blomsterdesign
 • X
  Camillas blomsterdesign
  Camillas blomsterdesign
  interflora, bukett, dekorasjon, brud, brudebukett, krans, plante, bårebukett, roser, oppsats
  Camillas blomsterdesign er en butikk som satser på godt håndtverk til alle anledninger. Vi bringer i hele stor Kr.sand og er medlem av interflora.
 • Camillas blomsterdesign Sandens
 • X
  Camillas blomsterdesign Sandens
  Camillas blomsterdesign Sandens
  Markensgate 10
  4610 Kristiansand
  Camillas Blomsterdesign har startet opp et nytt spennende butikkkonsept på SANDENS i Kvadraturen.Camillas blomsterdesign startet opp i 2000 og har siden den gang vært en trivelig blomsterbutikk lokalisert i Henrik Wergelandsgate. De ansatte har fagbrev innen blomsterdekorering og har en rekke utmerkelser fra mesterskap i blomsterdekorering. Daglig leder Camilla Dversnes vant nylig distriktsmesterskap i blomsterdekorering og skal nå delta i NM.Nå finner du Camillas blomsterdesign 2 plasser i Kvadraturen.
 • Camillo Bastrup
 • X
  Camillo Bastrup
  Kaffe Shop, Cafe
  Markensgate 53
  4664 Kristiansand, Pb. 376
  Tlf: 93 00 25 58
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Carlings, avd. Sandens
 • X
  Carlings, avd. Sandens
  Tollbodgata 14
  4614 Kristiansand
  Tlf: 38023091
  www.carlings.no
  Carlings er radikal og opprørsk. Moten er personlig, musikkinspirert og på tenåringens side. Målgruppen er jenter og gutter i alderen 15-30 år. Butikkene og klærne som selges er på de unges side og passer bedre til studenter enn til forretningsfolk. I tillegg til sine egne jeansmerker har Carlings et bredt utvalg jeans fra verdensledende navn som Levi’s, Diesel, Lee, Nudie og Fornarina.
 • Centrum Sko AS
 • X
  Centrum Sko AS
  Centrum Sko AS
  sko, støvletter
  Henrik Wergelandsgate 4
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38025116
  E-post:
  Centrum sko har stort utvalg i sko og klær til damer.Vi fører blant annet følgende merker: Hippi Grace. Tommy Hilfiger, Gustav, Rieker, Angel Infantes, Birkenstock, Kendall & Kylie, Anemone, Högl, Karen By Simonsen, Billi Bi, KMB Shoes, Tif Tiffy, Shabbies, Bukela, Gabor m.m.
 • Change of Scandinavia
 • X
  Change of Scandinavia
  Change of Scandinavia
  Undertøy, Dame, Mote
  Markens gate 40
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 09 66 30
  CHANGE Lingerie er en spesialforretning med undertøy, badetøy, og nattøy for dame. CHANGE Lingerie har alltid et spennende og bredt sortiment av basis og motevarer, samt spesialprodukter som sportsundertøy, amme-BH, stømper og mye mer. Butikken får inn nyheter hele året. CHANGE er kjent for sitt virkelig store utvalg av BH-størrelser; 88 totalt, fra A-M cup! CHANGE har utdannet personale som gir deg den hjelpen du trenger for tilpassing av BH. I tillegg til CHANGE og CHANGE Classic så har vi to andre kolleksjoner for enhver smak. Intimate by Change er en leken og ungdommelig kolleksjon med både undertøy og nattøy. Charade er undertøyet for de som setter høye krav, og vil ha «det lille ekstra». Denne kolleksjonen er den mest eksklusive i CHANGE-sortimentet. Som kunde hos Change er du også velkommen til å bli Club Change-medlem hvor du blant annet får fordelen av 3 sett for prisen av 2.
 • Claire
 • X
  Claire
  Claire
  Mote, Klær
  Markens gate 20
  N-4611 Kristiansand
  Claire Woman er et skandinavisk motehus grunnlagt i 1975 av den tidligere bankmannen og fotballspilleren Anders Hust. I dag er Anders Hust fortsatt administrerende direktør og medeier sammen med sin sønn, Nikolaj Hust. Med fokus på høy kvalitet og dansk design har Claire Woman vokst til å bli en suksessrik kleskjede for mote- og kvalitetsbevisste kvinner. I 2012 ble Claire Group sertifisert med SA 8000 – en sertifisering som handler om sosial ansvarlighet. Claire Group ble resertifisert i 2018. Vi hjelper deg gjerne med å finne antrekk, og er brennende opptatt av at du som kunde skal få en god opplevelse i vår butikk
 • Clarion Hotel Ernst
 • X
  Clarion Hotel Ernst
  Clarion Hotel Ernst
  catering, hotell, kurs, konferanse, restaurant, bar, hotel, overnatting, choice, clarion,
  Rådhusgaten 2
  Postboks 459
  Tlf: +47 38 12 86 00
  www.clarionernst.no
  Clarion Hotel Ernst ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand og er hotell for den reisende som ønsker noe litt utenom det vanlige.Internasjonalt interiørdesign og spennende samtidskunst er blandet med byggets tradisjonsrike arkitektur og resultatet er noe du ikke har sett tidligere. Velkommen til Sørlandets råeste hotell!
 • Clas Ohlson
 • X
  Clas Ohlson
  Clas Ohlson
  Jernvare, Elektro
  Sandens, Tollbodgata 14
  4611 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Clinic Quist
 • X
  Clinic Quist
  Clinic Quist
  Skippergata 34
  Skippergata 34

  Clinic Quist drives av dermatologisk sykepleier Lene Quist.

  Hun er en av syv kliniske spesialister i Norge innen estetiske injeksjonsbehandlinger, blant annet med filler og botox, og hun har mange års erfaring innen kosmetisk/medisinsk behandling. I tillegg er Quist også utdannet psykiatrisk sykepleier, og har lang erfaring som sykehusansatt innen blant annet psykiatri og akuttmedisin. Hun underviser også blant annet i både etikk og avansert injeksjonsbehandling ved Sørlandets Hudpleieskole.

  Din velvære og ditt selvbilde kan vi bidra til - og dette er vår motivasjon for å være i bransjen. Du skal kjenne deg ivaretatt av våre profesjonelle og høyt utdannede behandlere. Din trygghet er vesentlig når du bestiller en behandling, derfor driver vi etter etiske og medisinske prinsipper, og utfører etterkontroller. Som kunde kan du alltid kontakte oss på telefon før og etter behandling.

  Klinikken er Restylane-sertifisert, og har 20-årsgrense på medisinske behandlinger.

 • Color Line
 • X
  Color Line
  Color Line
  Ferge, Transport
  Fergeterminalen
  4665 Kristiansand, Pb. 82
  Tlf: 38 07 88 00
 • Coop Extra
 • X
  Coop Extra
  Coop Extra
  Dagligvare
  Vestre Strandgate 36
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 02 20 50
  Mai 2014 åpnet Ny Coop Extra i byen. Med Coop Extra som våpen rykker Coop nå fremover i lavprismarkedet. Det er Mega i Vestre Strandgate som nå er pusset opp og omprofilert til Coop Extra. Da med et langt større utvalg og lavere priser. Det loves lave priser på 5500 varer – hver dag, hele året. Prix- og Mega-butikkene som er omprofilerte har så langt i år en salgsøkning på 20 prosent, mens eksisterende Extra-butikker (butikk målt mot butikk) har hatt en omsetningsøkning på rundt 7,5 prosent, så langt i år, forteller Jensen i Coop. Butikken har åpent kl 8 - 22 (20)
 • Cubus
 • X
  Cubus
  Cubus
  Markensgate, 4611 Kristiansand
  Gyldenløvesgt. 4, 4611 Kristiansand
  Tlf: 38 146 310
  Cubus er en av Skandinavias største klesskjeder med trendy design og god kvalitet til fornuftige priser til barn, dame og herre. Spennende nyheter kommer inn hver uke slik at vi alltid er oppdatert. Vi fører også et bredt utvalg bijouteri og tilbehør som gir deg det lille ekstra. I tillegg finner du en innholdsrik kosmetikkavdeling med kjente merkevarer. Kom innom og la deg friste!
 • Cubus Sandens
 • X
  Cubus Sandens
  Cubus Sandens
  Tollbodgt.8
  4611 Kristiansand

  Klesbutikken for kvinner, hvor du kan finne moteriktige klær, og et bredt utvalg undertøy. Hjertelig velkommen til oss! :) instagram: cubussandens

 • Cutters Sandens
 • X
  Cutters Sandens
  Cutters Sandens
  Markensgate 10
  4611 Kristiansand
  Du finner CUTTERS på Sandens. SLIK FUNGERER DET-å få klippet håret sitt har aldri vært lettereDrop InFinn nærmeste salong og se live ventetid på vår nettside www.cutters.no. Vi har bare drop inPris 299,-Fast pris på hårklipp uavhengig av kjønn og type klippKlipp15 minutters klipp til høy kvalitet
 • Diamanthuset
 • X
  Diamanthuset
  Diamanthuset
  Markensgate 29
  4610 Kristiansand S
  Vi er en tradisjonell gullsmed og urmaker som fører et bredt utvalg av ringer, smykker, klokker i ulike prisklasser. Vi har alt fra en enkel hverdagsgave til de mer eksklusive produktene. Hos oss finner alle noe som kan skape glede i hverdagen. Vi kjøper også ditt gull og utfører reperasjoner. Diamanthuset er autorisert forhandler av kjente merkevarer som bl.a. Casio, Certina, Calvin Klein og Seiko.
 • Dna
 • X
  Dna
  Dna
  Sko
  Sandens, Tollbodgata 14
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 52 50
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • DNB
 • X
  DNB
  DNB
  Bank. Finans, Eiendom
  Markens gate 19
  4611 Kristiansand

  DNB åpnet i nye og fine lokaliteter i Markensgate 19 i år 2014. DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr vi blant annet lån, sparing, rådgivning, forsikring og pensjon for personkunder og bedriftskunder.Gjennom bankkontorer over hele Norge, post i butikk, bank i butikk, telefonbank, nettbank, apper, mobiltjenester og internasjonale kontorer er vi tilstede der kunden er.Nytt er at DNB satser på lørdagsåpent 10-16, og at banken også utvider åpningstidene på ettermiddagen til klokka 18.

 • DNT SØR
 • X
  DNT Sør
  DNT Sør
  Gyldenløvesgate 2b
  4611 Kristiansand
  Turekspert på fjell og nærområde. Kyst-Hei-Fjell! Størst på Sørlandet på kart over hele Norge. Mer enn 7000 medlemmer fra 0-100 år.
 • DRESSMANN
 • X
  DRESSMANN
  DRESSMANN
  Markens gt 23
  Pb 134. 4662 Kristiansand
  Du finner oss midt i Markens! Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær / fritid / dresser fra størrelser slimline og opp til 3XL.
E-K
 • EiendomsMegler 1
 • X
  EiendomsMegler 1
  EiendomsMegler 1
  Megler
  Markens gate 8, 4611 Kristiansand
  Pb. 196, 4662 Kristiansand

  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.

 • Elegant AS
 • X
  Elegant AS
  Elegant AS
  Mote, Selskap, Brud
  Gyldenløvesgate 1, inngang v/Lillemarkens
  4610 Kristiansand
  Tlf: 47 77 04 444
  www.elegant-mote.no
  ELEGANT ASMOTE - SELSKAP - BRUDVi er en flott nisjebutikk for kvinner med et godt utvalg. Røffe, stilfulle jakker og skjørt med utmerket passform fra Airfield. Etterspurte Cambio bukser som passer ung og voksen. Bukser som er godt kjent for sin gode passform samt stort utvalg i diverse stiler. Lekre skjerf fra Mala Alisha og klassiske bluser fra Stenstøms. I tillegg har vi et godt utvalg fra flotte merker som Ilse Jacobsen og Riccovero.Elegant har også byens største utvalg i brud og selskapskjoler. Velkjente merker som St.Patrick: La sposa og White one, Morilee by Madelene Gardner og Modeca.Instagram: elegant_mote.nofacebook: elegant as
 • EliteFoto Kjøstvedt
 • X
  EliteFoto Kjøstvedt
  EliteFoto Kjøstvedt
  digitale bilder, designkort,takkekort,fotokalender,rammer,album,foto,bilder,fotografering,fotobok
  Markensgt 35
  4611 Kristiansand
  Midt i Markens finner du gågatas eneste fotobutikk - en kvalitetsbevisst og nytenkende spesialforretning. Butikken er medlem av Norges største fotokjede. Hver dag produserer vi 1000-vis av bilder og div. fotoprodukter. I butikkens underetasje har vi fotostudio - barnefotografering er blitt vår spesialitet. Besøk vår hjemmeside kjostvedtfoto.no Hos oss får du god gammeldags service - velkommen
 • Entré - Interiør og Klær
 • X
  Entré - Interiør og Klær
  Entré - Interiør og Klær
  Rådhusgaten 8, 4611 Kr.sand S
  Postboks 51, 4661 Kr.sand S.
  Tlf: 477 55 300
  Spesialbutikk for gaver, interiør og klær. Vår profil er utpreget service og individuell kundebehandling. Entre er butikken med høye kvalitetskrav og et variert prodututvalg.Det gode gamle Entré - navnet er nå tilbake i butikken i Rådhusgaten 8.I en periode har eier Grete Almedal drevet butikken under navnet Biba, men har nå pusset opp butikken, utvidet vareutvalget innen klær, gaver og interiør, og samtidig endret tilbake til det opprinnelig navnet Entré som har en god klang blant mange av byens kunder.
 • Euro Sko
 • X
  Euro Sko
  Euro Sko
  Sko, Mote
  Sandens, Tollbodgata 14
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 55 60
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Eva Sko Euro Sko
 • X
  Eva Sko Euro Sko
  Sko, Mote
  Markens gate 25 B
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 64 43
  www.eurosko.no
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • FAM
 • X
  FAM
  FAM
  Lillemarkens
  Markensgt. 25b, 4611 Kristiansand
  Motebutikken FAM ligger i kjøpesenteret Lillemarkens midt i Markens i Kristiansand. FAM er en flott nisjebutikk for damer som er ute etter det lille ekstra. FAM fører klær fra følgende merker:Tommy Hilfiger / Elle & il / Stella Nova / Faithful the brand / Dear Dharma / Rains / 120% Lino / Lee / RodebjerStenströms / Catwalk Junkie / Bella Balou / Notes du Nord / Dante 6 / Gaimo / Sibin Linnebjerg / Blanche
 • Fin
 • X
  Fin
  Fin
  Skippergata 22
  4611 Kristiansand
  Tlf: 95557944
  FIN er en koselig klesbutikk i Skippergata Kristiansand. Vi setter fokus på fine hverdagsklær og flott tilbehør. Vi fører: byTiMo, Line of Oslo, InWear, Diesel, Katrin Uri, Close to My Heart, Stand, CosBag. Anne og Eirin ønsker velkommen til en hyggelig og avslappet handel. Hos oss får du god service!
 • Fiskeeksperten Lillemarkens
 • X
  Fiskeeksperten Lillemarkens
  Fiskeeksperten Lillemarkens
  Fiskeutsalg
  Lillemarkens
  4610 Kristiansand
  Tlf: 38 12 24 40
  www.fiskeeksperten.no
  Lillemarkens er en fisk-og delikatessebutikk med god personlig service og hvor vi tilbyr alt fra den enkle fiskemiddag til det beste gourmetmåltid.Vi har alltid det gode tilbehøret på lager! Hos oss får du fersk fisk og skalldyr hver eneste dag. (vær- og fangstforbehold). Vi har et stort utvalg av Husets ferdigretter og sauser, Husets hjemmerøkte laks og et bra utvalg lokale råvarer! Vi har også eksklusivt viltkjøtt fra alle verdensdeler i vårt sortiment. Velkommen innom til en hyggelig matprat, råd og tips!
 • Floriss Markensgate
 • X
  Floriss Markensgate
  Blomster, buketter, sorgbinderi,
  Markensgate 35
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 027 255
  floriss.no
  Vi velger å tro at vi er den blomsterbutikken i kvadraturen med størt utvalg av potteplanter og buketter til fine priser.
 • Floyd
 • X
  Floyd
  Floyd
  Dameklær, Klær, Mote
  Sandens, Tollbodgata 14
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 09 19 73
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Fredrik & Louisa
 • X
  Fredrik & Louisa
  Fredrik & Louisa
  Markensgate 32
  Markensgate 32
  Tlf: 38 02 21 21
  www.fredrikoglouisa.no

  Fredrik & Louisa er autorisert forhandler av et stort antall merkevarer innen hudpleie, makeup og parfyme – og vi har bestandig gode tilbud i butikk.

  Besøk oss for å alltid være oppdatert på det siste innen skjønnhet.

 • FreeQuent
 • X
  FreeQuent
  FreeQuent

  FreeQuent Kristiansand ligger i 2.etasje i Sandens Kjøpesenter i Markens. FreeQuent er en egen brandstore som fører et bredt utvalg av Freequent kolleksjonen.

  I tillegg fører vi merker som:

  - RuedeFemme

  - AneMone

  - 2Biz

  - Sisterspoint

  - Depeche

  - Bæltekompaniet

  - Manzini 

  - mfl. 

 • Fædrelandsvennen AS
 • X
  Fædrelandsvennen AS
  Fædrelandsvennen AS
  Nyheter, kultur, byredaksjon, abonnement, annonser, rubrikk, fordelskortet, ukens fordeler, billetter, bilder
  Rådhusgata 16
  4610 Kristiansand
  Tlf: 3811
  www.fvn.no

  Hos oss kan du bestille og endre på ditt abonnement samt bestille små og store annonser. Har du et nyhetstips? Eller ønsker du å bestille et bilde som har stått på trykk i avisen eller på FVN.no? Våre abonnenter kan også kjøpe billetter til mange kulturarrangementer på Sørlandet her. Hjertelig velkommen inn til oss på Øvre Torv!

 • G.Nordby AS
 • X
  G.Nordby AS
  G.Nordby AS
  sykkel, sykkelverksted, verksted, hjelm, barn, voksen
  Henriks Wergelandsgate 9
  4612 Kristiansand
  G. Nordbys Sykkelforretning ble etablert i 1917, og har lange tradisjoner og god erfaring med vårt fag, sykler! Med eget verksted i butikken kan vi yte den beste service for våre kunder! Kom inn for en hyggelig handel!
 • Galleri BI-Z
 • X
  Galleri BI-Z
  Galleri BI-Z
  Dronningensgate 39
  4611 Kristiansand
  Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i et eget hus i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.Galleriet har moderne innredet lokaler på over 350 m² i 1. etasje og kjeller. I andre etasje har galleriet egen rammeavdeling. Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 6-8 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling og en stor juleutstilling.Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.
 • Gina Tricot
 • X
  Gina Tricot
  Gina Tricot
  Dameklær, Mote, Klær
  Sandens, Markens gate 10
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 04 61 03
  www.ginatricot.com
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Grønberg Sport
 • X
  Grønberg Sport
  Grønberg Sport
  sportsfiske, fiskekort, stang, snelle, sluker, sene, fiskeutstyr
  Vestre Strandgt.24
  4611 Kristiansand
  Grønberg Sport er en av Norges største spesialforretninger innen sportsfiske. Med 30 års erfaring i bransjen, kjenner vi markedet.
 • G-Sport Kristiansand AS
 • X
  G-Sport Kristiansand AS
  G-Sport Kristiansand AS
  sport, sykkel, ski, løpesko, nike, adidas, g-sport, innebandy, fotball, fotballsko
  Tollbodgata 14
  4611 Kristiansand
  G-Sport Kristiansand har lange tradisjoner i Kristiansand. Nå har vi flyttet inn i nye lokaler i underetasjen på Sandens. Her finner du byens flotteste sportsbutikk med et rikt utvalg på sport og fritid.
 • Gullfunn
 • X
  Gullfunn
  Gullfunn
  gull, sølv, klokker, diamanter, gifteringer, dåpsgaver, motesmykker, smykker, smukkeskrin
  Markensgate 10, 4610 Kristiansand
  Tollbodgaten 14, 4610 Kristiansand
  Tlf: 94020535
  " I Gullfunn skal vi hele tiden leve opp til vårt ordspråk ""REN GLEDE"". Dette innebærer at du som kunde, alltid skal ha en god opplevelse hos Gullfunn - uansett hvilken av våre butikker du besøker. Du vil til enhver tid, finne spennende varer til gunstige priser! Gullfunn har gode garantiordninger som gir trygghet for gode kjøp."Gullfunn finner du på Sandens kjøpesenter i Markens/Tollbodgt.
 • Gullsmed Berglihn
 • X
  Gullsmed Berglihn
  Gullsmed Berglihn
  Gullsmed
  Gyldenløvesgate 11
  4633 Kristiansand, Pb. 180
  Tlf: 38 02 38 78
  www.berglihn.no
  I over 40 år har vi vært "Gullsmeden ved parken". Hos oss finner du alt fra sølvbestikk, gaveartikler og gaver til barn til moteriktige smykker og merkenavn som Sandberg, Cecilie Melli, Camilla Prytz, Tom Wood og Rikke Harsheim. Vi har et rikt utvalg av diamantsmykker i alle prisklasser, fra klassiske modeller til spennende og tidløst design. Skal du gifte deg? Vi har elegante og unike frierringer, forlovelsesringer, gifteringer og morgengaver til de som planlegger å gifte seg. Vi har spesialisert oss på håndlaget bunadsølv til Aust-Agder, Vest-Agder, Telemark og Setesdalsbunader, samt at vi har et stor utvalg av tilbehør som slirekniver, lommeur, silkeskjerf og sko. Våre åpningstider er: Man-fre: kl 09.00-18.00, Torsdager: kl 09.00-19.00 og Lørdager: kl 10.00-16.00
 • Hans J. Nilsen
 • X
  Hans J. Nilsen
  Hans J. Nilsen
  Urmaker, Optikk
  Markens gate 48
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 02 45 08
  Urmaker og Optiker Hans J. Nilsen er medlem av Alliance Optikk. Vi vil gjerne være din faste rådgiver innen øyehelse og øyekomfort. Som kunde hos oss vil du kun forholde deg til en fast optiker som kjenner deg og din historikk, som har som mål å gi de beste rådene tilpasset akkurat ditt behov. I tillegg får du tilgang til unike forsikringsløsninger, enkle betalingsløsninger og mange andre fordeler.
 • Hansen & Co
 • X
  Hansen & Co
  Hansen & Co
  Skippergata 14 - 16
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 02 11 41
  www.hansenco.no
  Nordisk interiørdesign, gode følelser og en unik historie. Vår unike historie gjennom fire generasjoner har utviklet vår kunnskap og lidenskap for interiør og design. I dag er Hansen & Co en av Nordens ledende møteplasser og inspirasjonskilde for nordisk interiørdesign. Våre mange og nøye utvalgte merkevarer er presentert over 500m2 i en tradisjonsrik trebygning. Vi har et ønske om å dele gode og inspirerende opplevelser med deg. Gjerne den gode følelsen som følger en nydelig gave i lekkert gavepapir.Velkommen, hilsen damene hos Hansen & Co.
 • Hennes & Mauritz (1)
 • X
  Hennes & Mauritz
  Dameklær, Barneklær, Herreklær, Mote, Klær, Tilbehør
  Sandens, Markens gate 10
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 12 33 70
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Henriks Herre
 • X
  Henriks Herre
  Henriks Herre
  Barbour, Corneliani, Sunspel, Polo Ralph Lauren, John Smedley, Armani, Hansen&Jacob, Red Wing, Loake
  Dronningensgate 12
  4610 Kristiansand
  Som en av byens eksklusive herrebutikker selger vi kvalitetsmerker fra noen av verdens største motehus - alt ifra fritidsklær til konfeksjon. Vi har merker som Polo Ralph Lauren, Barbour, John smedley, Sunspel, Armani, Corneliani, Hansen & Jacob, S.N.S. Herning, Red Wing, Loake, Colmar, Greater than A, Wigéns.
  Velkommen innom oss i Dronningensgate!
 • Hi-Fi Klubben Kristiansand
 • X
  Hi-Fi Klubben Kristiansand
  Hi-Fi Klubben Kristiansand
  Samsung, NAD, Denon, Dali, Panasonics, stereo, TV, flatskjerm, surround, hjemmekino, projektor
  Kirkegaten 9
  Kirkegaten 9
  Tlf: Tlf:38024120 Fax:38024122
  www.hifiklubben.no
  Hi-Fi Klubben er Nordens største lyd og bildebutikk kjede. I tillegg til markedets mest konkurransedyktige priser, kan vi også tilby entusiasme, rådgiving, service og trygghet i særklasse. I Kristiansand har vi en dyktig stab med entusiaster som brenner for å gi deg de beste opplevelser på lyd og bilde. Du finner oss i Kirkegaten 9 (Sandens bygget).
 • HM Home
 • X
  HM Home
  HM Home
  HM Home åpnet på Slottet i oktober 2013. Dette er Hennes & Mauritz kjedens satsing innen interiør og hjemmeartikler. Velkommen.
 • Hobbyhimmelen
 • X
  Hobbyhimmelen
  Hobbyhimmelen
  Henrik Wergelandsgate 20
  4611 Kristiansand

  Velkommen til Hobbyhimmelen - Sørlandet største kunst- og hobbybutikk! Du finner oss i Henrik Wergelandsgate 20.

 • Hopeful
 • X
  Hopeful
  Hopeful
  Kirkegata 20 B
  4612 Kristiansand
  Tlf: 91 87 34 72
  www.hopeful.no
  Hopeful i Kirkegata er en spennende nisjebutikk hvor du får kjøpt kunst, interiør og klær. I den hyggelige bakhagen er det kafé i juli, og du får kjøpt det meste av interiør som er i utekafeen. Hopeful fører blant annet merker som NKN Nekane, B A L D, Piro, PiNNED by K, Riviera Maison, Bloomingville m.m. Det som også er spesielt med Hopeful er at hver handel bidrar til å få ungdom ut i arbeidslivet via arbeidstreningsprosjektet, som er Hopefuls grunnpilar. Når du handler hos Hopeful er du med å bidrar til å gi unge en sjanse. Hopeful gir arbeidstrening og er til for å skape håp om nye muligheter for unge som sliter med å finne dette på egenhånd.
 • Husfliden Kristiansand
 • X
  Husfliden Kristiansand
  Husfliden Kristiansand
  bunad Vest-Agder,røros,oleana haugland,
  Gyldenløvesgate 6A
  Kristiansand

  I snart 100 år har Vestagder Husflid AS formidlet norske bunads- og håndverkstradisjoner.

  I bunadsavdelingen vår har vi spesialisert oss på bunader fra Vest- Agder. De lokale bunadene våre syr vi i våre systuer i Kristiansand og Mandal. Vi selger sølv, silkeskjerf, sjal, bunadsko, oppbevaring og annet tilbehør til bunad. Hos oss kan du bestille, prøve og hente alle de rundt 100 bunadene som føres av Norsk Flid landet rundt. Vi hjelper deg også med omsøm og tilpasning av bunaden din hvis den ikke lenger passer helt. Ta kontakt for timebestilling.

  I vår butikkavdeling tilbyr vi klær, interiør, husflidsprodukter, treprodukter, tinn, smykker, gaver og kvalitetsgarn. Vi er svært opptatt av det som skapes i Norge, samtidig som vi byr på solid skandinavisk design og håndverk. Vi er stolte av å være tilknyttet leverandører som står for kvalitet og varighet. Vi tror på produkter som er laget med omtanke for miljøet og som er skapt for å kunne vare. Det som er holdbart er også det man knytter seg mest til og blir mest glad i. Mye har forandret seg siden oppstarten i 1924 og vi har gjort endringer i takt med tiden.

  Vi legger stort arbeid ned i å ta vare på de tradisjoner som finnes i de produktene vi tilbyr. Arbeid med bunad handler i stor grad om respekt for tidligere tiders drakttradisjoner og den rette videreføringen av dette. I vår butikkavdeling vil du også finne ting som knyttes opp mot tradisjoner. Dette prøver vi å kombinere med alt det nye som skapes rundt omkring oss og som bærer preg av kvalitet og nytenkning.

   

  Dale of Norway, BLÆST Rainwear, Ekelund Linneveveriet, Växbolin, Huldresølv,

  Vevstua v/Anne Merli, Hægeland Trevarefabrikk, Killi tredreiing, Klaveness skofabrikk, Tova,

  IngridK keramikk, Tyrihans, Sylvsmidja, Skaugum bestikkfabrikk, Nedre Foss collection, Krivi vev, Hammerlund, Askvoll & Haugerud, GIAX- Thor Bjørklund, Sandnesgarn, House of Yarn

 • I Say
 • X
  I Say
  Dameklær, Tilbehør, Mote, Klær
  Markens gate 50
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 02 44 50
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Image
 • X
  Image
  Image
  Mote, Klær, Dameklær, Herreklær
  Sandens, Markens gate 10
  4611 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Intersport Skippergt
 • X
  Intersport Skippergt
  Intersport Skippergt
  Intersport,Sykkelverksted,Skiverksted,
  Skippergt 13-17
  4611 Kristiansand
  2 etasjes sportsbutikk i Skippergt med stort utvalg av kjente merkevarer og med hovedvekt på sykkel/sykkelutstyr og treningstøy/mote
 • Jernia Torjesen AS
 • X
  Jernia Torjesen AS
  Jernia Torjesen AS
  weber, eva solo, rosendahl, menu, bosch, jotun, gressklipper, maling, lås
  Skippergata 4 / Lillemarkens
  Pb 67, 4661 Kristiansand
  Tlf: 37178787
  Jernia Torjesen har det meste som trengs av ting og tang til hus og hjem. Hvis du skal pusse opp eller bare trenger å fornye innholdet i kjøkkenskapene, vil Jernia Torjesen være det naturlige stedet å begynne. Vi har stort utvalg i verktøy og utstyr til både amatører og proffe. Vår kjøkkenavdeling inneholder det meste av det som trengs for å utstyre et moderne kjøkken. Velkommen til oss!
 • Judys Atelier
 • X
  Judys Atelier
  Judys Atelier
  Skippergata 45
  Velkommen til Judys Atelier i Skippergata - en drøm for deg som går med gifteplaner! 
  Her finner du brude - og selskapskjoler fra designere som Enzoani, Cosmobella, Lusan Mandongus, Gino Cerruti,
  Accessories fra Emmerling & Nordlys smykkedesign.
  Judy er utdannet dameskredder og har drevet sin egen brudesalong siden 2003. Her får du skreddersym og design av kjoler og smykker etter eget ønske!  La Judy være med på å gjøre den store dagen din helt spesiell og unik!
 • K32 Frisør
 • X
  K32 Frisør
  K32 Frisør
  Markensgate 14
  Tollbodgata 17
  Tlf: 35050505
  www.k32.no

  K32 Frisør

  En av byens aller flotteste salonger har åpnet dørene i Torvkvartalet! Hos K32 Frisører finner du dyktige og erfarne frisører, med stor fagkunnskap og hjerte for frisørfaget. Du bestiller enkelt time på www.k32.no eller på telefon 350 50 505

   

 • Kaffe & Pasta
 • X
  Kaffe & Pasta
  Kaffe & Pasta
  Kaffe,pasta,lòccitane,spode,bodum, kusmi te, figgjo,postkort,servietter
  Dronninensgate 22a
  4611

  Vi er byens spesialforretning. Hos oss finner du italiensk pasta i en mengde smaksvarianter, farger og fasonger. Olivenolje,balsamico og eddik hører også med.

  Vi har også kaffe med de utsøkte smaker og aromaer,og vi fører dessuten det du trenger av kjøkkentilbehør for å lage god kaffe og pasta.

  Velkommen innom.

  Hilsen Else & Eli

 • Karmin Garn og Gaver
 • X
  Karmin Garn og Gaver
  Karmin Garn og Gaver
  Gyldenløvesgate 17
  4611 Kristiansand
  Tlf: 95119503
  www.karmin.no
  Karmin Garn og Gaver ligger sentralt midt i Kristiansand sentrum, like bak Domkirken og rett ved Elefanten apotek. Vi tilbyr god service og et godt utvalg av garnkvaliteter fra våre norske leverandører, samt garn fra utvalgte utenlandske leverandører. Vi fører garn fra blant annet garnprodusentene Sandnes garn, Rauma, Duo, A knit story, Isager, Dale og Du store alpakka. Hos oss kan du boltre deg i mange fine garnkvaliteter og vakre farger! Vi sender også gjerne garn til deg - da er det bare å sende en mail til oss.
 • Kenneth Barnetøy
 • X
  Kenneth Barnetøy
  Barn, Leker, Utstyr
  Markens gate 45
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 02 43 94
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Kicks Parfymeri
 • X
  Kicks Parfymeri
  Kicks Parfymeri
  guerlain,dior,chanel,lancome,shiseido,dr.brandt,nuxe,clinique,fusion beauty,artdeco
  Markensgt 10 - Inngangs Sandens
  4611 Kristiansand
  I vårt nye parfymeri på Sandens finner du et stort utvalg av eksklusive dufter, make-up og hudpleie.
 • Kid interiør
 • X
  Kid interiør
  Interiør, Sengetøy, Gaver
  Lillemarkens, Skippergata 4
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 58 33
  www.kid.no
  Du finner oss i Lillemarkens! Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Kid Interiør har mer enn 125 heleide butikker over hele landet, en samlet omsetning på ca 1 milliard kroner og 900 dedikerte medarbeidere som har som mål å fornye det norske hjem. Det er hyggelig med noe nytt, og det skal være enkelt å få til. Vår visjon er å inspirere deg til fornyelse. Vårt ønske er at du skal få det fint!
 • Kitchn Markens
 • X
  Kitchn Markens
  Kitchn Markens
  Nespresso, kjøkken, utstyr
  Markensgate 38
  4611 Kristiansand
  Sentralt i Markens finner du din lokale Kitchn butikk! Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl.annet: Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Aid, Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, Stelton, Victorinox m.flere. Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, glass til kaffebarer, spesielle elektriske artikler til kjøkkenet m.m.
 • Kiwi Markens
 • X
  Kiwi Markens
  Kiwi Markens
  Daglivare,post i butikk
  Markensgate
  Postboks 3001 4672 Kristiansand
  Daglivarebutikk med lave priser.
 • Kiwi Torvet
 • X
  Kiwi Torvet
  Kiwi Torvet
  Kirkegata 14
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 63 52
  www.kiwi.no
  Dagligvarebutikk med lave priser.
 • Kollektivet
 • X
  Kollektivet
  Kollektivet
  Kirkegata 17
  4610 Kristiansand
  Tlf: 92045560

  Et kollegium av lokale gründere, kunstnere og designere som har gått sammen om å drive butikk. I Kollektivet finner du Kristiansand første zero-waste butikk. Her er oversikt over hvilke "skatter" du finner i Kollektivet: Nervøs fløyel Vintage & Second Hand Eier: Solveig Nilsen -vintage og retro klær og tilbehør -second hand klær og tilbehør -fairtrade og økologiske klær Grandma´s Wardrobe Eier og designer: Jessica Romberg -autentisk reproduksjon av klær fra 1930-1959 Grandma´s Livingroom Eier: Jessica Romberg -vintage design interiør Silkesalongen Eier, fotograf og designer: Ingrid Himberg -høykvalitets silkeskjerf og siljesjal med fototrykk -sjal i silke og ull Kolsberg brukt & vintage Eier: Jane Rabbersvik -vintage småinteriør og kjøkkenutstyr m.m. Maria Lukas Eier og designer: Maria E.P. Lukas -små håndstrikkede varer, smykker m.m. Pretiosa Design Eier og designer: Desirée Støen Martinussen -smykker, ringer og øredobber Se De AS Eiere og designere: Birgitte Kleivset og Kine Halland -ktrykk, bog, kopper og kar med sørlandske ord Lumos Redesign Eier og designer: Karl Henriksen -redesign smykker, lamper og litt av hvert Loppas Marked Eier og designer: Merethe Jensen Ulvnes -smykker og øredobber Grims have Innehaver: Elin Bekkelund -håndlagde såper Galleri3 Innehaver: Julia Stray -vesker, belter m.m. i lær og resirkulert gummi Finn Jansen Artisan Innehaver: Finn Jansen -håndlagde treprodukter

 • Konsulentas AS
 • X
  Konsulentas AS
  Konsulentas AS
  Dronningensgt. 2a
  Droningensgt. 2a4610 Kristiansand
  Konsulentas er et selskap som tilbyr kurs og rådgivning innenfor retail og servicenæringen. Vi har oppdaterte, dyktige kursholdere som brenner for sitt fag - der det er et spennende sted å jobbe og et godt sted å være kunde. Vi vil begeistre våre kursdeltakere gjennom kompetanseheving som skaper salg! Dette oppnår vi ved å motivere og engasjere – og vi blir stadig invitert tilbake. Vi holder kurs og foredrag for mange ulike aktører, og har blant annet et samarbeid med Kvadraturforeningen om kursopplegg for ledere og salgspersonell i Kvadraturen.
 • Kremmerhuset AS - ting og sånt
 • X
  Kremmerhuset AS - ting og sånt
  Kremmerhuset AS - ting og sånt
  Markensgate 37
  4612 Kristiansand
  Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Det bugner av ting som gjør deg glad, ting som inspirerer og kanskje overrasker. Vi ønsker å gjøre ditt hjem vakkert, og det uten at du må spise havregrøt resten av måneden. Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke. Våre herlige innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne fine varer.
 • Kristiansand Parkeringsselskap
 • X
  Kristiansand Parkeringsselskap
  Kristiansand Parkeringsselskap
  Parkering
  Festningsgata 40, 4614 Kristiansand
  Serviceboks 417, 4604 Kristiansand
  Tlf: 38 12 97 00
  http://www.kripark.no/
  Kristiansand parkeringsselskap ble opprettet i 1973 og var i en årrekke en kommunal bedrift. I 2002 ble virksomheten omorganisert til et kommunalt foretak. Ut i fra formålet vil parkeringsselskapet arbeide for: a) At fremkommeligheten for alle trafikantgrupper fungerer, b) God tilgjengelighet til parkeringsplasser c) At trafikksikkerhet og miljø ivaretas, d) Gode livsvilkår for næringslivet.
 • Kvadraturen i Kristiansand AS
 • X
  Kvadraturen i Kristiansand AS
  Kvadraturen i Kristiansand AS
  Kvadraturen, Gavekort, Kvadraturens gavekort, Markedsføring, Internett, Nettbutikk, Elektronisk gavekort, Shopping, Kristiansand, Sentrum
  Rådhusgaten 6, 4610 Kristiansand
  PB 141, 4662 Kristiansand
  Tlf: 38024411

  Kvadraturen i Kristiansand AS (Kvadraturforeningen) er handelsstandsforeningen i Kristiansand. Vi har nærmere 400 medlemmer og representerer over 90 % av butikkdriverne innenfor Kvadraturen, samt de fleste cafeer, restauranter og hoteller mot media, investorer, poltikere og andre interessegrupper. Kvadraturforeningen markedsfører sentrum mot forbruker og er ansvarlig for Kvadraturens gavekort.

L-R
 • La Scarpa
 • X
  La Scarpa
  La Scarpa
  Sko, Dameklær, Mote, Klær
  Dronningens gate 20
  4610 Kristiansand
  Tlf: 380 25 385
  Hos La Scarpa finner du klær og sko som vi er alene om i byen. Hos oss får du som kunde personlig service. Vi kler deg opp fra tå til topp. vi fører merker som Via Vai, Billi Bi, Camper, Manas, K+S, Liza Tucci, Høgel, Ed Hardy, Bruno Premi, Epilogue, Nicowa, Rene Derhy Velkommen!
 • Lauvland Øyeoptikk
 • X
  Lauvland Øyeoptikk
  Optikk, Briller
  Henrik Wergelands gate 10
  4612 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Lekia
 • X
  Lekia
  Lekia
  Lillemarkens (inngang Markensgate)
  4611 Kristiansand
  Tlf: 957 10 125
  http://www.lekia.no/
  Hos oss i Lekia finner du et spennende utvalg leketøy til alle barn. Vi har et stort utvalg kjente merkevarer i tillegg til alle våre spennende eksklusive Lekia-varer. Velkommen til din nærmeste Lekiabutikk.
 • Lillemarkens
 • X
  Lillemarkens
  Lillemarkens
  Kjøpesenter
  Markens gate 25 B, 4611 Kristiansand
  Pb. 684, 4666 Kristiansand
  Lillemarkens kjøpesenter. Vi ligger midt i Kvadraturen i Kristiansand, i det mest attraktive området av Kristiansands gågate, Markensgaten, og byr på 30 butikker i en god miks av nisjebutikker og tyngre kjeder. Her handler du i en hyggelig atmosfære i all slags vær og slapper av med en smakfull lunch eller tar en varmrett med deg hjem. Eget parkeringshus.
 • Lindex A/S
 • X
  Lindex A/S
  Triumph,Swegmark,Abecita,FIX,Tretorn,Økologisk,Bamse,amme-bh,ull undertøy,
  Henrik Wergelands gt. 16-20
  4612 Kristiansand
  Lindex tilbyr en inspirerende og prisgunstig mote. Vi har et bredt og variert utvalg av undertøy til dame. Barneklær med god passform, som lar barn være barn. Lindex har produkter i alle avdelinger som er framstilt av økologisk bomull.
 • Linjer Hudpleie
 • X
  Linjer Hudpleie
  Linjer Hudpleie
  Tordenskjoldsgt. 17
  4616 Kristiansand
  LINJER Hudpleie tilbyr ulike behandlinger innen ulike områder: medisinsk injeksjon fillers PRP (Platelet Rich Plasma) / Vampire treatment Medisinsk hudpleie Microneedling Plasmalift Medical Plasmapen 2 Sklerosering Volum extensions Klassisk extensions Negl design Farging av vipper og bryn Microblading Permanent make up
 • Løplabbet
 • X
  Løplabbet
  Løplabbet
  joggesko,løpesko,piggsko,aerobicsko,gåsko,barnesko,treningstøy,nike,pulsklokker,sportsbh
  Markensgate 17 (inngang Tollbodgaten)
  Postboks 656, 4610 Kristiansand
  Tlf: 38071810
  Løplabbet er landest eneste spesialistkjede for løpere. Den høyeste kompetansen, det beste og mest komplette utvalget og ikke minst-testen på speilkasse og tredemølle-er tre elementer som må fungere sammen. Vi fører også gåsko-barnesko og treningssko for innebruk,og funksjonellt treningstøy. Våren 2014 flyttet vi noen meter, og åpnet enda større butikk i Kvadraturen. Daglig leder Jack Bjørnsen ønsker velkommen til en butikk med god fagkompentanse og stappfull av sesongens nyheter. I tillegg har man investert i en ny tredemølle.
 • Majas Drop in
 • X
  Majas Drop in
  Majas Drop in
  Redken,styling,drop in, klipp, hårklipp,herreklipp,barneklipp,dameklipp,farge,moteklipp
  Markensgate
  4610 Kristiansand
  Tlf: 38023403
  Er du impulsiv? Vil du klippe,farge eller stripe håret ditt akkurat nå? eller kanskje det er på tide med krøller igjen? Majas drop in baserer seg kun på drop in-kunder. Dette betyr at du kan være impulsiv og besøke oss akkurat når det passer deg!Er det vanskelig å forutsi pga jobben? Vi kommer gjerne med forslag til hva som passer best til akkurat deg. Alle er velkommen til Majas Drop in
 • Match
 • X
  Match
  Match
  Herreklær, Dameklær, Mote, Klær, Jean Paul, Henrik Choice, Redford, State of art, Vavitte, Donna
  Skippergata 13
  4611 Kristiansand
  ”Vi vet hva som skal til for at du skal se bra ut”. Dette er Match løfte til våre kunder. Med fokus på kombinasjoner og antrekk til livets mange ulike situasjoner, skal kvinner og menn i 20 til 50 årene alltid kunne finne gode løsninger, og føle seg komfortable med de valg og den veiledning de får hos oss.
 • MC senteret
 • X
  MC senteret
  MC
  Dronningens gate 59
  4610 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Meglerhuset Sædberg
 • X
  Meglerhuset Sædberg
  Meglerhuset Sædberg
  Eiendom
  Markens gate 4 B, 4610 Kristiansand
  Pb. 238, 4663 Kristiansand
  Meglerhuset Sædberg ble grunnlagt av eiendomsmegler Gustav J. Sædberg i 1960 og hadde som formål å drive eiendomsmegling, regnskap- og revisjonskontor, samt forsikringsagentur.I 1998 skjedde det et generasjonsskifte i firmaet da grunnlegger Gustav J. Sædberg trakk seg tilbake. Hans fire barn overtok som eiere og disse driver fremdeles firmaet videre. Firmaet har vært sterkt engasjert i noen av leilighetsprosjektene som man har hatt i Kristiansand de siste år – herunder Kjøita Park, Tordenskjolds Hus, Kuholmsveien Terrasse og Promenadebygget Kjøita.Meglerhuset Sædberg er også medeier i firmaet Næringsmegleren Sædberg og Hodne som tilbyr høy kompetanse for salg eller utleie av næringseiendommer.Våre 7 verdiene er: Grundighet - Kompetanse - Lokalkunnskap - Erfaring - Høflighet - Tillit - EntusiasmeTa kontakt, og vi hjelper deg med riktig løsning!
 • Mellomstor/Manamana leker-barnerom-klær
 • X
  Mellomstor/Manamana leker-barnerom-klær
  Mellomstor/Manamana leker-barnerom-klær
  Henrik Wergelandsgt. 11a
  4611 Kristiansand
  Mellomstor/Manaman selger leker, barneinteriør, festartikler, hobby og en haug av annet gøy!Fører merker som Gullkorn Design, Prikken over ién, Djeco, Liewood, Trybike, Blafre, Petit Monkey, A Little Lovely Company, Mini Rodini, WAWA Cph og mye mer. Dette er butikken for deg som ønsker det lille ekstra, morsomme og fine kvalitetsleker og utstyr som du ikke finner alle andre steder.
 • Meny Torvet
 • X
  Meny Torvet
  Meny Torvet
  Torvkvartalet - Markensgate 16
  4611 Kristiansand
  Byens flotteste kolonialforretning ligger i Torvkvartalet og kan skilte med Kvadraturens største dagligvareutvalg samt 25 meter med ferskvaredisker. Profesjonelle kokker og slaktere hjelper deg gjerne med å finne svaret på verdens vanskeligste spørsmål; hva skal vi ha til middag i dag? Vil du lage mat fra bunnen av, så får du tips om retter, tilbehør og tilberedning.Vil du ha noe lettvint, finnes det en egen Take Away-avdeling og disk med Heat and Eat. Og er du i det ekstra sunne hjørnet, kan du kjøpe dagsferske salater eller mikse din egen variant i salatbaren.Sørlandets råeste ferskvarebutikk finner du midt i Kvadraturen, i underetasjen i det nye Torvkvartalet midt i Markens. Parkerer du i Torvparkeringen, så kan du gå direkte fra parkeringshuset og inn i vår store MENY butikk!
 • Mester Grønn
 • X
  Mester Grønn
  Mester Grønn
  Slottet, Tordenskjoldsgate 9
  4612 Kristiansand
  Velkommen til Mester Grønn! Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med nærmere 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Velkommen til Mester Grønn i Slottet, øvert i Markens. www.mestergronn.no
 • Mestergull Hodne AS
 • X
  Mestergull Hodne AS
  Mestergull Hodne AS
  Gull, diamant, sølv, forlovelsesringer, gravering, ring, smykke, Mestergull, Georg Jensen, smykkeskrin
  Markensgaten 27, 4611 Kristiansand
  Postboks 192, 4662 Kristiansand
  Byens ledende gullsmed, etablert i 1887. Drives i dag av 4. og 5. generasjon gullsmedmestere. Vi har eget verksted, tilbyr gravering og utøver takstarbeid. Butikken ligger midt i Markens ved inngangen til Lillemarkens.Fører merker som Georg Jensen, Huldresølv, Calvin Klein, Hillestad, Susanne Friis Bjørner, Lily and Rose og Drakenberg Sjölin. Stort utvalg av diamantsmykker, gifteringer, bunadssølv og dåpsartikler.Velkommen til en hyggelig handel!
 • Miabell Hudpleiesalong
 • X
  Miabell Hudpleiesalong
  Miabell Hudpleiesalong
  Velvære, Negler, Hud, Parfymeri
  Torvkvartalet - Markensgate 16
  4611 Kristiansand
  I andre etasje i Torvkvartalet finner du Miabell hudpleie. Trenger du pleie av ansikt, kropp, negler og bryn – eller litt hjelp til ei gjenstridig sinnarynke – står de erfarne hudpleierne på Miabell alltid parat til å hjelpe. Merker de fører inkluderer Elixir, bareMinerals og Elisabeth Arden Pro.
 • Miabell Undertøysalong AS
 • X
  Miabell Undertøysalong AS
  Undertøy,badetøy, Damella, Primadonna, Patricia, Fantasi, Triumph, Freya.,
  Lillemarkens
  Lillemarkens
  Vi er en spesialbutikk som fører undertøy og badetøy i alle størrelser. Spesielt godt utvalg i store størrelser. Vi satser på god personlig service.
 • Milla Interiør
 • X
  Milla Interiør
  Milla Interiør
  interiør, klær
  Dronningensgate 22
  4612 Kristiansand

  Milla Interiør er en unik butikk med det siste innen interiør og klær.

  På Milla finner du mye kule merker som Tolix, TineK Home, Day Home, Bleu Nature, Louise Roe, By Nord, Lisbeth Dahl, East of India, Himla osv.

  I tillegg finner du en liten Dayshop, med mye fine klær fra DAY Birger et Mikkelsen.

 • MinElsykkel
 • X
  MinElsykkel
  MinElsykkel
  Dronningensgt. 38
  Grim Torg 3 merk Kristiansand Sykkelsenter
  MinElsykkel ligger i Dronningensgate i Kristiansand sentrum. Vi er stor forhandler av det siste og beste innen elsykler. Vi forhandler følgende merker: Haibike - utviklet av tyske ingeniører, Haibike regnes som verdensledende innen hi-end elsykler Winora - spesialister på brukssykler til hele familien Sinus - komfort, kvalitet og design Verksted minelsykkel vil tilby all service og reperasjoner gjennom Kristiansand Sykkelsenter, som har et moderne og velutstyrt verksted. Kristiansand Sykkelsenter har over 25års bransjerfaring. Vårt sykkelverksted reparerer alle typer sykler og er sertifisert for Bosch, Yamaha, Shimano, Bafang og Promotek.
 • NAV Kristiansand
 • X
  NAV Kristiansand
  NAV Kristiansand
  Gyldenløvesgate 23
  PB 502 Lundsiden, 4605 Kristiansand
  Tlf: 55553333
  www.nav.no
  NAV Vest-Agder har egne markedsrådgivere som bistår din bedrift med å finne kompetansen dere har behov for. Vi kjenner til lokale forhold og kan gi individuelt tilpassede tjenester, alle kostnadsfrie. NAV kan bistå deg med å rekruttere kandidater lokalt, regionalt og nasjonalt til ulike bransjer, avklarer aktuelle kandidater, kan inngå samarbeidsavtale med din virksomhet/bedrift, kan bistå med å rekruttere arbeidskraft fra Europa, når det ikke er kvalifisert arbeidskraft i Norge. Vi arrangerer jevnlig jobbmesser og kan tilrettelegge spesielt for din bedrift hvis du har større rekrutteringsbehov.Er du arbeidssøkende, så finner du all informasjon på våre nettsider: Nav.no
 • Newbie
 • X
  Newbie
  Butikken for de alle minste består av myke, nydelige klesplagg i bærekraftige materialer som er snille både mot barnas sensitive hud og mot miljøet. Bomullsplaggene består av 100% økologisk bomull, og størrelsene går fra 44-128.
 • Nille
 • X
  Nille
  Nille
  Interiør, Gaver
  Markensgate
  4611 Kristiansand
  Tlf: 974 68 290
  www.nille.no

  Gode kjøp til hyggelige anledninger. Velkommen inn til oss.

  Følg oss på våres blogg http://blogg.nille.no/ Facebook på http://www.facebook.com/nillenorge

 • Nille Sandens
 • X
  Nille Sandens
  Nille Sandens
  Tollbodgaten 14 / Markensgate
  4611 Kristiansand
  Tlf: 902 82 422
  www.nille.no
  Nille er en ledende norsk lavpriskjede, som tilbyr gode kjøp til hyggelige anledninger. Butikkonseptet har fokus på utvalgte produktkategorier og sesongvarer. Nille følger året - er det farsdag, morsdag, karneval, valentine, midtsommer, skolestart eller Halloween, har Nille det som trengs for å skape den rette stemningen. Høysesonger er advent, jul og påske.
 • no.1 gave&interiør
 • X
  no.1 gave&interiør
  no.1 gave&interiør
  Skippergata 37
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 023 110
  Nisjebutikk innenfor:InteriørprodukterSmåmøblerLamperTekstiler/pleddLys og servietter Baderomsartikler/håndklærKjøkkenartiklerServiserPosters fra Pictureit og Tove FrankVi har et unikt sortiment med hyppig utskifting slik at du alltid vil oppleve butikken som ny og spennende! Vi er alene om mange brands i Kristiansand som for eksempel:- Willow Tree- Pip Studio serviset- Coming Home- Hübsch- Bahne- PR home (lamper)- Zack (kjøkken)- Enjoy design (kjøkken)Vi er levende opptatt av å gi deg den beste kundeopplevelsen og servicen du fortjener!Vår visjon er at vi skal inspirere, glede og at du forlater oss med en lykkefølelse, enten med eller uten pose!Velkommen!
 • Nomi Trend
 • X
  Nomi Trend
  Nomi Trend
  Kirkegata 7b
  4610 Kristiansand

  Nomi Trend er en selvstendig nisjebutikk som fører klær og mote for trendbevisste damer og jenter. Inngang i Dronningensgate 24 (selv om adressen er Kirkegaten) Vi fører følgende merker:2nd Day - American Vintage - ASFVLT Sneakers - ATP Atelier - BRGN - byTiMo - Caprice - Ciesse Piumini- Enamel Copenhagen - Gestuz -JimRickey - LeSpecs - Lois - Maud - Miss Mathiesen - Neo Noir - OlajensOne&Other - WOUFBesøk også vår nettbutikk.

 • NORD Gifts
 • X
  NORD Gifts/NORD Destination Management Company
  NORD Gifts/NORD Destination Management Company
  Markensgate 6
  Postboks 148
  Tlf: 47710074
  E-post:
  www.nord-dmc.com

  Klær, souvenirer m.m.

  Guideformidling og reisebyrå sentralt beliggende i Markens. 

   

 • Nordea
 • X
  Nordea
  Nordea
  Bank, Finans
  Markens gate 16, 4611 Kristiansand
  Pb. 202, 4662 Kristiansand
  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
 • Norli
 • X
  Norli
  Norli
  Markensgate 34
  4611 Kristiansand
  Tlf: 48899210

  Norli er Norges største bokhandelkjede med ca 180 butikker i hele landet. Vi brenner for den gode litteraturen og elsker å gi deg våre beste anbefalinger.

  Hos Norli finner du det som er aktuelt nå i alle bokkategorier; de beste romanene, den mest spennende krimen, de mest engasjerende dokumentarene og ikke minst ALT barna trenger for å bli glade i å lese. I tillegg har vi alltid gode tilbud som gjør det verdt å ta turen innom. Har vi ikke boka du trenger inne finner vi gjerne andre alternativer, eller bestiller inn for deg.

  Vi har også en god brettspillavdeling der du finner de hotteste spillene til de beste prisene.

  Papirvareavdelingen vår er vi stolte av, og som eneste forhandler i Norge fører vi varer fra Paperchase. Alt du trenger av papirvarer som skrivebøker, penner, kort, innpakning osv… du finner de mest spennende varene hos oss.

  De fleste av varene vi fører kan du også finne på www.norli.no og reservere hos oss med Klikk&hent. Da kan du plukke de opp når det passer deg og slippe bomtur.

  Velkommen til en hyggelig handel!

 • Normal
 • X
  Normal
  Normal
  Markensgate 30
  4610 Kristiansand
  Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser - og fremdeles tjene litt på dem.Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i europa. Vi kjøper varene der de er billigst og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene.
 • Næringsmegleren Sædberg & Hodne
 • X
  Næringsmegleren Sædberg & Hodne
  Næringsmegleren Sædberg & Hodne
  Eiendom
  Tollbodgata 8, 4611 Kristiansand
  Pb. 629, 4665 Kristiansand
  Næringsmegleren Sædberg & Hodne AS ble etablert i 2001 og består av åtte fremoverlente og høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi er Sørlandets eneste eiendomsmegler som utelukkende fokuserer på nærings-eiendommer. Kontoret ligger i Kristiansand, men vårt geografiske nedslagsfelt er hele Agder. Næringsmeglerens visjon er å inspirere og bidra til verdiskapning på Sørlandet. Det oppnår vi blant annet ved å være et naturlig møtested for virksomheter som skal kjøpe, selge, leie eller leie ut næringseiendom. Spør oss om næringseiendom på Sørlandet – vår kompetanse, erfaring og brede kontaktnett er din garanti for en grundig, ryddig og lønnsom eiendomshandel. Næringsmegleren er riktig adresse for gode forretninger.
 • Odderøya Museumshavn
 • X
  Odderøya Museumshavn
  Odderøya Museumshavn
  museum, Kristiansand, Kvadraturen, opplevelse, ting å gjøre i Kristiansand
  Nodeviga 38
  Odderøyveien 21
  Odderøya museumshavn ligger i Nodeviga bare et steinkast fra Markens. Museet har fokus på maritime aktiviteter, og spesielt plastbåtens historie og småbåtlivet etter 2.verdenskrig. Museet har en mengde aktiviter tilrettelagt for barn. Om sommeren kan barna låne robåt, bruke vannkikkert, lage krabbesnører og barkebåter og spille på verdens eneste "dobbofon". Kafe med salg av vafler, kaffe og kioskvarer. Bak Aktivitetshuset er det egen lekeplass som kan benyttes hele året.
 • Olivias Hus
 • X
  Olivias Hus
  Olivias Hus
  Markensgate 9
  4611 Kristiansand
  Tlf: 474 64 000
  www.oliviashus.no
  Olivias Hus er en livsstilsbutikk etablert i 2004. Vi fører ledende merkevarer blandet med unik vintage innen interiør, møbler, klær, sko, kaffe & te. Olivias Hus er en kilde til inspirasjon og fornyelse av deg og din bolig, hos oss kan vi tilby våre kunder en avslappende handleopplevelse og god service. Vi forhandler merker som: GUBI - Bestlite - HAY - Muubs - Juul - Hubsh - Ferm Living - Anne Black - Seletti - Serax - Wesco - Bodum - Selected - Broste - Brandts Indoor - Snowdrops - Humanoid - IRO - Ganni - Gestuz - MiH - Closed - Wildfox - Just Female - A Pair - Catarina Martins - Munderingskompagniet - Gardenia - Gidigio - Cala & Jade - Campomaggi - Melograno ++
 • Oliviers & Co Kristiansand
 • X
  Oliviers & Co Kristiansand
  Oliviers & Co Kristiansand
  Oliviers & Co (O&CO) er spesialister på olivenolje og kulinariske spesialiteter fra Middelhavslandene.Følg oss gjerne på FB for å få med deg nyheter arrangement og annet som skjer hos oss gjennom året. Velkommen til vår koselige butikk i Skippergata 30.
 • ONLY
 • X
  ONLY
  ONLY
  only,pieces,jeans,leggings,tights,topper,jakker,cardigan,genser,skjorte
  Markensgate 37
  4611 Kristiansand
  " Only er en koselig butikk i Markensgate. Her finner du kule klær og tilbehør,både til unge og voksne damer. Vår filosofi er: ""ONLY wants to create a denim revolution, spreading the true jeans-attitude to everybody. Our aim is to transform the everyday life from grey and monotonous to fun, colourful and creatively eventful"""
 • Pageboy
 • X
  Pageboy
  Pageboy
  Dronningensgate 79
  Dronningensgate 79, 4608 Kristiansand
  Pageboy frisørsalong ligger i Dronningengate i Kristiansand sentrum. På Pageboy får du de fleste behandlinger, fra klipp, farge og striper til styling og brudeoppsetting. Ta kontakt for å bestille time idag. Studenter får 15% rabatt på alle behandlinger mandag-fredag før kl 15 ved fremvisning av gyldig studentbevis.
 • Parko A/S
 • X
  Parko A/S
  Parko A/S
  Parkering, parkeringshus, bensinstasjon , døgnåpent, tilhenger, tilhengerutleie, dekk , bilvask, polering , service
  Vestre strandgate 13
  4610 Kristiansand
  Tlf: 38 04 99 00
  www.parko.no
  Døgnåpen bensinstasjon med matservering hele døgnet.Video overvåket parkeringshus,vaskehall med selvvask og vaskemaskin. Verksted åpent 08:00 - 16:00. Vi tilbyr: Dekkservice, bilpleie,oljeskift,bilbatterier og annet.
 • PIP Stormote
 • X
  PIP Stormote
  PIP Stormote
  Mote, Klær, Stormote
  Henriks Wergelandsgate 4
  4612 Kristiansand
  Våre nisjebutikker selger moteklær til deg med former og som ønsker å følge med på moten. Vi har merker som plukker opp det siste i farger og styles,- med riktig passform som framhever det beste ved din fasong. God hjelp, stort utvalg gjør at det skal være kjekt å handle hos oss! Fra str. 42 til 56.
 • Princess
 • X
  Princess
  Princess
  Interiør, Gaver
  Sandens Kjøpesenter
  4612 Kristiansand

  Princess ligger i 2.etg. på Sandens kjøpesenter midt i Markens. 

   

 • Rasmus Tallaksen
 • X
  Til Henne - Rasmus Tallaksen
  Til Henne - Rasmus Tallaksen
  Lillemarkens, Markensgt. 25B
  Postboks 279, 4663 Kristiansand
  "Til Henne Rasmus Tallaksen" har lang historie i Kristiansand. Rasmus Tallaksen ble etablert i 1908, og drives fremdeles av samme familie, nå fjerde generasjon. I januar 2019 flyttet vi inn i nye butikklokaler Lillemarkens. Vi har landsdelens største utvalg i undertøy, badetøy og strømper. Vi fører blant annet følgende merker: Soya Concept Gerry Weber Carla F Fiore Part Two Masai Chantelle Triumph Calida Wolford Marlies Dekkers Oroblu
 • Regntøyspesialisten
 • X
  Regntøyspesialisten
  Regntøyspesialisten
  Turklær, Regntøy, Klær
  Markensgaten 25, 4611 Kristiansand
  4611 Kristiansand

  Midt i hjertet av Markens Gate ved inngangen til Lillemarkens finner du Regntøyspesialisten.

  I over 100 år har denne nisjebutikken kledd opp sørlendinger til både tur og hverdag i solskinn og regnværsdager.

  Hos Regntøyspesialisten finner du merker som blant annet Devold, Helly Hansen, Fjällräven, Norrøna, Bergans, Didriksons, Tretorn og Blæst – og enda flere!

  Kom innom oss for en hyggelig handel med en unik atmosfære og kompetente ansatte, som er klare til å hjelpe deg med det meste!

 • Reiersen VVS
 • X
  Reiersen VVS
  Reiersen VVS
  VVS, Interiør
  Kirkegata 28
  4612 Kristiansand
  Velkommen til vår flotte butikk i Kirkegata 28! Vi har vært byens rørlegger i over 30 år og hos oss får du god og faglig hjelp. Går du med planer om å pusse opp badet, vil du finne inspirasjon og gode ideer i våre utstillinger av møbler, dusjløsninger, klosetter, servantkraner, kjøkkenkraner og masse baderoms tilbehør. Husk at våre rørleggere kan montere alt vi selger! Vi er moderniseringsspesialisten og kan tegne drømmebadet ditt og styre hele prosjektet – alt til fast pris og avtalt tid!
 • Reinhartsen as
 • X
  Reinhartsen as
  fisk, sjømat,delikatesser,vilt,spesialiteter,catering,kjøtt,mat,skalldyr
  Gravane 8
  4610 KRISTIANSAND
  Våre Åpningstider er mandag til fredag kl 0700 - 1700, lørdag kl 0700 - 1600.(Torvet 0900 - 1700/1500)Stort utvalg innen sjømat,vilt og spesialprodukter,samt catering og ferdigretter.Flere produkter kåret som Norges Beste. Eget Røykeri,fiskematproduksjon og andre delikatesser.Vi har 2 utsalg et på Fiskebrygga og et på Torvet. Vi har alltid smaksprøver.Helt benfrie fileter. Spør om råd.Velkommen.
 • Reisemagasinet A/S
 • X
  Reisemagasinet A/S
  Reisemagasinet A/S
  Koffertspesialisten,Samsonite,Bjørn Borg,Veskespesialisten,Converse,Guess,
  Tordenskjoldsgt. 17
  4612 Kristiansand S
  Meget stort vare utvalg. Høy fagkompetanse. Fører ledende merker som Samsonite, Bjørn Borg, Guess, Converse mm. Butikken ligger i 1.etasje i kjøpesenteret Slottet, Tordenskjoldsgt. 17, med gode parkeringsfasiliteter.
 • Renates Dag Spa AS
 • X
  Renates Dag Spa AS
  Renates Dag Spa AS
  Spa, massasje, fotpleie,hudpleie,long time liner,Dermalogica, Babor, Carita, Glo minerals,botox,restylane.
  Markensgt.2
  4610 Kristiansand
  Tlf: 38 02 50 90
  E-post:
  http://www.renatesdagspa.no

  Renates Dag Spa har siden 1988 levert et stort utvalg av behandlinger og produkter. 

  Vi har over 20 dyktige hud-, fot-, kropp- og massasjeterapeuter. Vi tilstreber å til enhver tid være oppdatert på det nyeste og beste innen hudpleie og spa. 

  Renates Dag Spa har beliggenhet sentralt nederst i Markens. Vi har også en drop-in salong i andre etasje på Sandens Kjøpesenter.

  Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en annerledes opplevelse.

  Ferie for kropp og sjel det finner du hos oss :). 

 • Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
 • X
  Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
  Renates Hud og Makeup, avd.Sandens
  Tollbodgaten 14 / Markensgate
  4611 Kristiansand
  Tlf: 380 25 090
  Vi ønsker deg velkommen til vårt siste tilskudd - Renates Hud & Make up.Vi har samme fokus som alltid: FORNØYDE KUNDER.Dette er et ungt, kreativt og aktivt sted, hvor vi skal gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Kom og besøk oss i 2 etg på Sandens.
 • Retro
 • X
  Retro
  Retro
  Mote, Klær, Herreklær, Dameklær
  Torvkvartalet - Markensgate 16
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 10 86 25
  www.retro.no/
  Motebutikken Retro har avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Kristiansand. På Retro finner du klær, sko, vesker og tilbehør til både herre og dame. Merker inkluderer blant annet Acne Studios, Holsweiler, Dagmar, Filippa K, Tiger of Sweden.
 • Rett fra Rio
 • X
  Rett fra Rio
  Rett fra Rio
  Skippergata 36

  Vi er en flott salong som ligger midt i eksklusive Skippergata i Kristiansand. Her tilbyr vi voksbehandlinger for kvinner og menn, vipper og bryn, vippeløft, hudpleie, tannbleiking, fotpleie og massasje. Alt på ett og samme sted. Velkommen til oss!

 • Rituals
 • X
  Rituals
  Rituals
  Tollbodgaten 14 / Markensgate
  4611 Kristiansand
  Med den unike kombinasjonen av hudpleie, kroppsprodukter og hjemmeprodukter blander Rituals moderne teknologi med gamle tradisjoner ritualer fra fjerne Østen. Rituals lifestyle konsept sikrer deg deilige, milde produktene med naturlige dufter. Ta turen til Rituals og få skreddersydd dine ritualer. "Glede kan finnes i de minste ting. Det er vår lidenskap å forvandle dine daglige rutiner til mer meningsfylte ritualer."
 • Rolfs Elektro
 • X
  Rolfs Elektro
  Rolfs Elektro
  Hvitevarer - TV og lyd - Kjøkkenutstyr - Varmeprodukt - Rengjøring - Klesbehandling - Styling/velvære
  Øvre fergested 8
  4614 Kristiansand S
  Hos Rolfs Elektro får du GOD KUNNSKAP + PERSONLIG SERVICE + GODE PRISER + GRATIS LEVERING + GOD OPPFØLGING! Åpent man - fre kl 09 - 17 (lørdag til kl 15)
 • Ruben Frisør
 • X
  Ruben Frisør
  Ruben Frisør
  Skippergata 30
  Tlf: 95044495

  Velkommen til ny og innbydende salong i flotte Skippergata 30!

  Time bestiller du enkelt på telefon 95044495

S-Å
 • Sacha Beauty - salong og butikk
 • X
  Sacha Beauty - salong og butikk
  Sacha Beauty - salong og butikk
  Henrik Wergleandsgt. 4
  Henrik Wergelandsgt. 4
  Sacha Beauty ligger sentralt i Henrik Wergelandsgate like ved der bussene stopper. Sacha ble etablert i 2008 midt i hjertet av Kristiansand. Dette er en hudpleisalong og butikk med varer og produkter fra en rekke spennende leverandører. Salongen har stort fokus på anti age og har ulike behandlinger som hud og fotpleie ,negledesign, massasje, make up tattoo, microblading, botox og restylane. Sacha fører kvalitetsmerker fra danske og norske designere som: Blusbar, Steeam be Inspired, ByBasic m.m.Forhandler av Babor. Sertifiserte behandlere for Restylane, microblading m.m.
 • SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK
 • X
  SaitS Helse og Velvære/LASERKLINIKK
  føflekk, laser, kjemisk peeling, hudpleie, esthederm, laserklinikk, hypnose,
  Skippergate 3 , 4 etg
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38072044
  www.saits.no
  Ansvarlig lege dr. Pedro Sait Vi tilbyr flere typer av behandlinger, bredt utvalg innen kosmetikk, medisinsk behandling og hudpleie. Se vår hjemmeside. Har lasere til hårfjerning, sprengte blodkar , peelinger, sjokkbølge for senebetennelser, kjemiske peelinger , hypnoseterapi, med mer.
 • Sandens
 • X
  Sandens
  Sandens
  Kjøpesenter, shopping, café, parkering, gavekort, klesbutikker, optiker, gullsmed, apotek,
  Markensgate 10
  Postboks 173, 4610 Kristiansand
  Tlf: 90 55 39 36
  www.sandens.no
  Sandens er motehuset i Markens. Vi ligger lett tilgjengelig midt i Kristiansand sentrum, med inngang fra Markensgate 10 og Kirkegata 13. Med sine 35 butikker, fordelt på 3 etasjer, er Sandens det største kjøpesenteret i Kvadraturen. I tillegg til mange flotte butikker innen mote og klær, så har vi minibank, apotek, gullsmed, optiker, leketøysbutikk, sportsbutikk og Clas Ohlsson, samt spisesteder. På Sandens får du den beste shoppingopplevelsen og byen på kjøpet!
 • Sans & Smak
 • X
  Sans & Smak
  Sans & Smak
  spennende butikk, gode lukter og masse gode smaker. Godt at sans & smak finns, for det er vel økologisk som gjelder nå?
  Markensgt. 25 B, Lillemarkens
  4611 Kristiansand
  sans & smak er en økologisk daglig-varebutikk. Her finner du alt av mat, i økologisk kvalitet og smak. Butikken har også et godt utvalg i økologisk hud- & hårpleieprodukter, samt miljø- & hudvennlige vaske- og rengjøringsprodukter, godt for deg & miljøet. Sagt av kunder
 • Scandic Kristiansand Bystranda
 • X
  Scandic Kristiansand Bystranda
  Scandic Kristiansand Bystranda
  Østre Strandgate 74
  4608 Kristiansand
  Scandic Kristiansand Bystranda ligger midt på idylliske "Bystranda” i Kristiansand. Fra stranden er det kun noen minutters gange til byens hovedgate. Fra hotellet vil man ha en fantastisk utsikt over den norske skjærgården, både fra hotellets rom og restaurant.Scandic Kristiansand Bystranda er et hotell som har noe for alle. Hotellet ligger vegg-i-vegg med Aquarama, som blant annet har et badeland, treningssenter og spa. Scandic Kristiansand Bystranda har 229 rom, 814 senger og en konferanseavdeling for opptil 300 personer.
 • Securitas
 • X
  Securitas
  Vaktselskap
  Vigeveien 46
  4633 Kristiansand
  Tlf: 38 00 22 00
  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
 • Selected Femme/Homme Kristiansand
 • X
  Selected Femme/Homme Kristiansand
  Selected Femme/Homme Kristiansand
  Markensgt. 30
  Markensgt. 30
  Selected Femme/Homme i Markens har herre og dameklær i klassisk snitt. De blander klassiske stiler med de nyeste trendene, og er enkle, men dristigeSelected Homme er kjent for god design og passform for herre. Selected Femme en skandinavisk eleganse og en sofistikert, men feminin stil. Selected kjeden er representert i 25 land rundt i verden, og åpnet sin butikk midt i Markens i september 2018.
 • Shalam
 • X
  Shalam
  Shalam
  Dronningensgt 16 og 70
  Tlf: 38122900
  www.shalam.no
  Byens desidert største 2.hand butikk!Shalam har butikk/utsalg både i Dronningsgt. 16 og 70. Et skattekammer med 2.hand klær, sko, møbler, interiør m.m. Velkommen til en god handel!
 • Skotique
 • X
  Skotique
  Skotique
  Sko, Mote
  Skippergata 20
  4611 Kristiansand
  Nisjebutikken Skotique ligger i den hyggelige handlegaten Skippergata i Kvadraturen i Kristiansand. Skotique en butikk som først og fremst er spesialisert på sko, men fører også klær og tilbehør for deg som er ute etter kvalitet og det "lille ekstra" som man ikke finner alle andre steder. Skotique fører følgende merker: UNISA - LAURA BELLARIVA -ARCHE - A.S 98 - MJUS - GANT - BLUNDSTONE -POMMEDO`R - OPENCLOSEDSHOES - ALBERVILLE - BLACKSTONE -CARMELA - DEPECHE - KATARINA LORETTA - BÆLTEKOMPANIET
 • Slottet
 • X
  Slottet
  Slottet
  Tordenskjoldsgt.9
  4612 kristiansand
  Tlf: 93 24 37 02
  slottetshopping.no
  Slottet Shopping; Et spennende magasin øverst i byens handlegate bestående av 10 butikker, kombinert med nisje og kjedebutikker. Her finner du et godt utvalg av kjente merkevarer innen mote og interiør.Butikker: HØYER, Olivias Hus, Babycare, Hæla i taket, Mester Grønn, H&M, Torgrim Hansen bakeri, Auds Hudpleie, Reisemagasinet og Vita.Våre åpningstider: hverdager 9-19, lørdager 10-17.Tilknyttet P-hus, døgnåpent.
 • Småting
 • X
  Småting
  Småting
  Torvkvartalet - Markensgate 16
  4611 Kristiansand
  Tlf: 489 90 577
  www.ting.no

  Småting er et konsept med flotte barneprodukter som treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, småmøbler og trehjulssykler med mer.

 • Snadderkiosken Tangen AS
 • X
  Snadderkiosken Tangen AS
  Snadderkiosken Tangen AS
  Tangenburger, Milkshake, Pølser, Middagsretter, Pizza
  Tangen 1
  4610 Kristiansand
  Tlf: 38 02 90 29
  Snadderkiosken er byens eldste gatekjøkken, som raskt nærmer seg 60 år. Hele veien har vi jobbet for at våre kunder skal få rask og hyggelig betjening og produkter av høy kvalitet, i rene og trivelige omgivelser. Vi har en stor og variert meny, med alt fra kjøttkaker, fisk og lever i fløtesaus til pølser, pizza og hamburgere.Det som skiller oss mest fra andre gatekjøkken, er at vi ikke har frityr.
 • Soundgarden
 • X
  Soundgarden
  Soundgarden
  Skippergata 55
  4611 Kristiansand

  Soundgarden: Gromlyden, produktkunnskapen og servicen får du i Skippergata 55!

  Soundgarden er stolt vinner av Kundeserviceprisen 2020 innen Elektro! 

  Velkommen innom! 

 • Sparebanken Sør
 • X
  Sparebanken Sør
  Sparebanken Sør
  Bank, penger, verdier, kort, minibank, IK Start, fotball, sport, Markens
  Nedre Torv
  Postboks 577
  Tlf: 38123333
  Sørlandets største sparebank. Hovedsponsor til Sørlandets stolthet, IK Start. Hvis du mener at Når hjertet banker for Sørlandet er noe du mener er viktig, da er vi banken for deg. Vi tilbyr alle kjente banktjenester, forsikring av liv og helse, og selvfølgelig skadeforsikring. God betingelser og lett tilgjengelig for alle som ønsker er bank som er opptatt av dine verdier.
 • Stoffdronning
 • X
  Stoffdronning
  Stoffdronning
  Gyldeløvesgt. 19
  4611 Kristiansand
  Tlf: 919 08 560
  www.stoffdronning.no

  Stoff til klær, lappesøm og interiør, reparaturlapper, sytilbehør, Janome, Babylock & Brother symaskiner, overlock- og coverstitchmaskiner. Renseri-mottak/-utlevering. Symaskin-service/-reparatur av alle merker. Besøk oss i Kristiansand-sentrum eller på nett: www.stoffdronning.no

 • Strømmestiftelsen
 • X
  Strømmestiftelsen
  Foreninger
  Skippergata 5, 4611 Kristiansand
  Pb. 414, 4664 Kristiansand
  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
 • Sunkost Markens
 • X
  Sunkost Markens
  Helsekost
  Markensgate 31, 1 etg
  Markensgate 31, 4611 Kristiansand
  I Sunkost er vi opptatt av å ha kunden i fokus og vi gir deg gjerne råd om hvilke produkter som passer best for deg. Produktene våre strekker seg fra naturlige hudpleieprodukter til barn og voksne, til treningsprodukter til alle som vil holde seg i form og få maksimalt treningsutbytte, økologisk og naturlig mat og drikke,slankeprodukter og mange ulike kosttilskudd. Velkommen innom!
 • Svane Kjøkken Kristiansand
 • X
  Svane Kjøkken AS
  Svane Kjøkken AS
  Markensgate 9
  4610 Kristiansand

  Velkommen til Svane Kjøkkenet Kristiansand i Markensgate 9. Svane Kjøkken er  100% dansk design og danskproduserte kvalitetskjøkken. Opplev et univers av inspirasjon til kjøkken, bad og oppbevaring i alle prisklasser. Hos Svane Kjøkkenet Kristiansand møter du dyktige og kompetente kjøkkenkonsulenter med mange års erfaring i faget! Velkommen! 

 • Sykkelguttane
 • X
  Sykkelguttane
  Sykkelguttane
  Gyldenløves gate 10
  4611 Kristiansand
  Hva gjør sykkelguttane?-Salg av sykler og el-sykler -Service på alle typer sykler og sykkelmerker fra kun 299,- inkl lett vask-Hurtigservice på timen eller samme dag ,ta kontakt-Bestill henting og levering av din sykkel på 48041483-Sykkelhotell og DekkhotellNYHET! Du kan Levere sykkel til service Kl 05-09 hver dag, ta kontakt med oss for nærmere info!-Bestill Leveringsdag på nett.-Ved kjøp av sykkel hos oss får du LIVSTIDSSERVICE!
 • Synsam
 • X
  Synsam
  Synsam
  Lillemarkens (inngang Gyldenløvesgate)
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38871700
  www.synsam.no
  Hos Synsam i Gyldenløvesgate møter du hyggelige medarbeidere med høy kompetanse, som hjelper deg å finne den beste løsningen blant vårt kvalitetssortiment av briller, kontaktlinser og solbriller.
 • Sønnik klær for menn as
 • X
  Sønnik klær for menn as
  dresser,marlboro classics,utleie,state of art,giovani,meyer,fritidstøy,alberto bukser
  Kristian Iv`s gt 19
  Postboks97 4662 Kristiansand
  Tlf: 38090600
  butikk med klær for menn.Vår målgruppe er 30+. Vi har godt utvalg av dresser og fritidstøy.Våre merker:Meyer bukser,Marlboro classics,state of art,giovani,digel,cavaliere,signal(vår2010),alberto bukser+mye mer. Vi leier ut festantrekk til menn
 • Sørover
 • X
  Sørover
  Sørover
  Kirkegata 22
  Kirkegata 22, 4610 Kristiansand
  Frisk på reisen! Vaksiner, produkter og reisemedisinsk rådgivning. Vi kan faget vårt og hjelper deg så du holder deg frisk på reisen. Vi tilbyr også andre vaksiner mot for eksempel influensa, livmorhalskreft, Skogflåttencefalitt og hjernehinnebetennelse. Vi selger gode myggmidler, myggnett og andre reiserelaterte produkter. Velkommen til oss i Kirkegt 22!
 • T.Lynn
 • X
  T.Lynn
  T.Lynn
  Dronningensgate 12
  4610 Kristiansand
  Tlf: 941 28 625
  www.tlynn.no

  T.LYNNEksklusiv nisjebutikk i Kristiansand sentrum. T.Lynn er en motebutikk i Kristiansand sentrum. Varene på T. Lynn tas inn i små volum for å kunne tilby kundene eksklusivitet. Varesortimentet er i sin helhet er rettet mot en kjøpegruppe med sans for flotte kvaliteter, gode snitt, flott design, men også fornuftige priser! T. Lynn tilbyr det lille ekstra til den som er ute etter noe spesielt...

 • Tango Carmasi frisør
 • X
  Tango Carmasi frisør
  Frisør, Velvære
  Markens gate 2
  4610 Kristiansand
  Tlf: 38 02 44 21
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Taxi sør
 • X
  Taxi sør
  Taxi, Transport
  Kartheia 5
  4626 Kristiansand
  En av mange flotte tilbud i Kvadraturen.
 • Tea & Coffee shop
 • X
  Tea & Coffee shop
  Nisje, Te, Kaffe
  Markens gate 39
  4612 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Teknikmagasinet
 • X
  Teknikmagasinet
  Teknikmagasinet
  Tele, Mobil
  Sandens, Markens gate 10
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 02 33 80
  Teknikmagasinet har tusenvis av varer som vil gi deg en bedre og nyttigere hverdag. Ta turen innom oss for å se det store utvalget!
 • Telia, avd. Sandens
 • X
  Telia, avd. Sandens
  Telia, avd. Sandens
  Tollbodgaten 8 / Markensgate
  Tlf: 38 09 52 63
  www.telia.no
  Vi i Telia-butikken tilbyr deg mobiltelefoner, mobilabonnement og -tjenester, mobilt bredbånd og tilleggsutstyr. Vi selger abonnement og tjenester fra Telia. Av mobiltelefoner og -utstyr selger vi alle kjente merkenavn: Nokia, Sony, HTC, Doro, LG og Apple (iPhone).Hos Telia finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer. Ta en tur innom oss, og våre serviceinnstilte medarbeidere hjelper deg med et smil om munnen.
 • The Body shop
 • X
  The Body shop
  The Body shop
  Kosmetikk, Velvære
  Rådhusgata 7 /9
  4611 Kristiansand

  Fabelaktige, innovative og velduftende produkter som gjør akkurat det de sier de skal gjøre! Alle The Body Shops produkter er laget med kjærlighet til livet, respekt for naturen, lidenskap for mennesker og med en tro på at etiske skjønnhetsprodukter er den eneste retningen å gå.

 • The Man Cave Barber Lounge
 • X
  The Man Cave Barber Lounge
  The Man Cave Barber Lounge
  Markensgate 2
  Markensgate 2

  CALLING ALL HAIRY GUYS The Man Cave Barber Lounge i Kvadraturen er en gjennomført, stiling og råtøff salong med fokus på velvære og pleie av menns hår og skjegg! Dette er salongen for de tøffe gutta i byen og gaven alle barske menn ønsker seg!

 • Tilbords Lillemarkens
 • X
  Tilbords Lillemarkens
  Tilbords Lillemarkens
  Serviser, Glass , Bestikk , Hardanger , Wedgwood, Rosendahl ,Kosta Boda, Magnor, Gaveartikler, Kjøkenutstyr
  Markensgate 25B
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38024880
  " Et morderne Glassmagasin med alt for hjemmet og det ""dekkede bord"". Godt utvalg i Serviser, Glass, Bestikk og Kjøkkenutstyr samt Gaver, Lys og Servietter. Vi har Ønskelisteservice til Bryllup og Jubileum. Vi har Tilbords Gavekort."
 • Ting
 • X
  Ting
  Ting
  Torvkvartalet - Markensgate 16
  4611 Kristiansand
  Tlf: 489 90 577
  www.ting.no

  Ting er et moderne butikkonsept som byr på et variert utvalg av kjente designmerkevarer, spesielt skandinaviske, innen forskjellige kategorier og prisklasser. Ting har egenproduserte varer, samt produkter fra merker som Normann Copenhagen, Muuto, Menu, House Doctor og Anne Black.Småting er et konsept med flotte barneprodukter som treleker, drikkeflasker, matbokser, puslespill, småmøbler og trehjulssykler med mer.Ting har over 140 flotte merker, og vi legger stadig til flere! Følg oss gjerne på Instagram (@tingbutikkene) og Facebook (Ting) og sjekk ut nyhetskategorien her i nettbutikken for oppdateringer og nyheter. Vi har et stort utvalg av interiør, gaver og kule ting, og hos oss finner du alltid noe du trenger til deg selv, hjemmet ditt eller noen du er glad i.

 • Triathlon Global Outlet´n
 • X
  Outlet´n
  Outlet´n
  Markensgate 36
  4611 Kristiansand
  Tlf: 905 35 499
  www.outletn.no

  Vi har merket PRE END fra Danmark, triathlon produkter , EXPD , Geographical Norway , Navigare , MoveOn, Stormberg, samt forskjellige kjente merkevarer. Nike , adidas , Bjørn Borg , Levis , Calvin Klein , Hugo Boss, Kappa ,New Balance , Tommy Hilfiger m.m.

 • Tvedt Optikk
 • X
  Tvedt Optikk
  Tvedt Optikk
  Markensgate / Tollbodgaten 8
  4610 Kristiansand
  Tvedt Optikk er en privat optiker midt i hjertet av Kristiansand. Vi er fem optikere og to butikkmedarbeidere, klare for å hjelpe deg på veien mot en bedre synshverdag. Velkommen innom for en hyggelig handel.
 • Tønnesen 1937
 • X
  Tønnesen 1937
  Tønnesen 1937
  Torvkvartalet
  Markensgate

  Tønnesen Sko AS i Torvkvartalet består av 600 kvm med sko, mote, interiør og tilbehør fra mange populære merker. Konseptet T37 er en ren sneakersbutikk i butikken, og fører bl.a. sneakers fra New Balance, Superga, Adidas, Vans, Veja, Common Projects og Puma.

 • Upstairs AS
 • X
  Upstairs AS
  Upstairs AS
  Lys, Servietter, Gaver, Interiør, Spennende, Opplevelse, Lave priser, Hyggelig
  Markensgate 20
  4616 Kristiansand
  Tlf: 38021058
  Upstairs er butikken som har tatt Sørlandet med storm, og er blitt meget populær på de 13 årene den har eksistert. Butikken er satt opp som en labyrint, og på din vei rundt vil du få masse opplevelser, inspirasjon og ideer til ditt hjem. Dette kombinert med en hyggelig betjening og lave priser, gjør dette til en butikk vel verdt å besøke. Hver eneste uke finner du nye spennende varer, samt et stor.
 • Urban
 • X
  Urban
  Urban
  Sko, Mote, Klær, Dameklær, Herreklær
  Sandens
  4611 Kristiansand
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Urmaker Askeland A/S
 • X
  Urmaker Askeland A/S
  Urmaker Askeland A/S
  ROLEX,OMEGA,TAG-HEUER,RADO
  Markensgate 20
  4611 Kristiansand
  Tlf: 95429034
  Vi fører merker som,ROLEX,OMEGA,TAG-HEUER,RADO.RAYMOND WEIL,TECHNOMARINE,VICTORINOX,CERTINA,TISSOT,SEIKO,GUESS,D&G,POLICE,CASIO OG MONT BLANC.
 • Urspesialisten AS
 • X
  Urspesialisten AS
  Urspesialisten AS
  Rådhusgt. 3
  4610 Kristiansand
  Urspesialisten er din urmaker i Kristiansand. Vi reparerer gamle ur og klokker. Vi er autorisert verksted for Omega. Vi har også et godt utvalg av nye ur og klokker, og fører merker som Bulova, Claude Bernard, Edox, Festina, Jacques Lemans og Guess.
 • Vero Moda
 • X
  Vero Moda
  Vero Moda
  Mote, Klær, Dameklær
  Markens gate 30
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38 02 15 50
  E-post:
  www.veromoda.no
  " VERO MODA - ""Powered by fashion people"". This is VERO MODA's vision. These words represent a persistent effort to improve and develop the efficiency of the entire brand - every department, every function - at all times. Du finner oss i store nye lokaler i Markensgate 30! Velkommen"
 • Vic Markens
 • X
  Vic Markens
  Vic Markens
  Fritidsklær,Konfeksjon,Boss,Corneliani,Ricco Vero,Gant,Marlboro,Jean paul,levis,Napapijri
  Markensgate 34
  4612 Kristiansand
  Tlf: 38024172
  www.vic.no
  Moteklær for menn i alle alder. Vi har fokus på kvalitet i alle prisklasser, og tilbyr mange kjente varemerker uavhengig om du er på jakt etter et røft antrekk eller en utsøkt dress. Vårt personalet er kjent for å yte en meget god service og vi hjelper deg til å finne det antrekket som gjør din dag bedre. Velkommen.
 • Vinmonopolet
 • X
  Vinmonopolet
  Vinmonopolet
  vin, sterkøl, alkohol, alkoholfritt, champagne, fest
  Markensgate 25 b
  4611 Kristiansand
  Byens Vinmonopol finner du i Lillemarkens. Vi har store flotte lokaler med et rikt produktutvalg og høy faglig kompetanse. Spør oss om riktig drikke til maten. Vi fører drikke både med og uten alkohol.
 • Vitensenter Sørlandet
 • X
  Vitensenter Sørlandet
  Vitensenter Sørlandet
  Markensgate 21a
  4611 Kristiansand
  Tlf: 37 00 67 68 / 919 15 519
  http://www.vitensor.no

  Mini-vitensenteret i Kristiansand ligger midt i Markens, med inngang ved Kiwi (trapp opp til 2.etasje).

  Her er det aktiviteter for hele familien, og det er alltid flere verksteder som man kan delta på. Vi har også en liten interaktiv utstilling med tankenøtter og installasjoner. Ukedagene er forbeholdt forhåndsbestilte grupper og undervisning men lørdager og , søndager og i skoleferiene har vi åpent for publikum.

  Se vårt program for hvilke aktiviteter vi har til enhver tid.

 • VitusApotek Elefanten
 • X
  VitusApotek Elefanten
  Apotek
  Gyldenløvesgate 13
  Pb. 88, 4662 Kristiansand
  Tlf: 38 12 58 80
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • Vitusapotek Sandens
 • X
  Vitusapotek Sandens
  Vitusapotek Sandens
  apotek, legemiddel, medisin, hudpleie, kosttilskudd, tabletter
  Tollbodgata 16
  4611 Kristiansand
  Stor selvvalgsavdeling med utvidet hudpleiesortiment. Hyggelig betjening som hjelper å finne det du trenger. Rask ekspedering av reseptmedisin. Svært godt utvalg i julegaver.Velkommen inn til en hyggelig handel!
 • Volt
 • X
  Volt
  Volt
  Herreklær, Klær, Mote
  Sandens, Tollbodgata 14
  4611 Kristiansand
  Tlf: 38 09 91 91
  En av mange flotte butikker i Kvadraturen.
 • ZAP Man & Woman
 • X
  ZAP Man & Woman
  ZAP Man & Woman
  Markensgate 41
  Postboks 373, 4664 KRISTIANSAND
  Zap ble etablert i 2001, og er en eksklusiv motebutikk for herre og dame. Vårt varemerke er personlig service og en brennende interesse for klær, og vi våger å påstå at vi har byens beste dressavdeling.Vi fører følgende merker: DSQUARED2, DOLCE&GABBANA, MARC JACOBS, TIGER, ACNE, FILIPPA K, DIESEL, J.LINDEBERG,VANESSA BRUNO, MALENE BIRGER, BRUUNS BAZAAR, ETON, JUICY COUTURE, HUNTER, PARAJUMPERS, TOMMY HILFIGER, BJØRN BORG
 • ZARA
 • X
  ZARA
  ZARA
  Torvkvartalet - Markensgate 16
  4611 Kristiansand

  Hele 2000 m2 flott motebutikk med ZARA finner du i Torvkvartalet.